- 30 Aralık 2009
- 2.792
- 122
- 173
corba mi icsen :26::26:eve gidene kadar herşey güzel de birde eşim yemeğe erken gelse... acaba o gelene kadar ne yesem?????????
güzel hatunlar nasılsınız?
sonunda bugün gerçekten kendimi iyi hissediyorum... cok iğrenç bir 12 gün geçirdim.. bronşit grip üstüne regly... tek artısı yemek yiyemedim ..iştahım kapandı resmen... ama bunun yanında cok kötü günlerdi öksürünce midem bulanıyordu...ayaga kalkamıyordum dizlerim titriyordu nasıl bir üşüttüysem... akşamları uyuyamıyordum öksürük boğaz agrısı nefes alamama....
özetle allah kimseyi yataga düşürmesin ya ....hayattan sogudum... bugün kendimi yeniden dogmuş gibi hissediyorum... tabi birde duş alıp rahatladıktan sonra....
sizleri özledim hergün girip okusamda yazdıklarınızı cok fazla katılamadım sohbetlerinize... sınavıma 1 ay kaldı ve ben 15 gündür hiç çalışmadım...
yarından itibaren tempolu çalışıp güzel verimli bir mart ayı geçiricem sizlerle...
diyetim iyi gitti ..hiç kaçamak yapmadım ilk hastalandıgımda çikolata yemiştim ama diger günler neredeyse birşey yemedim ...iştahsızlıktan.... o nedenle iyi sonuçlar bekliyorum. yarında regly min son günü
gecmis olsun kuzummmm atlattim simdi dimi
cok sukur
ama yine de dikkat et vitaminlerini aksatma meyveni sebzeni bol bol suyunu ic..
ozellikle uzum cekirdegi bagisiklik sistemini kuvvetlendirirmis onu da ihmal etme simdi kuvvetsiz yakalamasin seni pis hastaliklar
kacamak yapmaman da super olmus