kızlar takımda sigara kullanan,yada kullanıp bırakmış olan varmıııı:26:
evet maleseff ben varım canım
![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
içmeye başlayan bennnn ..... günde 7 tane içiyorum , bırakırmıyım bılmıyorum ,ben galıba içmeyi seviyorum özellikle açık havada , ayrıca eşim sigara kullanmıyor ve bana
içtiğim için kızıyor
![KK20 :20: :20:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk20.gif)
hep bu derde sahibim evde ilaçlarımı kullanıyordum ama geçmedi eşimde sinirlendi bir akşam doktora götürdü 3 gündür onunda ilaçlarını kullanıyorum ama ilerleme yok gece kaç kez kalktım en sonunda gecenin 3 ü kalkıp ballı ılık süt içtimde öyle uyudum kıvranıyorum resmen gargara verdiler yine bugün iş yerine getirmeyi de unutmuşum dün de fuara götürmeyi unutmuşum.ama ilaçlarımı tam atıyorum nolacak bu halim dün akşam yemekte yiyemedim yemeğin salçası acısı boğazıma birden bıçak gibi saplandı öksüre öksüre gittim tek içebildiğim ballı süt ve baharatsız acısız çorbalar of offfffff
edacım geçmiş olsun:2: .... canım bala 1 çay kaşıgı toz zencefil karıştırp ye ,öksürüğe ve gribe çok iyi geliyor acil şifalar dilerim...
***1.TAKIM 297.ETAP***
T_N ( 76,7 / 76,1 / 0,6 / 0,78% )
spirochet ( 86,5 / 86 / 0,5 / 0,58% )
fitsema ( 77,2 / 77,2 / 0 / 0,00% ) kilo bildirmedi
garden ( 85,5 / 86,1 / -0,12 / -0,14% ) 293.etepta izne ayrılan üyenin kilosu 5 e bölündü
mlkfth ( 80,9 / 80,9 / 0 / 0,00% ) sabit
fefilifa ( 74,2 / 74,2 / 0 / 0,00% ) kilo bildirmedi
tasan ( 69,3 / 69,3 / 0 / 0,00% ) sabit
ayluhmx ( 80 / 79,7 / 0,3 / 0,37% )
sebnemguducu ( 62,6 / 62,6 / 0 / 0,00% ) kilo bildirmedi
1.TAKIM ORTALAMASI:0,18%
listemiz maalesef bu şekilde kızlaren son saat 13 olarak belirlemiştik ama ben 1,5 saat daha bekledim,gelen yok,bu haliyle paylaşıma gönderiyorum
![]()
neslim ve tüm takım arkadaşlarım çok özür diliyorum giripte paylaşım yapamadım ... evde yoktum annem rahatsızdı orda kaldım ve internet imkanım yoktu
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
hadı bakalım gazamız mübarek olsun,bız bu hırsla azimle devamını getirirz bu işin
gecen annende kaldıgın haftada cok ıyıydı sonuc
aynısını beklıyoruz yıne neslıcım,eşinin bu hafta gitmesı ıyı oldu:)
regl olacak olan varmı bu haftaaa kızlarrrrrrr
evet esracım ben olucam bu hafta sanırım bugunden başladı etkisi onun için bir hedef belirlemek zor benım için elimden geleni yapıcam sözz
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Kızlar lütfen kusuruma bakmayın gorumcem dogum yaptı 2 gündür onun yanindaydim giremedim cok zor bir doğumdu hastanede internet yoktu telefonumda da paketim bitti beni affedin yetişemedim bebeği yıkadım şimdi öyle tatlı ki evine geldik cok şükür ama gorumcem cok fena cok dikişi var ve doğumdan artık cok korkuyorummmmmmmm
Kaptancim bildirime yetişemedim mı? Valla 2 gündür uykusuz yorgun ve cok korkutucu gecti beegimiz cok küçük doğdu![]()
geçmiş olsun elifcim ,analı babalı buyusun , hayırlı bır evlat olsun inşalhh
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
kızçelerim muhabbet çok tatlı ama ben çıkmak zorundayımyarın izinliyim,sabahtan kocişimi eskişehire yolcu etcem,ondan sonra büyük bi temizlik beni bekler,pazarda giremem nete
pazartesi görüşürüz,kendinize çok iyi bakın,kaçamak yapmayın sakın haaöptümmm hepinizi
![]()
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
neslim şimdiden ALLAH kavuştursun canım ...
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)