- 21 Mayıs 2011
- 4.547
- 1.046
- 248
- 52
ayyyy darısı başımaaaa![]()
ayy..canım inşallah..darısı hepinizin başına..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy darısı başımaaaa![]()
saol edacımmçok geçmiş olsun güzelim ya bende evde yat terle çok sıkıldım hava güneşli biraz yürüyüş yapmaya çıkacağım acaba hasta kala kala hasta moduna mı girdim naptım![]()
çok başarılı bence. bacakların falan süper senin. sadce karın bölgesinde biraz toplanma varmış senin kiloluyken de. benim hem karın hem popo hem bazen kollar bacaklar...
heryerim fenaydı. ama şimdi de bacaklarımdan sıkıntılıyım ben ya. veremiyorum bacaklarımı of
ayyy teşekkür ederim kuzu,bende bulamadın diye tekrar paylaştım
senin kadar olamasakta bizde ehh biraz verdik bişiler![]()
kızzzz bacaklar için bi sürü şeyler var ya bol bol yürüyeceksin step de de fena gidiyor bacaklar
esraaa..geçen sordum ama sanırım görmedin.bankadan niye çıktın sen.şimdi çalışmıyor musun
yok abla yaw ne çıkması çakıldım kaldım burda iş bulsam kaçıcam biran önce
mayısa az kaldı mayısa kadar cıkmam lazım:)
melek senın resımlerın benıde gazlıyo
ama ınsan zayıfladıkca bi yandan ohh zayıflıyorum dıyor bı yandanda kılolarıyla yüzleştigi için heralde daha cok yolum var ay oram erımedı buramda yağ cok falan derdıne düşüyor
ama kıloluyken ve diyet yapmıyoken oohhhh genişsin ne yersen ye sankı manken fiziğin var özgüven tavanlarda:)
siz benı nıye özlemıyosunuz yaaa biride nerde bu kız müşterilere yem mı oldu dememiş![]()
sabah yeşil çay içiyorum kahvaltı ile ama bugün limonlu su içmeye başladım kalktıgımda yeşil çayıda sonra malesef sabah spor yapmam servise binmek için 5 dakika yürüyorum ancak sabah 6'da kalktıgım için daha erkeni mümkün degil okul merdivenleri saolsun üniversite degil göktelen sanki o yüzden sabah sporu diyebilirizben okuldaykene fix erken kalkardım. sabah elma sirkeli ballı ılık suyumu içerdim yürürdüm gelirdim ya ilk dersi kaçırırdım yada zorla yetişirdimama sabah sporu ve ballı sirkeli su beni dinç tutardı bilmiyorum hangisi... unuttuğum zamanlarda da paket ayran alırdım hep... yanlız yoğurt ayran derste çok mayıştırıyor ben elmayı kuru kayısıyı daha çok öneririm...
öğlen ve akşam 1 kase yoğurt yiyorum zaten ikindi zamanıda tostla ayran dengeliyorumgüzel gidiyorsun..ama edanın dediği gibi salata,yoğurt,ayran vs..bunları da ekle menüne
edacımm ne yürümeler ne koşmalar
ama gitmiyor anacım bacaklar aynı gibi geliyor bana.
herkes eridi dese da bana hiç inandırıcı gelmiyor.
aynada çok kalın görüyorum bacaklarımı ben....
alın bunlar da eski ve yeni fotolarım.Eki Görüntüle 633773 Eki Görüntüle 633774 Eki Görüntüle 633802
esra işin en kötü yanı ne biliyormusun..pastanın kalanı hala dolaptave mesai az sonra bitecek......düşündükçe nasıl mutlu oluyorum
![]()
ahh akşama buzdolabıyla cenk var ozaman:)
akacak kan damarda durmaz ablam aklında kalacagına mıdende kalsın
yada özgür senden önce davranırsa sende elmaya falan talım edersın artık:)
bende yarına mantı açıcam mısafırım var:)
hülyacım hoşgeldin
tebrik ederim tatlım,yarım kg 2 paket yağ yapar,vücudundan attın ne güzelhaftaya artık 70 li rakamları görücen
amanda amanda kimler gelmişhoşgeldin kuzuuu
nerelerdesin,yoğunmusun
he bu arada melekcim geçmişe baktınmı senden heveslendim bende resim ekledim,öncesi sonrası
edacımm ne yürümeler ne koşmalar
ama gitmiyor anacım bacaklar aynı gibi geliyor bana.
herkes eridi dese da bana hiç inandırıcı gelmiyor.
aynada çok kalın görüyorum bacaklarımı ben....
alın bunlar da eski ve yeni fotolarım.Eki Görüntüle 633773 Eki Görüntüle 633774 Eki Görüntüle 633802
dünkü menümü vereyim ......
sabah:
1 lavaş
biraz tulum peyniri
yarım çay bardağı şeftali suyu
ara:
1 elma
öğle
1 porsiyon patatesli rosto
salata
ara:
4 kuru kayısı
akşam:
birkaç kaşık barbunya yemeği
1 tabak yoğurtlu biber
buraya kadar iyiydi..ah şu özgür yok mu..anne canım yaşpasta istiyor dedi..off çok güzel olmuş dedi..işte ondan sonrasını hatırlamıyorum
1.5 dilim pasta yemişim..özgür al şu tabağı önümden dedim..
yaklaşık kalori yine fena değil:1633![]()
yok abla yaw ne çıkması çakıldım kaldım burda iş bulsam kaçıcam biran önce
mayısa az kaldı mayısa kadar cıkmam lazım:)
melek senın resımlerın benıde gazlıyo
ama ınsan zayıfladıkca bi yandan ohh zayıflıyorum dıyor bı yandanda kılolarıyla yüzleştigi için heralde daha cok yolum var ay oram erımedı buramda yağ cok falan derdıne düşüyor
ama kıloluyken ve diyet yapmıyoken oohhhh genişsin ne yersen ye sankı manken fiziğin var özgüven tavanlarda:)
siz benı nıye özlemıyosunuz yaaa biride nerde bu kız müşterilere yem mı oldu dememiş![]()
sabah yeşil çay içiyorum kahvaltı ile ama bugün limonlu su içmeye başladım kalktıgımda yeşil çayıda sonra malesef sabah spor yapmam servise binmek için 5 dakika yürüyorum ancak sabah 6'da kalktıgım için daha erkeni mümkün degil okul merdivenleri saolsun üniversite degil göktelen sanki o yüzden sabah sporu diyebilirizkuru kayısı türü şeyleri yiyemiyorum ancak çok tatlı krizim tutarsa zoraki pek sevmiyorum
seda ben bu arada
öğlen ve akşam 1 kase yoğurt yiyorum zaten ikindi zamanıda tostla ayran dengeliyorum
bazen öglenleri yiyemiyorum yoğurt ayran içiyorum değiştiriyorum arada![]()
bu arada bişey sorucam benim kilo bildirimi yapmam gerekiyomu yoksa bir sonraki hafta falanmı
nasıl olucak![]()
hadi kızlar suyumuzu içelim benim 2 litre suyum ve 2 kupa yeşil çayım bitti