Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaa ben bu resımlerı sılemıycekmıyım şimdi yaa
30dk içinde mesaj düzenlemesı yapılabılıyo dıye bılıyodum ama ben
canımmm o nasıl güzel bi dilektir öyle,kocaman amin inş.
pozitiflikte valla ben senin eline su dökemem edacım
aaaaa madem elinde var sür... ben genelde mekik çekiyorum sonrada sürüp bir güzel masaj yapıyordum... ayrıca elinde hotjel varsa kol altı sarkmalarına çok iyi bu jeller bilmiyorum oda öyledir herhalde... bak şimdi aklıma biberiye yağım geldi 6 ay olacak nerdeyse sürmüş değilim ne hevesle aldıydım oda zayıflatıyor diye ben 15 dk yokum mekik çekeyim bir güzel yağımı süreyim sonrada masaj
bu arada unutmadan hepinize benden koca 1 kupa su... afiyet olsun hadi kızlar fondip :)
en son 87 yim değiştirmek istemiyorum çizelgemi yeni gelen kızlar dan birisi çizelgeyi soruyordu yapabildimi acaba??? sedaydı galiba?? Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... buraya gir weight loss u seç resimlerden seç next de track dediği yere weigth işaretle sonra weight measurements de kilogramı işaretle target hedefin start başladığın kilo current şimdiki kilon tartıldığın tarihi yaz altta bmı yeri var orda SI uniti seç doldur boyunu filan bitti. :)
Kimse kilo çizelgesinden anlamıyo galiba hiç
kimse cevap vermemiş
kimse cevap vermemiş
kimse cevap vermemiş
bugünde kaçamak yapmadım çok şükür 3 litre su içtim 2 kupa yeşil çay içtim 30 dakika yürüdüm akşamda canım tatlı istiyo onun için müsli yiyecem kkuru meyveli benim tatlı ihtiyacımı karşılıyor bide esmer şeker aldım ama kalorisi pekte az değilmiş arada kahveme 1 tane atıyorum kahveti şekersiz içemiyorum
kızzz niye cevap vermeyelim Aşk olsun
yeni gelen kızlar dan birisi çizelgeyi soruyordu yapabildimi acaba??? sedaydı galiba?? Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... buraya gir weight loss u seç resimlerden seç next de track dediği yere weigth işaretle sonra weight measurements de kilogramı işaretle target hedefin start başladığın kilo current şimdiki kilon tartıldığın tarihi yaz altta bmı yeri var orda SI uniti seç doldur boyunu filan bitti. :)
bak bunu yazdıydım ben yazdım diye tekrar kimse yazmamıştır... üstünede çok konuştuk görmedin herhalde...
kız ne güzel olmuşun sen böyle yüzün bile değişmiş küçülmüş...
yüksek lisans için birde bu sene atamalara baktım öğretim görevlisine yüksek doktora istememişler direk ales ve kpds yada üds istemişler oda bana gaz verdi
vallahi görmedim görsem hemen yapışırdım hehe teşekkür ederim yaptım
diyet nasıl gidiyooo