Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nesli çok enerjiksin bende dün itibarıyla sıkı diyet ve rejime girdim bu hafta artıda olacam galiba ama haftaya kesin eksideyim
1 bardak yeşil çay ve 1 litre su bitti öğlen ne yesem yardım edin.
hoşgeldin melekcan
bu aralar ıssız topik olduk iyice ama toparlanıcaz inş.esrada bugün gelmedi hiçç
![]()
hosgeldin melekcimmmm ne var ne yok![]()
bende ozledim yaaaaaaa yogunluk biraz azaldi cok sukur simdi bilgisayarda isim var bi kac sayfa hazirlicam o kadar
elifimmm öslemişimm senii
seni tekrar azimli görmek ne kaa güzelmiş kuşumohhh enerjimiz bulaşsın birbirimize,menünde gayet güzel canım,hadi bakalım bu gazla bu hafta 74 leri görücen inş.
![]()
ortim cumaya kadar 2 gun var yesillige ve suya yuklenelim ins. artida olmayiz :26:sanada günaydın ortağım ben bu hafta hiç dikkat etmedim artıdayım ama haftaya kadar hedefim 68 olacak![]()
1 bardak yeşil çay ve 1 litre su bitti öğlen ne yesem yardım edin.
sağolasın yafrum hoşbuldum.
iyiyim elifcim sen nasılsın tatlım?
bence bu soğuklar bizi vurdu yafrular.
ben mesela akşamları soğukta sıcacık evde birşeyler atıştırmak istiyorum ya.
canım bişiler yemek istiyor sürekli akşamları. zor tutuyorum bazen de tutmuyorum :)
Selam kızlar nasilsiniz?
Hastanedeydim diyetisyenimle konuştum 1 hafta eski listene devam et haftaya bastan başlayalım dedi rahatladım
Kadın doğumcum hersey normal dedi sanırım bu hafta tüp bebek Prof. İle görüşeceğim :18: çok heyecanliyimmmmmm![]()
evet ablacim insaallah Rabbim hayirli vakitte hayirlisiyla versin kim istiyorsaselam kızlar..herkes çok enerjik bugün.maşallah hepinize..
sen bebek mi istiyorsun elif..Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım..
işyerinde cihazların bazısı bozuk.kapaklaı açık.iç organları dışardabaşında medikalciler
öff..sıkıntı basıyor bu gürültü...kalabalık..kanlar kutu kutu olmuş çalışılmayı bekliyor..
eda olmayınca onun yerine ben arka arkaya yazıyorum.yeri boş kalmasınneslişim hoşgeldin ..iyi olmana ayrıca sevindim canım..
sagol edacım :) sen sınava yüksek lisans içinmi gireceksin ? hayırlısıyla inşallah güzel bir şekilde son bulur sınav :) ben girecegim elimden geldigince zaten.. istesemde kopamıyorum merak ediyorum sizleri
canım bukadar cok gelmesi normal degil 19 günde.. bence araştırın sorun gidip ne ne degildir ögrenin en azından neden bukadar ödediginizi bilin...![]()
evet canım inş.hep böyle olurum,seviyorum bu halimi,etrafımada ışık şaçıyorum bugün
bakalım becerebilirsem resim eklicem,diyete başlamadan önceki halim ve bugünki,bakalım fark varmı
hımm yumurta haşla 2 tane,içine yeşillik ne varsa koy özlemim,yanına 1 ince dilim ekmek ve 1 kase yoğurt ohh mis
bende bu menünün ton balıklısını yicem,hazırladım bilee
![]()
işyerinde cihazların bazısı bozuk.kapaklaı açık.iç organları dışardabaşında medikalciler
öff..sıkıntı basıyor bu gürültü...kalabalık..kanlar kutu kutu olmuş çalışılmayı bekliyor..
eda olmayınca onun yerine ben arka arkaya yazıyorum.yeri boş kalmasınneslişim hoşgeldin ..iyi olmana ayrıca sevindim canım..
ay herkes burda ne güzel nazar değmesin öğlen omlet yaptım kendime şimdi çayımı içiyorum![]()
hadi 1 mart hedeflerimizi belirleyelim ben 68 olabilirsem inşallah
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yine millet nerede yaaa
kızz o esra nerdee yolcam onu.