kendime koyduğum hedefim 83 şu 84 ün altına bir inemedim 85-84 oluyorum sonra yine artıya kırıp bu zinciri 83 olacağım ya 1 mart ya 23 mart (doğum günüm de :)
edacımm geçmiş olsun canımbu aralar herkes hasta,bizi bu havalar mahvetti valla
esraaa ohh seni tekrar azimli görmek çokk güzel
yav bu arada 2 saattir resim eklemeye çalışıyorum olmuyo bi türlü
vaaaaawwwwwwwwwwwwwwww süper gözüküyorsun nesli ne kadar zayıflamışsın tebrikler allah nazardan saklasın
ayyyyy bacaklarını yerım senınnn neslıcımmmm
yawrum senın sadece göbek var masallah dıger yerler süper
bol mekık neslım mekık
herakşam adet halıne getır 50 mekık çek acaip faydası olucaktır
50 mekık en fazla 5 dknı alır süper olur
abımle aynı gün senı koçç seniii:)
edacım 1 mart hadı neysede 23 marta 2-3 kılo cok az bı hedef degılmı yahuu
son bıldırımde kactın bılmıyorum ama 85 desek cizelgene bakıp 3 kılo 23 marta cok az hedef olmazzz hayatta olmaz 80i yaparsın sen dogumgününde
ben azımlıyım neslıcım saolasınnn,benım kafam rahatlayınca direk yogunlasıyorum diyete
bide bebek düşüncesi degişik bişeymiş acaba diyorum benden anne olurmu dıyorum,sonra kendıme bakıyorum yok yok bu halde olmaz dıyorum:)
zayflamam lazımmmm
evet esram bacaklarım zayıftır benim,popo desen oda pek yok,dediğin gibi tek sorun göbek mide,hee bide göğüs
aslında mekik aleti ayağımın altında duruyo eşim çıkardı her akşam sabah yapıyo,malum ondada göbek aldı başını gidiyo
bende başlasam iyi olucak
evet esram bacaklarım zayıftır benim,popo desen oda pek yok,dediğin gibi tek sorun göbek mide,hee bide göğüs
aslında mekik aleti ayağımın altında duruyo eşim çıkardı her akşam sabah yapıyo,malum ondada göbek aldı başını gidiyo
bende başlasam iyi olucak
en son 87 yim değiştirmek istemiyorum çizelgemiyeni gelen kızlar dan birisi çizelgeyi soruyordu yapabildimi acaba??? sedaydı galiba?? Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... buraya gir weight loss u seç resimlerden seç next de track dediği yere weigth işaretle sonra weight measurements de kilogramı işaretle target hedefin start başladığın kilo current şimdiki kilon tartıldığın tarihi yaz altta bmı yeri var orda SI uniti seç doldur boyunu filan bitti. :)
pardon esracım nerde kaldıydım ben kız şurda şubatın bitmesine ne kaldı bende insülin direnci var zaten veremem kolay kolay tam 4 kilo vereceğim 1 ayda dile kolayyeni bir programa yazıldım belki onunla verebilirim yoksa 4 kilo için 1 ayda kendime bile güvenmem ben LPG diye bir cihaza gireceğim ilk seansımı 21 ine almıştım ama gıda fuarı var ve şirket hergün ordasın dedi belki ay sonuna erteleyebilirim. ama LPG den ümitliyim inşallah etki eder de sesin dediğin gibi 80 olurum ahhh ahhhhhhhhhh keşke
kızzz yürüyüşe önem verdin de bacakların ondan mı incelmiş...? normalde de incedir ama sanki 2 resim arasında bacaklar da gitmiş... benim diyetisyen yürümeyi durdurup spora yazdırttı ya beni bacaklarda birşey yok yürüme üst kısmı eritelim dedierimiyor oda of offf bende masaj aleti almıştım ona başladım birde jel aldım xtra gel onu sürüp sonra masaj aletiyle üstünden geçiyorum. tabi bunu 3 gündür yapıyorum hatta dün akşam hastayım diye yapamadım aklıma gelmişken şimdi yapayım
işte benım feci resımlerımdenn:))
silicem sonra:)
kızzz maşallah o nasıl bir yüz güzelliğidir
neslide sende nasıl pozitif bakıyorsunuz yüzünüz güldüğünde insan başka yere bakmıyor
ayyy Allahım inşallah sizin güzelliğinizde bıcırıklar nasip eder...
olabilir edacım,tek yaptığım spor yürüyüş zaten,normeldede çok kalın değildir zaten bacaklar ama yürüyüşle biraz daha inceldiler sanki
bendede hotjel var geçen sene kullanmıştım acaip yakıcı bişey,aslında faydasıda olmuştu ama sürmeye üşeniyom,tekrar başlasammı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?