hafta sonu çok kötü geçti ya eşim yoktu perş az yedim cuma otobüste yoldaydım. ay bir zayıf hissettim kendimi göbek filan dümdüz. o gazla azıcık yesem birşey olmaz dedim. cuma akşam otobüsten direk düğün öncesi eğlenceye gittim az yediğimi düşünüyordum ama hadi bunun tadına da bak filan dediler galiba yemişim biraz yinede azdı. sonra cmrt sabahı kahvaltıda çozuttum aman kahvaltı sonuçta nolacak dedim yedim. oda hadi neyseydi. sonra eşim müşterilere çıktı bende otelde ohhhhhhhhh yattım tv izledim ders çalıştım. yemek yiyeyim dedim öğle eşim hadi alayım beraber yiyelim dedi. gittik hafif olacak dedi balık yedik ama ege nasıl bir yerdir herşey zeytinyağında yüzüyor. tabi bunu salatayı bitirince farkettim. sonra üstüne balığı yedim hadi neyse akşam yemem dedim. akşama düğüne de gideceğiz oynarım eritirim diye düşünmüştüm
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
1 saat kadarcık yürüdüm. otele gittim yine yattım. sonra düğüne gitmeden birşeyler yiyelim dedi eşim kendi acaip acıkmış anam ocakbaşına gittik ben yemicem diye salatayla ekmek yedim eşimde hiç sesini çıkarmıyor böbrek söyledim sana dedi bende zaten yemem dedim daldım salataya közlenmiş kırmızı bibere tam doydum yemek geldi. öyle güzeldi ki neler neler söylemiş böbrekle alakası yok bir yedik bir yedik çok güzeldi dayanamadım. sonra düğüne gittik arka bir masaya gittik kalkıp oynayamadan eşim hadi kalkalım izmire gidicez dedi kalktık. yani tüm kilolar bana yadigar kaldı. hatta 1 tane pastadan al bari dediler onu da yedim ah ben ah ben
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
şimdi bir göbek çıktı deli gibi. dün akşamda dönerken yolda yedim uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu saldım gitti yani hafta sonu... ayrıca salata yiyorum diye içimi rahatlatırken böyle şişmemin tek suçlusunu ben zeytinyağına buldum
![KK20 :20: :20:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk20.gif)
sanırım günah keçim o benim yinede etkili eleman....