Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tebrık ederım kızlar harıkasınız :46::46::46:

e nasılsınız neler yapıyosunuz görüşmeyeli bakalım ?? okul ve kurs tatıl oldu artık daha sık katılırım aranıza inşalhh :16:

ay nihayet semacım yaa,bak orti olduk şöyle iki lafın belini kıramadık:1::1:haftaya o zman sıkı takip ediyoruz birbirimizi tamammı,1.biz olalımmm:34::34:

ben akşam patates salatası yiyecem sizce ağırmı olur

mrb canım nasılsın afiyet olsun .. ama patates salatasının kalorısı yuksek bır bak ıstersen :34:

[TABLE="class: table_hesap, width: 671"]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][1][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Patates Salatası[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 KASE[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]436 .kcl[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ay nihayet semacım yaa,bak orti olduk şöyle iki lafın belini kıramadık:1::1:haftaya o zman sıkı takip ediyoruz birbirimizi tamammı,1.biz olalımmm:34::34:

1. olalım inşlh neslim ben de çok istiyorum kilom hızlı gıtsın ama takılıp kaldım veremiyorum ıstediğim gibi sanırım kas oluyor bende bacaklarım taş gıbı oldu farkındayım :34:

bu arada kızlar liste falan derken söylemeyi unuttum,bu sabah diyetisyene gittim 2 haftada 1600 gr vermişim ve yağdan 1300 gr gitmiş:52::52:

bu hafta bana günde 3 şişe yarım limon sıkılmış soda verdi ara öğünlerde içmek için,birde yine ara öğünde yarım greyfurt+1 elma,yarım nar+1 elma verdi...bakalım bu değişiklik haftaya bende nasıl sonuçlanacak:26::26:

ahh inş.hülyacımm...ben uzun zamandır yaza zayıf giremedim,ilkbahara kadar kg verip yaza tekrar kilolu girdim 3-4 senedir,ama inş.bu yaz böyle olmucakk:34::34:

kesinlikle sağlıklı beslenmeyi yaşam stili haline getirmemiz lazım,aksi halde gidenlerin gelmesi kaçınılmaz:27::27:

eminecimm keşke vaktin daha çok olsada listede seninde ismin olsa ne güzel olurdu:16::16:

fıstığım önümüzdeki haftada izinli olucaksın mecburen,en az 2 hafta olması gerekiyo biliyosun,istersen kilo bildirmedi olarak yazayım ne dersin:34::34:

Keşke canım keşke vaktim daha çok olsa da takım olmanın sorumluluğunu alabilsem,sizinle olsam :16::16:

bu arada kızlar liste falan derken söylemeyi unuttum,bu sabah diyetisyene gittim 2 haftada 1600 gr vermişim ve yağdan 1300 gr gitmiş:52::52:

bu hafta bana günde 3 şişe yarım limon sıkılmış soda verdi ara öğünlerde içmek için,birde yine ara öğünde yarım greyfurt+1 elma,yarım nar+1 elma verdi...bakalım bu değişiklik haftaya bende nasıl sonuçlanacak:26::26:

negüzel yağdan gitmiş neslim tebrık ediyorum senı dr. dediklerını harfıyen uyguluyorsun ... bu listeylede eminim güzel sonuçlar alırsın sende bu azim varkennn yaza fıstık gıbı :12: gireceksin :16:

tebrik ederim canım en önemli detayı atlamışsın 1300 gr yağdan gitmesi ne demek 1600gr ın :46::46::46::46::46::46::46: süper süper süper

Keşke canım keşke vaktim daha çok olsa da takım olmanın sorumluluğunu alabilsem,sizinle olsam :16::16:

inş.oda olur eminecim,ama aradada olsa seni burda görmek çokkk güzel tatlım:16:
negüzel yağdan gitmiş neslim tebrık ediyorum senı dr. dediklerını harfıyen uyguluyorsun ... bu listeylede eminim güzel sonuçlar alırsın sende bu azim varkennn yaza fıstık gıbı :12: gireceksin :16:

canım benim inş.yaa:16::16:

valla semacım elimden geldiğince uymaya çalışıyorum,ee tabi insanız hergün aynı olmuyo,özellikle haftasonu biraz cıss olabiliyo,önemli olan zaten devam ettirmeyip kaldığım yerden devam etmek,tabi diyetisyenden daha çok takımın katkısı var bunda:34::34:

inş.oda olur eminecim,ama aradada olsa seni burda görmek çokkk güzel tatlım:16:

canım benim inş.yaa:16::16:

valla semacım elimden geldiğince uymaya çalışıyorum,ee tabi insanız hergün aynı olmuyo,özellikle haftasonu biraz cıss olabiliyo,önemli olan zaten devam ettirmeyip kaldığım yerden devam etmek,tabi diyetisyenden daha çok takımın katkısı var bunda:34::34:

çok teşekkür ederim bitanem ben de sizi çok sevdiğim için buradayım,sizinle çok mutluyum :16::16::16:

çok teşekkür ederim bitanem ben de sizi çok sevdiğim için buradayım,sizinle çok mutluyum :16::16::16:
:38::38::38::38::38::38:
çok sevindim nesli inşallah istediğin kiloya ineceksin.yaz gelmeden kilolardan kurtulmak lazım .ne güzel olur yaza incecik gireriz bikinili fotoğraflarımızı paylaşırız buradan süper olur

bencede süper olucak canımm:16::16:
ben sodayı akşamları içiyorum karnım acıkınca sana yemeklerden sonramı tüket dedi

ara öğünlerde içmemi söyledi özlemcim,yani hem meyve var hem soda ara öğünde:26:

Back