edacım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süper yorum ..yemin ediyorum beni benden iyi tanımlamışsın seni ayakta alkışlıyorum..
dediklerin gibi,,ben daha girişken ve konuskan biriyim erkek arkadasımıda hep överdi hala toz kondurmuyor ne alakaysa... ve bakımsız güzel biri degil... ama tabi bunları kendimi övmek için demiyorum kesinlikle ve dış görünüşe göre asla kendimide baskalarınıda övmedim.kişilige deger veriyorum..
ve malesef dedigin gibi cok acık sözlüyüm ne dşünüyorsun ne biliyorsam ötüyorum ve bu bana hep zarar veriyor... dedigin gibi ben yakın sanıyorum bunları paylaşınca ama öyle olmuyor.. hata benim kendimi gerçekten bu konuda eğitmem lazım canım.. herzaman eşitlikten yanayımdır... iyiliklerin geri dönmesimi bu bilmiyorum ama dostluklarda fedakarlıklar olmalı diye düşünüyorum ben iyiysem fedakarsam oda olmalı ozaman dostluk samimiyetlik olmaz gibi geliyor.çıkar giriyor işin içine...
gerçekten bugün dost ayıklama ve seçme günüm ilan ediyorum sayende teşekkür ederim canım gerçekten cok teşekkür ederim...bundan sonra egiticem kendimi
bu arkadaş secme konusunda ve davranışlarımla ..özellikle herşeyimi anlatmayarak ve biraz daha yüzeysel olarak başlamalıyım sanırım ilişkilerime...
canım antalya cok uzak banaama cok cok teşekkür ederim düşünmen yeterli inan :) yer bulunur sorun degil... hallederim ben. sorun hala soku atlatamamam...
net sorunu bilmiyorum ama yazdıklarını okuyunca hıhh ben dedim Edacımmm ..Burcum da tutuyor yaşadıklarım da sanki...Sorunu bilmiyorum ama dostum sandığım kız arkadaşım görücü usulü bir erkek ile tanıştı..O çocuk da kızın tüm geçmişini yüzüne vurup duruyordu kızı sorgluyordu yok bana anlatmadığn şeyler var hocaya gittim baktırdım da bana anlatmıyorsun falan...Kız ağla ağla beni arardı,daha sonra 2.hafta çocuk olmuyor, ben seninle yapamayacağım deyip tatile gidiyor benim arkadaşım ağlayarak bitti diye beni arıyor ve 3 gün böyle ağlayarak konuşuyoruz ben onu rahatlatıyorum falan ama 4.gün arıyor nasılsın diyorum sesi iyi geliyor,barıştınız mı ne oldu dedim,yooo dedi..Ama bu sırada bir sürü konuştuk bana erkek arkadaşının bence nasıl biri olduğunu falan sordu..Ben de şeytana pacunu ters giydirir falan dedim..Ama buarada erkek arkadaşı tüm telefon konuşmamızı DİNLİYORMUŞ !!!!!! arkadaşım çocuk ne derse yapardı ben uyarırdım ve ayrıldıktan sonra da konuştuklarında sen neden böyle iyi durumdasın diye sorunca arkadaşım benimle konuştuğunu benim onu rahatlattığımı söylemiş..Kız iyi niyetli çocuk ne derse yapıyordu benim kızın gözünü açtığımı falan düşündü sanırım.Bu durumda çocuk barışınca ona haber vermeyelim şaka yapalım deyip beni aratmış ve yanında tüm konuşmamızı dinlemiş..Şimdi nişanlandılar ama ben eskisi gibi değilim