Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu eti formun bisküvileri çok güzel ama kalorileri yüksek ben en çok çörek otlu ve peynirlisini seviyorum
bu arada belki daha önce okumuşsunuzdur bilmiyorum ben 2 gündür mevsimlerden roma diye bi bloğu okuyorum,sizede tavsiye ederim,çok güzel sağlıklı bilgiler,zayıflama tüyoları ve başarı hikayeleri var,vakit bulunca bi göz atın derim
mevsimlerden Roma...
iyi akşamlar kızlar :)
ben yer buldum polis evinde kalıcam :) daha sonrada tanıdım bir arkadaşım vardı onun evine taşınıcam :)
sorunumu hallettim :) tabi ben degil hakan halletti :)
yani takımdan kopmayacagım için sevindim :) yazdıklarınızı okumak bile iyi geliyor bana neslihancım o bloga da bakıcam canım bilmiyordum
yarın görüşrüz öpüyorum hepinizi..
merhabalar arkadaslar nasilsiniz?
ben öldümmmm cok yorgunum butum evi dip bucak temizledik
sabahtan beri simdi oturuyorum
kacirdim mi kimsecikler yok gibi?:26:
iyi akşamlar kızlar :)
ben yer buldum polis evinde kalıcam :) daha sonrada tanıdım bir arkadaşım vardı onun evine taşınıcam :)
sorunumu hallettim :) tabi ben degil hakan halletti :)
yani takımdan kopmayacagım için sevindim :) yazdıklarınızı okumak bile iyi geliyor bana neslihancım o bloga da bakıcam canım bilmiyordum
yarın görüşrüz öpüyorum hepinizi..
günaydın kızlar,
çok sevindim güzelim yer bulmana yeni arkadaşının da burcunu söyle sana nasıl davranman gerektiğini söyleyeyim
neslicim bu hafta ne yesek?????????
canım brüksel lahanası çekiyor ama pazara gitmek gözüme geliyor keşke netten pazar yapabilsek
canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkürediyorum gerçekten ölüm çok zor çok derin bi duyguymuş geride kalanlar için.
rabbim çok sevdikleriizn acısını göstermesin.
bu arada benim size bi haberim daha var.
ben ve eşim cuma günü zehirlendik kızlar.
evet yanlış duymadınız zehirlendik.
üstelik de evde yemek yemiştik
k.validem tavuk kızartmış vermişti büyük ihtimal ondan oldu.
eşim inanılmaz çok kustu ama ben çok az kusabildim çünkü çok minicik bir iki parça tavuk yemiştim birde yoğurt.
gözümüzü açtığımzda hastanede acilde kusuyorduk ikimizde.
kollarımızda serumlar önümüzde leğenler kusturuluyorduk (afedersiniz)
sonrasında cumartesi sabahı çıktık hastaneden pazar sabahına kadar
aralıksız olarak yattık ve sonunda bugün öğlenden sonra biraz biraz kendimize gelmeyi başardık.
bu süre içinde yani ikii gündür sadece patates haşlama, grissini, çorba ve suyla beslendik.
çok zor birşey zehirlenmek aman dikkat edin yavrular.
canım sen ne iş yapıyorsun? nneden beyaz gömlek giymek zorundasın?
güzelim çok sevindim senin adına akupunktur çok verimli geçiyor aman iyi değerlendir bu süreci... ayrıca kotona bakma benim bize uygun mağazam marks and spencer hiç moralimi bozmuyor tüm kalıplar gayet geniş hatta orda 14 beden kıyafet aldımmı uçyorum mutluluktan sanki 38 bedene girmişim gibi bir sevinç doluyor içime büyüklerini deneyip bol durmasını görmek hoşuma gidiyor........ ayrıca bonprix denen bir site var oranın da kalıpları geniş biraz geç geliyor siparişler ama mükemmel.......