Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi fikir nesli deneyelim bence 4. gün serbest olması güzel
neslihancım bende dünden beri blog dan ayrılamıyorum... bende msj yazacaktım mehtap hanıma ama bir türlü bulamadım iletişimi...
YESIL CORBA
Buldugunuz butun yesil sebzeleri ( ispanak, pazi, turp otu, brokkoli, kabak, arap saci, hindiba, semizotu, marul, maydazoz vs) porsiyon basina 1 kasik z. yagi ekleyerek, cok az suda pisirin.
Yine porsiyon basina 1 kasik princ, bulgur ya da yarma ekleyin.
3 gun, sadece 1 ogunde, sadece bu corbayi yiyorsunuz.
kızlar yukarıdaki tarif mevsimlerden roma bloğundan mehtap hanıma ait,kendisi pişirdikten sonra zeytinyağı ekleyip yemiş,isterseniz pişirirkende koyabilirsiniz diyo,sebzeleri büyük büyük dorayıp çok az su ile sebze yemeği gibide tüketilebilirmiş,seçim size kalmış...
şimdi bunu haftaya takım olarak yapalımmı ne dersiniz,salı gününden başlayıp cumaya kadar yapabiliriz,hatta salı günü hepimiz tartılırız cuma hep birlikte farkıda görmüş oluruz![]()
birde unutmadan bu çorbayı içtikten sonra 4.gün istediğiniz bi öğünde istediğiniz şey özgüreğer haftaya yaparsak ödül günü cumaya geliyo buda süper olur dimi
![]()
ayyyy mesli ben denemiştim bu corbayı berbat bır tadı oldu kerevızın sapı vardı onu da eklemiştım belkı ondan kötü oldu
YESIL CORBA
Buldugunuz butun yesil sebzeleri ( ispanak, pazi, turp otu, brokkoli, kabak, arap saci, hindiba, semizotu, marul, maydazoz vs) porsiyon basina 1 kasik z. yagi ekleyerek, cok az suda pisirin.
kızlar yukarıdaki tarif mevsimlerden roma bloğundan mehtap hanıma ait,kendisi pişirdikten sonra zeytinyağı ekleyip yemiş,isterseniz pişirirkende koyabilirsiniz diyo,sebzeleri büyük büyük dorayıp çok az su ile sebze yemeği gibide tüketilebilirmiş,seçim size kalmış...
şimdi bunu haftaya takım olarak yapalımmı ne dersiniz,salı gününden başlayıp cumaya kadar yapabiliriz,hatta salı günü hepimiz tartılırız cuma hep birlikte farkıda görmüş oluruz![]()
bugün aslında hiç iyi değilim bir sürü iş var yapmam gereken ama yapamıyorum. dün içimde sebepsiz bir sıkıntı var demiştim. bugün öğrendim babam meğerse ben gittikten sonra kötüleşmiş dünde yoğun bakıma almışlar. ağlamamak için zor tutuyorum kendimi böyle durumlarda herkesi teselli ederim yararı olmayan birşeyi yapma diye, ağlamayı kastederdim. ama şimdi ben engel olamıyorum annem eşime söz verdirmiş edaya deme diye haberim yokmuş gibi davranmam lazım arayamıyorum hastaneyi de annemi de meraktan çatlayacağım az kaldı...
paylaşayım hemen hülyacım,bu çayı eskiden bende çok yapardım,hatta büroda tencede kaynatır bütün ofisi bi güzel kokuturdum,şimdi ocak yok bende yapmayı unuttum,hatırlattığın iyi oldu
metabolizma çayı :
1 buyuk elma, kabuklariyla birlikte, sadece 4'e bolunecek
1 limon 4'e bolunecek
1 tatli kasigi kara biber (tane olarak, sakin toz halde koymayin, icemezsiniz)
1 cubuk tarcin
4-5 adet karanfil
3 litre suyun icinde, su 1.5 litre kalana kadar kaynatilacak.. limonlari ve elmalari (karabiberleri degil) ezebilirseniz iyi olur. oksurugu de iyi gelir bu arada.. tadini iyilestirmek isterseniz, ihlamur ekleyin biraz..
günaydın güzeller
dün akşam kendime nefis bi kek yaptım,hemde hiç yağ koymadan
3 yumurta,yarım bardak pudra şekeri,yarım bardak süt,2 kaşık yoğurt,1 bardak tam buğday unu,k.tozu
içinede evde ne varsa koydum,bende kuru üzüm,yaban mersini,fındık,ayçekirdeği,ketentohumu ve tarçın vardı,uzun baton kek kalıbında yaptım,akşam eşim hemen 2 dilimini götürdü çok hoşuna gitti,bende sabah kahvaltıda yedim 1 dilim,ara öğünlerde arada yenilebilir bencebidahakine esmer şeker alıp ondan katıcam
![]()
edacım canım geçmiş olsun umarım baban kısa zamanda iyleşir bugün kandil bol bol dua edelim baban için
YESIL CORBA
edacım senin söylemiş olduğun bir alışveriş sitesi vardı. kalıpları güzel falan diyordun.
hangisiydi o?
ayyyy mesli ben denemiştim bu corbayı berbat bır tadı oldu kerevızın sapı vardı onu da eklemiştım belkı ondan kötü oldu![]()
bu arada ben edayı merak ettim inşallah babası ile ilgili iyi haberlerini almıştır![]()