Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
edacım sıraya girsem ayıp olmaz umarım yorumların süper ben aslan kocacık koç nedir durumlar bi el atsan
günaydı bende burç yorumu istiyom ben ikizler eşim balık
esrooo
ben de bu hafta sonu bekliyorum bakalım!
seninke göğüslerinde regl olcağına yakın ağrı oluyor mu?
yaa benim göğüsler varya sütyen bile giydirmiyo valla.
dokunduğum anda bana şakadanak vuruyolar.
dokunmaa bizeeeeeeeeee diye bağırınıyorlar.![]()
ben genelde sonlara doğru bittiğim zaman hala hızımı düşürmek istemiyorsam tutuyorum... salonda hocaya sordum kollarımızı yeterince çalıştırıyoruz tutman sorun değil sadece tutarken kendini kasmıyorsan serbest tutuyorsan sorun yok dedi. ben tutunca kaskatı oluyordu parmaklarımın ucuyla değidirir gibi tutmam lazımmış kasıyormuşum.
:)yok ben gögüsten yana cok sıkıntı yaşamıyorumda
benım derdım şişkinlik
bi günde 8 aylık hamıle gibi hiseedebılyıorum kendımı:)
çok problemlı benım sındırım sistemım yaa
yaa bak o şişkinlik bende de oluyor.
ödem topluyorum büyük ihtimal.
ama göğüslerimde elletmiyorlar vallahi kendilerini.
yürüyüş bandında (her ne kadar çok büyük göğüslerim olmasada )sallanıyor ya nasıl acıyorlar anlatamam.![]()
ben bıkere streçe sarayım kendımı dedım cıkss olmadı tortop oldu göbegimin üstünde
aslında şu sauna eşofmanları süper terletiyodu onu bulmam lazım nerde allah bilir
spor salonuna giderken şakır şakır terlıyodum valla izimden bulabılıyodu mıllet benı:)
eşim hep ben kovayım onun özelliklerini taşıyorum der gerçekten balıkla hiç uymuyo.sana zahmet bide kova erkeğinin özelliklerini söylermisinaman Allahım en zoru....
sizin ilişki çekilmez ötesidir. dışarda hep mutluluk tablosu çizsenizde geneli tanıştığı güne lanet eder gerçi balık bayan ikizler erkekte nettir bu durum ama sizin durumunuzda eğer ki sen umursamaz biriysen anca geçiştirirsin...
balık burcu arkadaşları arasında parmakla gösterilen biridir. neşeli yardımsever iyi kalplidir. ama eşine aynı değildir. çünkü onun kalbinde arkadaşlarının dostlarının yeri ayrıdır karısının yeri ayrıdır. evlense çocuğu olsa çocukları bile annenin hemen önüne geçer mükemmel bir babadır. onun arkadaşlarına dostlarına karışmayacaksın gerçekten emin bile olsan kötü yorumlar yaparken dikkat edeceksin bu mükemmel adam herkese mükemmeldir karısı hariç. şimdi bu adam bu kadar kötümü diyeceksin değil. balıktan başka bir burç yoktur kadına kadın olduğunu hissettiren. genelde dışarda olmak kaydıyla sana eksiksiz davranacaktır romantizm ve sevgi açısından. ondan hiç bir zaman şüphe etmemen lazım. benim kocam yapmaz deyip gözünde masal kahramanı yapman gerekir. genelde masal dünyası içinde yaşar zaten hayallerini yıkmayacaksın tek yapabileceğin eşlik etmek böyle yaparsan ancak tadını çıkarırsınız yoksa eziyetinden nefes alamazsın. annesi ailesi çok değerlidir özellikle annesi annesini çok sevmen lazım yada öyle görünmen... eğer ondan önce davranır ne yaptığını ne ettiğini adım adım haber verirsen o kasvetli kıskançlığından nasibini almazsın... ayrıca sandığın kadar zeki değildir. ayakta uyutman içten bile değil ama işini bileceksin gerekirse wc ye gittiğini haber vereceksin her zaman prens gibi davranacaksın ne yemek yaparsa kötü bile olsa mükemmelmiş gibi yiyeceksin... her zaman gülümseyeceksin... en sevdiği gözler ve ellerdir. doğal olmasını sever herşeyin... göz makyajı çok ilgisini çeker onun dışında herşeyi doğal sever... sizin için söylenecek tek sözde seviyorsan alttan alacaksın numara yapacaksın kısaca katlanıp alışacaksın....
aynen hem yag mıktarı azaldıgı için hemde ben tempo konusunda cok kasmıyorum maksımum 6ben de aynen valla olsa süper olur.
ama bu sıralar o kadar çatlayana kadar yürüsem de eskisi kadar çok terleyemiyorum.
yağ miktarımız azaldığı için ama cnm.
:)
gunaydin kizlarrrrr..
benim pek keyfim yok hazirladigim reklam sayfalarinda bi problem olmus
yarina kadar duzeltmem lazim yarin kahvaltiya kizlar gelecek bugun temizlik ve hazirlik yapmam lazim ayagim hala sargida topalliyorum ziplaya ziplaya is yapiyorum bugun ne yapicam bilmiyorum market de yapmam lazim esim kredi kartimi almis multinetime para yatmamis
cebimde 50 lira var hangi birini alcam parada birakmamis bankaya gitmem lazim trafige cikamam heryer buz uffff şiştimmmm
napcam ben yaaa
sen home ofısmı calısıyosun canım
güneşli fakat buz gibi çorum sabahından hepinize günaydınlar
dün akşamdan beri çok keyifliyim,nedenide gelince geçen sene yılbaşında bordo dar kesim binici pantolonu almıştım,1-2 kere anca giydim malum çok hızlı kg aldığım için,dün akşam tesadüfen gözüme çarptı bi deneyim dedim ve yuppiii hiç zorlanmadan giydim,şu andada üstümdeüstelik geçen sene 72 kg falandım,daha o kiloya ulaşmama çok var ama sanırım bedenen inceliyoum,buda bence tartıdaki rakamdan daha önemli
![]()
sorununu çözmene çok sevindim kafandaki herşeyi konuşman iyi olmuş.ayyyyyy yaza düğün var desene.neyse yaza kadar zayıflada güzel bir gelin ol.yaza düğün var diye motive olup hızlıtünaydınlar kızlarbügün cok enerjik uyandım...
öncelikle dünkü sorunu hallettim :)kafa karışklıgının ne oldugunu sordum, cevabı özetle söyle oldu.. kafam karışık degil, seni seviyorum ilişkimizdede sorun yok heryönden mutluyum, ilişki boyuncada güzüm senden başkasını görmedi görmüyorda dedi... tek sorun süreçi oldugu gibi yaşayalım istiyorum .( yani benim sürekli evlilik hakkında sorularım ve planlarım onun bugünü yaşamadıgımı ve o ana takıldıgımı hissettirmiş) yani nisanda kararlaştırdık isteme tanışma olayını ozaman geldiginde yaparız herşeyi.... agustosta dügünse dügünü.. ama iş nedeniyle yada bizim dışımızda gelişen aksilikler olursa ertelenme vs o durumdada planladıgımız gibi gitmesse ( atıyorum haziran deriz temmuz olursa ..) böyle bir durumdada sitrese girip üzülmeni istmem dedi.. ben işim nedeniyle geriliyorum zaman zaman ve bazen dün oldugu gibi düşünmeden konusuyorum dedi..( zaten söyledigi cümleleri yüzeysel söyler ve ben altından başka seyler cıkarırım ) aslında söylemek istediklerim onlar degildi sadece anlatamadım dedi....
seni seviyorum ve seninle evlenmek istiyorum bunda netim dedi.. planladıgımız gibi gitmese bile bir ay erken yada bir ay geç fark etmez evlenicez inşallah dedi...
annesiyle tanışma sürecini sordu ne sıfatla tanıştıracaksın diye. : oda tabiki evlenecegim insanı tanıstıracagım dedi. biliyor canım ailelerimiz zaten neden soruyorsun dedi vs..
neyse bende basta konustum birçok şeyi,.... ve ısrarla sunu söyledim : dedimki :)
ben kararsızlık istemiyorum ilişkimizde herşey net olsun istiyorum. eger benden taraf yada ilişkimizden taraf en ufak soru işaretin varsa yada emin degilsen ben izmire gideyim sende kafanı dinle soru işaretlerini bul olumlu yada olumsuz dönüş yaparsın dedim. sonuçta buevlilik ve ben kendimi riske atamam ..
evlenmek için evlenseydim coktan evlenirdim dedim...
böyle yani oda herşeyi acıkladı daha cok konustukta :) bukadar özet geçiyorum aklımda toparlayamadım.... ama konusma cok işe yaradı başladıgımızdan bugüne kadar herseyi konustuk benim aklıma takılanları onun aklına takılanları vs... rahatladım.. ve konusurken samimiyetini hissettim..
teşekkür ederim dünkü yorumlarınız için kızlareger sizin yorumlarınız olmasaydı ben kesin onu dogru düzgün konusturmadan kestirip atardım ( sonuç yine aynı olurdu belki ama yıpranırdık ) ... iyiki varsınız ya