burdaaaaaaaaaaa
Ben burdayım cnmmmmmmmmm
kesinlikle beğenmedimm...
ekmeksiz kahvaltı olmaz. bu şekilde zayıflayamazsın. kimse zayıflayamaz.
şu ekmeği hayatından en önemlisi de kahvaltıdan çıkarmanıza akıl erdiremiyorum.
vallahi ciddi ciddi sinirlendim ya.
hemen kendimi toparlıyorum veee sana listeyi veriyorum.
kahvaltı :
2 -3 dilim tam tahıl yada çavdar ekmeği
1 yumurta yada 1 avuç içi kadar peynir (ikisinden biri)
bol bol yeşillik (limonlu)
5 zeytin
şekersiz çay
ara
1 süt (200ml) veya bi kase yoğurt
öğlen
ızgara tavuk (150 gr ) yada 4 tane ızgara köfte
1-2 dilim ekmek bol salata
yadaaaa
7-8 yk. zeytinyağlık yemek
yoğurt salata veya ayran
ara
1 meyve
akşam engeç 7;30
5-6 yk zeytnyağlı yemek
mutlaka 1 kase çorba
salata yoğurt veya ayran
3 lt su
en az yarım saat yürüyüş
3 fincan yeşilcay.
böyle beslen bi hafta en az 2 kg gittiğini göreceksin.
ama lütfen bozma dedimi yaz buzdolabına as.
ekmeksiz kahvaltı olmaz
zayıflanmaz bu şekilde
unutun
dellendirmeyin ulen beni
cok fena foto ekleyesim geldi yine :)
nirdesiniz kızlarrrr
nasılsın elmacı güzelihalsizliğin devam ediyomu serapcım,bu arada kahvaltını güzel yapıyosun dimii
sana kesinlikle katılıyorum melekcim,benim diyetimde aynen bu şekilde,hatta öğleden sonra 2 ara öğünüm var
bende diyet yaparken hiç ekmek yemezdim ve kabızlık çok yaşardım ama şimdi her öğünümde var mutlaka ve çok şükür bağırsaklarım tıkırında
hadi şekerim bekliyoruz fit fotolarından
bu hafta pek bi sessiz topik,hatta ıssız topik
patronumuz sabahten beri başımızda şimdi gittide bende gelebildim nihayet
ok cınımmm şimdi koyuyorum bi kaç tane :)
ben de bunu alışkanlık haline getirdim gızlar ha
SELAM KIZLAR
SİNİRLERİM YAY GİBİ valla söylıycem şimdi 2 burger menü dalacam o olucak yaniii
bıktım artık ben arada kalmaktan laf anlatmaktan cocuk gibi hesap vermekten yaaa
tüm bölge şubelerının katıldıgı bowlıng turnuvası yapılıyor ve dün ben cıktıktan sonra mudur benıde eklemıs takıma
8 aralıkta benımde lazerım var ve lazere volkanda giriyo,dolayısıyla lazer saatını degiştiremezsen ben gidemıycegım için sende gidemezsın dıyo
bensız gıt gel dıyorum yok sen oraya bensız gıdemezsın dıyo
valla bıktım artık usandım yaa,bu adam ne zaman düzelecek
akıl verın napim mesajlarla bırbırımıze gırdık resmen
hadı bakalım görücez gidicekmısın gidemıycekmısın dıyo
oylemı hadı bakalım sen antalyadayken ben ınadına neler yapıyorum dedım sustu
napsam ben yaa,şimdi müdüre gelemıyorum desem her olayda bu tekrar bahane bul gitme diycek
lazeri erteleyemezsem bu benım gitmeme ızın vermez bılıyorum offff
ay sonunda foto koyabildim. pek alışkanlık oldu yav :)
hanı basen nerde ben göremıyorum:)gayet fit bir hatun var karşımda :)
melek bu nuh diyip peygamber demeyen cinslerden tam nezamandır huzursuzluk yok aramız ıyı derken abicim adam buluyo kendıne bi mevzu yaa
ben 28 yasındayım işyerımın yaptıgı bı organızsyona katılamayacaksam yere batsın benım evlılıgımde şuyumda buyumda
bu nedır yaa
vallahı canımdan bezdım artık buna laf anlatmaktan heryere çanta gibi yanımda taşımaktan
şu lazerın saati değişeydi iyi olurdu yaa
anlatamıyorum dinletemıyorum ben cok bunalıyorum böyle anlarda bu evlılıkten gerçekten
seni çok iyi anlıyorum canım. benimkindede var öyle şeyler ama seninki de gerçekten hastalık düüzeyindeymiş yav..
o zaman B planına geçelim
ondan yaşça büyük sevip saydığı biri ile derdini paylaş o da seninkine akıl versin cınımmm yoksa bu evlilik böle tüketir ikinizi de.
aynen gercekten içim huzursuz şöyle rahat rahat bişey paylaşamıyorum tam sorunlu
merak ettıgım şey benımkındede var diyosun ya geçen yıllarla bırlıkte evlılık oturuyomu bıraz daha toparlanırmı acaba
evlılıgın ilk zamanları ve nısanlılıga göre azda olsa düzeldi bu ama ilerde ne olur bılmıyorum
düzelir zamanla merak etme ama tabi bu birazda sana bağlı canım. erkekler kimseler kusura bakmasın ama evlendikleri zamanlarda odun oluyorlar.
onları yontup kıvama getirecek olan bizleriz. iyilikle güzellikle yapabilirsin bunu da başka türlü olmaz canım.
tam olarak tavlanma zamanları 40 yaşından sonra.
o 40 yasına gelene kadar benım 8 senem gider:)
valla bılmıyorum ya okadar cok sey yasattıkı artık tahammulumde yok sabrımda
nede onu yontacak gücüm inan 2-3 ay cok ıyı gitse bile böyle bi olay patlak verınce cekıp gitmek ıstıyorum
o derece bunalıyorum.artık pekii diyecegim kredisini bırakmadı bende
:18::18::18:ok o zaman bi daha olmasın
cok fena foto ekleyesim geldi yine :)
yemek yidim geldimmmmmnirdesiniz kızlarrrr
valla ben surekli buralardayim kimse bisi yazmayinca cevap vermeyince karatay sayfasina takiliyom napim
nasılsın elmacı güzelihalsizliğin devam ediyomu serapcım,bu arada kahvaltını güzel yapıyosun dimii
sana kesinlikle katılıyorum melekcim,benim diyetimde aynen bu şekilde,hatta öğleden sonra 2 ara öğünüm var
bende diyet yaparken hiç ekmek yemezdim ve kabızlık çok yaşardım ama şimdi her öğünümde var mutlaka ve çok şükür bağırsaklarım tıkırında
hadi şekerim bekliyoruz fit fotolarından
bu hafta pek bi sessiz topik,hatta ıssız topik
patronumuz sabahten beri başımızda şimdi gittide bende gelebildim nihayet
tatlim lazerin saati degismiyor mu ?SELAM KIZLAR
SİNİRLERİM YAY GİBİ valla söylıycem şimdi 2 burger menü dalacam o olucak yaniii
bıktım artık ben arada kalmaktan laf anlatmaktan cocuk gibi hesap vermekten yaaa
tüm bölge şubelerının katıldıgı bowlıng turnuvası yapılıyor ve dün ben cıktıktan sonra mudur benıde eklemıs takıma
8 aralıkta benımde lazerım var ve lazere volkanda giriyo,dolayısıyla lazer saatını degiştiremezsen ben gidemıycegım için sende gidemezsın dıyo
bensız gıt gel dıyorum yok sen oraya bensız gıdemezsın dıyo
valla bıktım artık usandım yaa,bu adam ne zaman düzelecek
akıl verın napim mesajlarla bırbırımıze gırdık resmen
hadı bakalım görücez gidicekmısın gidemıycekmısın dıyo
oylemı hadı bakalım sen antalyadayken ben ınadına neler yapıyorum dedım sustu
napsam ben yaa,şimdi müdüre gelemıyorum desem her olayda bu tekrar bahane bul gitme diycek
lazeri erteleyemezsem bu benım gitmeme ızın vermez bılıyorum offff
meleekkkkkkkkkk harikasiinnnnnnnnn fistik gibisin masaallahhhhhh yok anam ben seni 70 dusunemiyorummay sonunda foto koyabildim. pek alışkanlık oldu yav :)
toparlanir toparlanir benim bi arkadasim esi annesine bile yollamiyordu bi cocuklari oldu artik atliyoruz arabaya tatile bile gidiyoruz beraber dusunaynen gercekten içim huzursuz şöyle rahat rahat bişey paylaşamıyorum tam sorunlu
merak ettıgım şey benımkındede var diyosun ya geçen yıllarla bırlıkte evlılık oturuyomu bıraz daha toparlanırmı acaba
evlılıgın ilk zamanları ve nısanlılıga göre azda olsa düzeldi bu ama ilerde ne olur bılmıyorum
:18::18::18:
yemek yidim geldimmmmm
valla ben surekli buralardayim kimse bisi yazmayinca cevap vermeyince karatay sayfasina takiliyom napim
tatlim lazerin saati degismiyor mu ?
seninle niye geliyor ki anlamadim :26:
allalaa yaaaaa
oda mi lazer yaptiriyo anlamadim yoksa seninle birlikte mi giriyor aklim karisti :44:
meleekkkkkkkkkk harikasiinnnnnnnnn fistik gibisin masaallahhhhhh yok anam ben seni 70 dusunemiyorumm
toparlanir toparlanir benim bi arkadasim esi annesine bile yollamiyordu bi cocuklari oldu artik atliyoruz arabaya tatile bile gidiyoruz beraber dusun
az sabret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?