Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ya eda sende karataya baktin miii:53:
tam bizim rahatsizliklarimiza ilac tarzda beslendiriyorrrr
kitabini okuyorum
insulin direnci pko rahatsizligi falan filan sende de var dimiii
bi arastirsana
kitabinin linkini yollayim bi oku

canım ben karatayı yaptım yanlız bende çok ağır bir kabızlık yarattı. hatta hayatımdaki ilk kabızlık derdimi ortaya çıkardı hala da kurtulabilmiş değilim şu yaşıma kadar hiç böyle bir problemim olmamıştı :(

aynen gercekten içim huzursuz şöyle rahat rahat bişey paylaşamıyorum tam sorunlu
merak ettıgım şey benımkındede var diyosun ya geçen yıllarla bırlıkte evlılık oturuyomu bıraz daha toparlanırmı acaba
evlılıgın ilk zamanları ve nısanlılıga göre azda olsa düzeldi bu ama ilerde ne olur bılmıyorum

ay güzelim çok iyi anlıyorum seni nişanlıyken ve evliliğin ilk zamanları bizimkide dayanılmaz bir haldeydi helede nişanlıyken evliliğim birkaç ay sürecek diye tedirgindim ama gitgide düzeldi. yine fena ama eskiye göre iyi. bazen delirtiyor ondan bir uzaklaşsam diyorum bazende sarıldığımda ondan uzak nasıl yaşarım diyorum karmaşık birşey bu ya inşallah toparlanır daha da düzelir güzelim...

ay güzelim çok iyi anlıyorum seni nişanlıyken ve evliliğin ilk zamanları bizimkide dayanılmaz bir haldeydi helede nişanlıyken evliliğim birkaç ay sürecek diye tedirgindim ama gitgide düzeldi. yine fena ama eskiye göre iyi. bazen delirtiyor ondan bir uzaklaşsam diyorum bazende sarıldığımda ondan uzak nasıl yaşarım diyorum karmaşık birşey bu ya inşallah toparlanır daha da düzelir güzelim...

günaydın edacaaannnnn
sorun çözüldü çok şükür dün biraz bağrış çağrış oldu ama sonunda ben galıp geldım çekıldı köşesine küstü öyle uyuduk sabahta gelmiş karşıma uyan hadı uyansana diyo ama çocuk gibi sevgi beklıyo:)
barışmaya meyıllı oda dayanamadı yanı:)
neyse eyyy zayıflama sen nelere kadirsin adamın huyu değişti be resmen:)
napim artık lazere gitmem bende diyo:)
bu zamanla oturacak ınanıyorum ben,zamanında okadar çok çektımkı,sefasını sürecegim günler yakın gibi gelıyo:)
aynen senınde dedıgın gibi edacım sarıldıgımda falan ben onsuz yaşayamam diyorum okadar temız cocuk bir kalbı varki:)

günaydınn kızlarr...güzel,kaçamaksız,bol hareketli bi gün olsun hepimiz için...yarın tartı günüüü:18::18:

bu arada esracımm sorunun çözülmesine sevindim...işte erkekler yonta yonta biraz adam olucaklar...hepimiz benzer sorunlar yaşadık,halada yaşadığımız zaman oluyo,kimsenin evliliği dört dörtlük değil maalesef:50::50:benimkide hiç küs kalamaz,hep ilk adımı o atmıştır:34:

dünki menümüde vereyim

sabah
aç karnına ılık limonlu su
yulaf kepekli krep
içine çökelek
yeşil çay

ara
1 y.k kan üzümü

öğle
ton balıklı salata
1 dilim ekmek
yoğurt

ara
yeşil çay
3 ad form bisküvi

ara
1 elma

akşam
tavuk şiş
salata
ayran

ara
yarım ayva

3 litre su,3 bardak yeşil çay,1 bardak şekersiz türk kahvesi,yatmadan kiraz sapı çayı

1,5 saat yürüyüş,akşama kadar 500 kere kol harekeri:32::32:

bu sabah çok güzel bi rakam gördüm tartıda inş.yarına biraz daha gider:34:

günaydın neslicimm
bende kendımı bugün harıka hıssedıyorum dün o sinir ve öfkeyle 1 saat oyle bı hızlı yürüdümki dilim dışına cıktı resmen:)
100 mekık+kol hareketlerı falan spor olarak gayet ıyıydı
bende yarın tartıda ıyı bi sonuc beklıyorum:)
koca olayına gelıncede onun okadar canımı yaktıgı zamanları biliyorumkı şuankıler vız gelıyor,eskıye göre daha ıyı toparlandı:)
dahada toparlıycam ınsallah:)
diliyle adamı ıntıhar ettırecek kadar çenebaz ama artık sinip küsüp gidiyo ve dedıgım gibi mutlaka adım atan o oluyo dayanamaz:)
alıştırmıycam daha fazla ister güzellıkle ıster kavgayla ama alışması lazım bu tarz şeylere
ya ev hanımı alacaktı,yada calısan bı bayana ayak uyduracak
başka caresi yok:)

canım ben karatayı yaptım yanlız bende çok ağır bir kabızlık yarattı. hatta hayatımdaki ilk kabızlık derdimi ortaya çıkardı hala da kurtulabilmiş değilim şu yaşıma kadar hiç böyle bir problemim olmamıştı :(
canim benim benimde bagirsaklarimi calistirdi sabah limonlu ilik su olsun kahvaltida yedigim 4 kayisi olsun ne bileyim soylemesi ayip gunde 3-4 kere tuvalete cikiyorum :3:
dünki menümüde vereyim

sabah
aç karnına ılık limonlu su
yulaf kepekli krep
içine çökelek
yeşil çay

ara
1 y.k kan üzümü

öğle
ton balıklı salata
1 dilim ekmek
yoğurt

ara
yeşil çay
3 ad form bisküvi

ara
1 elma

akşam
tavuk şiş
salata
ayran

ara
yarım ayva

3 litre su,3 bardak yeşil çay,1 bardak şekersiz türk kahvesi,yatmadan kiraz sapı çayı

1,5 saat yürüyüş,akşama kadar 500 kere kol harekeri:32::32:

bu sabah çok güzel bi rakam gördüm tartıda inş.yarına biraz daha gider:34:
afiyet olsun canim :16::16:

canim benim benimde bagirsaklarimi calistirdi sabah limonlu ilik su olsun kahvaltida yedigim 4 kayisi olsun ne bileyim soylemesi ayip gunde 3-4 kere tuvalete cikiyorum :3:

afiyet olsun canim :16::16:

elifcimm bağırsaklarında düzene girmiş ne güzel,hala şiş hissediyomusun kendini canım:26:
gunaydin kizlar
bu kocalardan nedir bizim cektigimiz yaaaa valla saglam bi dayak atasim var :41::41::41::22::22:

aynen öyle valla...acaba onlarda bizim için diyomudur nedir bu kadınlardan çektiğimiz diye:1::1:

yinede herşeye rağmen onlarsızda olmuyooo:69::69:

esraaaaa benim 30 kasım hedefim suya düştü,geçen haftaki 200 gr herşeyi mahvetti:19: bu hafta mümkün değil 70 li rakamları görmem:50:

amaaaa haftaya kesin 80 lere veda ediyorum,ahanda buraya yazıyorumm:40::40::40:

sen son bıldırımde kaçtın canım hatırlamıyorum:)
valla benımde 85 olmam mümkün degıl ama 86,9a bile tavım yanı:)
amam bu hedefler daha cok motıve edıyo herkesı benceee:)

kızlar bu aradaaa yazdıgımız 30 kasım hedefleırnız kactı????
hatırlamıyorum kımseyi:)
hatırlayalım bakalım kım nekadar yaklaşmış yada ulaşmışş:)

sen son bıldırımde kaçtın canım hatırlamıyorum:)
valla benımde 85 olmam mümkün degıl ama 86,9a bile tavım yanı:)
amam bu hedefler daha cok motıve edıyo herkesı benceee:)

kızlar bu aradaaa yazdıgımız 30 kasım hedefleırnız kactı????
hatırlamıyorum kımseyi:)
hatırlayalım bakalım kım nekadar yaklaşmış yada ulaşmışş:)

esracım benim hedef 79 du,hatta 79,9 bile olabilirdi ama geçen haftaki kilom 81,7:50::50:

bu sabah 80,7 çıktım tartıda:34:yani mümkün değil yarına kadar 800 gr gitmesi:26:

ilk hedef 30 kasım,2,hedef 28 aralık
hedeflerımız şöyle,

30 KASIM İÇİN,
esra:85
melek:?
burcu:?
nesli:79
sema:78 :15:
missdance:68
spirochet:?
fefilifa:74
mutedeyyin:70

bu yarınkı bıldırımden sonra tam 4 haftalık hedeflerımız olacak..

sonrasında 2,etap yanı diğer 1 aylık hedeflerimizde şöyle:
28 ARALIK İÇİN

esra 80
melek 80
burcu 53
nesli 75
sema 75
missdance 65
spirochet 83
fefilifa 70
mutedeyyın 65

buldum esracımmm hedefleri:34:

elifcimm bağırsaklarında düzene girmiş ne güzel,hala şiş hissediyomusun kendini canım:26:

aynen öyle valla...acaba onlarda bizim için diyomudur nedir bu kadınlardan çektiğimiz diye:1::1:

yinede herşeye rağmen onlarsızda olmuyooo:69::69:
:69::69: benim ki kesin diyordur :1::1:
ben hala sis hissediyorum ama dun bebek gormesine gittigimiz hatun kişiler ayyy elifff zayiflamissin dediler
tani o 6 aylik hamile karnim 3 aylik gibi gozukunce zayifladim sandilar hehe :60:

hedeflerımız şöyle,

30 KASIM İÇİN,

28 ARALIK İÇİN

esra 80
melek 80
burcu 53
nesli 75
sema 75
missdance 65
spirochet 83
fefilifa 70
mutedeyyın 65

abbaaaawwww kim vermis bu hedefi bana
teiz kellesi vurula teiiiiizzzz :9:
napicam ben yaaaa :18::18:
ben kosmaya gidiyom kizlar yarina kadar da sadecenem zalata yiyim bare :18:

esracım benim hedef 79 du,hatta 79,9 bile olabilirdi ama geçen haftaki kilom 81,7:50::50:

bu sabah 80,7 çıktım tartıda:34:yani mümkün değil yarına kadar 800 gr gitmesi:26:

hedeflerımız şöyle,

30 KASIM İÇİN,

28 ARALIK İÇİN

esra 80
melek 80
burcu 53
nesli 75
sema 75
missdance 65
spirochet 83
fefilifa 70
mutedeyyın 65

sana bişi diyyim neslim akşam yemegınden sonrakı ara ögününü yemesen ve bol spor yapsan gidebılr belkı:)
yarın kı bıldırımlerden sonra şurayı bi düzenleyelım bakalım kım napmış ne etmıs
sonrada 28 aralık hedeflerıne yogunlaşırız
gidecek bu kılolar kızlaaaaaaaaaaaarrrr

sana bişi diyyim neslim akşam yemegınden sonrakı ara ögününü yemesen ve bol spor yapsan gidebılr belkı:)
yarın kı bıldırımlerden sonra şurayı bi düzenleyelım bakalım kım napmış ne etmıs
sonrada 28 aralık hedeflerıne yogunlaşırız
gidecek bu kılolar kızlaaaaaaaaaaaarrrr

hehe valla içimi okudun şekercim bende aynen dediğin gibi yapıcam,akşam yemeği erken yiyip ara öğün falan yapmıcam,kocişlede yemekten sonra çıkıp 1,5 saat yürücem

bakalım yarına ne gitse kardır:34::34:

CUMA YARIŞMASI SONUÇ LİSTESİNİ HAZIRLAMA PROGRAMI

16 Kasım 2012 *** 283. Etap *** 9. Takım
23 Kasım 2012 *** 284. Etap *** 13. Takım
30 Kasım 2012 *** 285. Etap *** 1. Takım

7 Aralık 2012 *** 286. Etap *** 2. Takım
14 Aralık 2012 *** 287. Etap *** 3. Takım
21 Aralık 2012 *** 288. Etap *** 4. Takım
28 Aralık 2012 *** 289. Etap *** 5. Takım

yarın listeleri hazırlama sırası bizim takımdaaa:18::18:

CUMA YARIŞMASI SONUÇ LİSTESİNİ HAZIRLAMA PROGRAMI

16 Kasım 2012 *** 283. Etap *** 9. Takım
23 Kasım 2012 *** 284. Etap *** 13. Takım
30 Kasım 2012 *** 285. Etap *** 1. Takım

7 Aralık 2012 *** 286. Etap *** 2. Takım
14 Aralık 2012 *** 287. Etap *** 3. Takım
21 Aralık 2012 *** 288. Etap *** 4. Takım
28 Aralık 2012 *** 289. Etap *** 5. Takım

yarın listeleri hazırlama sırası bizim takımdaaa:18::18:
abowww inan hic farkinda degilim :) cok sagol canim..

hallederim yarin ins,yalniz ben yine 14 15 gibi gelirim bizim listeyi paylasima koyar aksamada genel listeleri hazirlarim ins..
aksama giremem belki simdi listeyi kaycam buraya..

valla kizlar tam azme gelmisken bu haftaki sohbet konusu cuk oturdu valla,azmime azim katti,bu hafta iktisatti konumuz :) bugünkü menüde gözleme patates salatasi domates zeytin vardi..
tabakda 3 parca gözleme vardi ben 2 sini geri biraktim bir parca gözleme 2 kasik kadar patates saltasi zeytin ve domates yedim ,tatlidanda almadim kahvalti etmemistim zaten bide aksama dogru misafirlige gidicez o yüzden bisey yemiyce evde ordada hafif bi sekilde atlattimmi yarina 1 kilo vermis olurum ins,bu sabah 75.7 ciktim cünkü yarina kadar 400 gr daha giderse -1 olmus olucak gecen aftaki bildirimime göre ama ben pazartesi 77 ydim oda ayri bi konu :)

abowww inan hic farkinda degilim :) cok sagol canim..

hallederim yarin ins,yalniz ben yine 14 15 gibi gelirim bizim listeyi paylasima koyar aksamada genel listeleri hazirlarim ins..
aksama giremem belki simdi listeyi kaycam buraya..

valla kizlar tam azme gelmisken bu haftaki sohbet konusu cuk oturdu valla,azmime azim katti,bu hafta iktisatti konumuz :) bugünkü menüde gözleme patates salatasi domates zeytin vardi..
tabakda 3 parca gözleme vardi ben 2 sini geri biraktim bir parca gözleme 2 kasik kadar patates saltasi zeytin ve domates yedim ,tatlidanda almadim kahvalti etmemistim zaten bide aksama dogru misafirlige gidicez o yüzden bisey yemiyce evde ordada hafif bi sekilde atlattimmi yarina 1 kilo vermis olurum ins,bu sabah 75.7 ciktim cünkü yarina kadar 400 gr daha giderse -1 olmus olucak gecen aftaki bildirimime göre ama ben pazartesi 77 ydim oda ayri bi konu :)

hoşgeldin tatlım:16::16:eğer sana sıkıntı olucaksa ben de koyarım paylaşıma canım,hatta listeleride hallederim:16::16:

Back