Slm kızlar kendımı cok yorgun hıssedıyorum cokkk kendıme gelemedım hala bır halsızlık bır halsızlık sormayın bahar degılki bahar yorgunlugu desem ılk defada dıyet yapmıyorum kendımı bıldım bılelı dıyet yaparım of of :44:
[ı]bu arada kızçeler cumartesi evde yoğurt yapmıştım,gayette güzel oldu,bundan sonra hep yaparımm
Neyse dün akşam o yoğurdu sulandırdım bi güzel yani ayran bildiğiniz,sonra tencerde kaynattım,bi 5-10 dakika beklettikten sonra süzdüm,1 saat falan süzgeçte bekledi,sonra havlu peçeteyle kalan suyunuda iyice aldım vee sonuççç kahvaltı için harikaa bi çökelikazcık tuz koydum içine birazda çörekotu valla nefis olduu
[/ı]
ohhh ellerıne saglık cnm afıyetle yersınız dogal olmuş kendı ellerınle yapınca daha guzel oluyor emın ol:)
elmad dıyetınden dıyecegımSızde kızacaksınız demıyecegım ama
selam yavrular nasılsınız bakem?
öslüom ben sizi yav..
nasıl gidyor tam hız devammısınız?
ben nasıl olduysa artık 85,3 e düştüm
nasıl olduysa diyorum çünkü yiyorum.
yani ekmek tabiki diyetteki gibi yiyorum yine çok yiyemiyorum istesem de ama
tatlı yiyorum. dün mesela 2 tabak aşure yedim :)
pek de bi güzeldi.
ama sporuma devam ediyorum. devamlı merdivenlerden koşuyorum çıkıyorum iniyorum vs.
daha bi sıkılaştığımı hisediyorum. 42 bedene düşmüş olmanın gururunu yaşıyorum
ee benim boyuma 46-48 nerde 42 nerdee dimi
kesinlikle çok daha güzel oldu,artık hep yaparımmm
aaa serap sen elma diyetimi yapıyosun,hiçte sölemiyosun canım bence çok sağlıksız,hani belki 1 gün yapılabilir vücudunu şaşırtmak için ama daha fazlası sakıncalı diye düşünüyorum ki sende zaten hemen baş göstermiş zararını
melekimmm hoşgeldin bebeğimmbizde seni öslüyoz kii
ne güzel yaa yediğin halde kilo vermek dimi,sanırım sporun mucizesisen bu gidişle yılbaşında 80 i kesin görücen canım,belkide 70 li rakamlarıı
[ı]
kesinlikle çok daha güzel oldu,artık hep yaparımmm
aaa serap sen elma diyetimi yapıyosun,hiçte sölemiyosun Canım bence çok sağlıksız,hani belki 1 gün yapılabilir vücudunu şaşırtmak için ama daha fazlası sakıncalı diye düşünüyorum ki sende zaten hemen baş göstermiş zararını
Melekimmm hoşgeldin bebeğimmbizde seni öslüyoz kii
Ne güzel yaa yediğin halde kilo vermek dimi,sanırım sporun mucizesiSen bu gidişle yılbaşında 80 i kesin görücen canım,belkide 70 li rakamlarıı
[/ı]
başladım artık cnm bu haftayı cıkaracagım bugun 2. Gunum ınş yarınıda atlatırsam bırsey kalmıyor saglıksız oldugunu bılıyorum ama nefret edıyorum bu kılolardan
melekcımmm hoşgeldın canm özlettın kendını bızım ıddıamız neydı yılbaşına 85mıydı??:)
maşallah sen vardın bende yetişmeye çalışuyorum:)
bişi sorcam regll haftanda da yürümeye devam edıyomusun ilk bikaç gün bırakıyomusun yürüyüşü?
esram ben de nasıl özledim anlatamam her akşam giriyorum bakınıyorum size ama kimse olmuyor.
yılbaşına kadar 80 diiiiiiiiii beni oraya getirtmeeee
ben regl dönemlerimde de sporuma devam ettim canım. hiç bırakmadım.
hatte regl döneminde ödemimi atmam da sporun etkisi fazla. özelllikle ilk iki gün yapıyorum.
esram ben de nasıl özledim anlatamam her akşam giriyorum bakınıyorum size ama kimse olmuyor.
yılbaşına kadar 80 diiiiiiiiii beni oraya getirtmeeee
ben regl dönemlerimde de sporuma devam ettim canım. hiç bırakmadım.
hatte regl döneminde ödemimi atmam da sporun etkisi fazla. özelllikle ilk iki gün yapıyorum.
hele bana da bak 85 dedi diye nasıl da azarlıyom esrayı
sanki ben görebilcem de
hadi yaa valla ben bu halde yapamam dıye yayıyodum kendımı ılk 2-3 gün bende yapim ozaman..
gerçi bu regl dönemınde evde olmuycam yapamıycam mewcbur 1 hafta
haydi ekle ekle:)
dogru söylüyosun anamgile gidince yatıp yuvarlanayım göbek atayım bırazcık:)
ya bu adam benı öldürecek yaa,hadı yatılı tek kalamam evde ama akşam biyerde işi olsa bile senı anana bırakayım dıyo
sepet gibi taşımaya çalışıyo..
benım evimde işim gücüm var sporum var
neymıs efendım koruyomuş,senden kım korusun benıııı
heheh alemsin sen ya.
sen de benim gibi her lafına he deme çok yüz verme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?