Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canim Allah in rizasini isteyerek yaparsan gozune hic buyuk gelmez..
sahabe efendilerimiz "O'nun" rizasi icin nelere katlanmislar kolay degil.
kimse icin degil kendin icin iyi davran
herşey çıkar! icin unutma

elif,orası öyle ama son olanlardan sonra hiç onlara güler yüz gösteresim gelmiyor..
hakkımızda hayırlısı...

elif,orası öyle ama son olanlardan sonra hiç onlara güler yüz gösteresim gelmiyor..
hakkımızda hayırlısı...

güzelim bazen içimizden gelmez yani zorlarız kendimizi yapmacık olduğu çok belli olur böyle zamanlarda ben karşımdakinin hiç yüzüne bakmam hatta yanlarında durmam hep birşeyler hazırlarım birşeyler dökerim kırarım kendime birşeyler bulurum yanlarında kalmam onların yanındaykende dediğim gibi yüzlerine bakmam dışardaki herhangi bir insan gibi hoşgörüm tavan yapar şekilde davranırım hatta hayret neden iyi davrandın derlerse lafımı da esirgemem dışardaki herhangi bir insana nasıl davranıyorsam öyleyim extrası yok... :)))

valla ben yürüdüm zıpladım enerjim gitti oturdum işlerimi toparladım müdürle patronda geldi tıkır tıkır yaptım evrakları çıktık :))) akşamda yürüdüm eve gelirkene oh ohh spor spor yaşasın hareket etmek

eda, o insanlar birşey yapmadı bana.. eşimden dolayı onlara iyi davranmak istemiyorum.
mesela şimdi eşim aldı oglumu gitti,ablasına, annesi babasıda orda...
normalde olsa hemen giderdim bende.. ama gitmedim oda ısrar etmedi.. çünkü biliyor gitmeyecegimi...

kayınpederimde bu olaylarda hiç yapıcı olmadı.. " ne oldu,ne bitti, aranız nasıl" diye hiç sormadı bi baba olarak.. o yüzden onun yüzünü bile görmek istemiyorum..

dün oturuyorduk alt katta..
orda diyorki eşim" kimseye bırakmam babamlar yaslanınca bende kalacak..
7 kardeşler düşün, bakmazsam kıyamet koparmış.. mecbur degilim ki ben bakmaya...
1 ay ben ,1 ay digeri olsa tamam.ama ömür boyu bakmam...

bakmazsam kapı ordaymış,insan içinde beni deli ediyor ya...
sanki ben seni bıraksam millet anana banana bakmayamı gelecek...
deli ediyor beni... sinir oluyorum...

gerçekten zor bir durumdasın... ne desen boş ne kadar iyi davranırsan davran eşin böyle ters bir şekilde ağırlığını koydukça olan iyi niyetini de köreltecek... aslında sorun onlar yada sahip çıkmamaları değil eşin sana sahip çıksa hiçbiri umrunda olmaz oda böyle ayak diretince canın yanıyordur... bu durumda denecek herşey canını acıtacak... boşver hiç birşeyi dert etme sen iyi davran dersen ezileni daha bir ezecekler kendilerince haklılar anam babam bakmak zorunda diye geçecek aslında bilmeyecek senin gönlünü hoş tutsa anasına babasına bakmak sana keyif verir... 'göreli mevlam neyler ne eylerse güzel eyler' böyle demek gerekiyor... bir insanın içinde fesatlık varsa bir şekilde o yoluna çıkar güzelim... seni ezmeye kalktıkça altına o ezilir sana belki çaktırmaz ama sen buna inan, inanki içinde kötü niyet olmadan o-bu-şu demeden Allahın kulu diye saygı gösterirsen hiç unutma ki bir gün alırsın mükafatını... ben çok sinirlendiğimde bile birilerine msn yada face e 'yaradılana saygımız yaradandan ötürüdür, üstlerine alınmasınlar...' yazardım... böyle bakarsan bu olaya ancak sindirebilirsin... yoksa sonuna kadar haklısın bir insanı küstürmek en kötüsü bir türlü doğrulmuyor gönlü... ama sen kendini doğrult güzelim sen kendini avut zamanımı doldurup gideceğim buralardan diye düşün 3 günlük dünyada ne ben kırayım birilerini ne rabbim beni kırmasına izin versin de... :)

evet,işte asıl sorun bu...
eşimin beni hoş tutması,gönlümü yapması...
biz kadınlar vefakar oluyoruz,onlar bir yaparsa biz bin yapıyoruz ama böyle hayatımın içine edip,sonrada ayak diretince zoruma gidiyor.
Bütün şeytani duygularım kabarıyor.

Bana diyorki " sen istesen tatlı dilinle herseyi yaptırabilirsin."
Ama ben bi hamle yapmadan beni anlamıyor, illa gitmek isteyecegim,illa ortalıktan kaybolacagım.O zaman dank ediyor kafasına...

Bu iş bi kere catırdadı,daha dikiş tutarmı bilmem...

kendimden o kadar bezdimki..
önceden ona güzel gözükmek için her verdigim kilo basına mutlu olurdum.
Şimdi ona karsı eski heyecanım kalmadıgı için,şevkimde yok

Canim benim sen nerede hata yapıyorsun biliyor musun? POLİTİK DEGİLSİN
2 kere 2 dört bu kadar
Sen tabiki bakacağım basımın üstünde yerleri var ne demek o zaman bakmayacagimda ne zaman bakacağım
Vs.. Vs..
İs oraya gelince de 7 kardes toplanır konuşulur
Doğmamış cocuğa don biçmek gibi oluyor bizim bu icim dişim bir ne hissediyorsam onu söyledim tarzımız
Annadin
Benim bı yengem vardı derdi ki kadin ne zaman kadin olur biliyor musun? Kocasının her dediğine evet haklisin diyip yine kendi istediği olduğu zaman ben anca 7 yılda öğrenebildim tabi hayatım taşınırız dur hele bı gelsin tabi hayatım yaparız dur bakalım Rabbim ne gösterecek tabiki bakarız Allah muhtac etmesin falan falan
Ay leptinim kaçacak görüşürüz

günaydın kızçeler...keyiffler nasıl bakalım

esracımm evet haftaya pek bi sessiz başladık,dün maalesef başımı kaşıyacak vaktim yoktu,amaa diyetim hiç kaçamaksız devam ediyor,sporda aynen öyle

haydii kızlarrr toplanalım artıkkk

menülerde yazılsın bakalım

dünki menüm

sabah
2 dilim tahıllı ekmek
peynir,maydonoz,dereotu

ara
yeşil çay
1 y.k kan üzümü

öğle
2 ad haşlanmış yumurta
büyük kase salata
yoğurt
1 dilim t.ekmek

ara
200 ml lıght süt
3 ad form bisküvi

ara
1 elma

akşam
4-5 kaşık etli melemen
yoğurtlu köz patlıcan
salata,1 dilim t.ekmek

ara
1 mandalina
yarım nar

3,5 litre su,3 bardak yeşil çay,yatmadan kiraz sapı çayı

30 dakika yürüyüş,15 dakika trambolin,250 mekik

canım senin bi hot jel serüvenın vardı
şuanda kullanıyomusun onu??
bu jellerın faydası olmuşmuydu,aydınlat benı

canım senin bi hot jel serüvenın vardı
şuanda kullanıyomusun onu??
bu jellerın faydası olmuşmuydu,aydınlat benı

ayyy esraa hatırlattığın iyi olduevde 1 kutu duruyodu geçen yıldan, herhalde bişey olmamıştır:26::26:tekrar başlayım kullanmaya

valla geçen sene kullanmıştım hatta ölçülerimi de almıştım esracım bariz fark vardı,sonra diyeti bırakınca onuda bıraktım,amaa süper yakıcı bişey

hatta o zamanlar takımda elifsena vardı oda memnundu

selam kizlar,nasilsiniz hersey yolundami,ben cok iyiyim cok sükür sonunda diyetime adapte olabildim ,bunda esiminde payi var tabi,belki cok önmeli degildi söyledikleri ama ben bu konuda cok hassas oldugum icin kirildim,simdi zayiflayip söyledigi sözleri yedirme zamani ona :))

kac gündür boynum tutuldu ,bugün biraz daha iyiyim agrisi gecer gecmez spora basliyorum,beyaz tvden canli plates yapicam,yanindada jilian Allahtan bir sey olmadigi sürece bu sefer cok kararliyim spor konsunda zaten benim icin baslamak önemli olan,basldimmi gerisi Allahin izniyle geliyor ins bi hastalik filan olmazda devam edebiliim..

dün ne yedim

sabah disardaydim
bir simit
bir bardak cay ( sekeri tanamen biraktim artik,diyette olsamdaolmasamda kullanmiyorum)

öglen eve geldim kahve icmistim canim birsey yemek istemedi

aksam
firinda kanat 3 adet
yesil salata

ara
1 adet greyfurt
bir avuc kadardi sanriim findik

2 litre karbonatli su ( sevemedim malesef ,icmiycem bi daha )

canımm benimm inan senin adına çok sevindim...başlamak bitirmenin yarısı derler ya,sen yolu yarıladın bilee kocacığınada seni kırdığı için aşkolsun ama bi taraftanda seni azimlendirdiği için teşekkür etmek lazım

karbonatlı suyuda ben zorlanmadan içiyorum sen neden içemedinkii
Tunaydin kizlaaaaarrrrrr keyifler nasil bakalım
Ben yine bugün doktor yollarını asindircam maalesef

elifimm nasılsın tatlım,gittimi ödemlerin

canim cok tesekür ederim,niye bilmiyorum ama fazla icince migdemi bulandirdi sanki ,bide dün cok basim agridi ,bu suyla alakasi olabilirmiki? olmadi limonlu denerim bende

canim cok tesekür ederim,niye bilmiyorum ama fazla icince migdemi bulandirdi sanki ,bide dün cok basim agridi ,bu suyla alakasi olabilirmiki? olmadi limonlu denerim bende

belki alışık olmadığın için olabilir canım...ben iğrenç şeyler içmeye alışık olduğumdanbu çok masum geldi bana...ama bi kere eşim yanlışlıkla benim suyumdan içti midesi bulandı

limonda olur,yada sabah akşam elma sirkeli su,onunda çok faydası olduğunu söyleyenler var

bu arada kızçeler cumartesi evde yoğurt yapmıştım,gayette güzel oldu,bundan sonra hep yaparımm

neyse dün akşam o yoğurdu sulandırdım bi güzel yani ayran bildiğiniz,sonra tencerde kaynattım,bi 5-10 dakika beklettikten sonra süzdüm,1 saat falan süzgeçte bekledi,sonra havlu peçeteyle kalan suyunuda iyice aldım vee sonuççç kahvaltı için harikaa bi çökelikazcık tuz koydum içine birazda çörekotu valla nefis olduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…