Vücuttaki fazla asidi dengelemek, hazım, mide problemleri, sağlıklı kilo vermeyi desteklemek için gün içinde karbonat katılmış su tüketelim.
Her 1,5litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat (Sodium bicarbonate) eritilecek ve 3 litre içilecek.
Yemeklerle su tüketimi yapılmayacak. Yemeklerden yarım saat önce bırakılıp ve yemeklerden bir saat sonra devam edilecek.
Sabah uyanınca ilk iş 2 büyük bardak içilecek.
serapcım herşeyden önce vücudu asitli şeylerden temizliyo,yani zayıflatmasa bile sağlık açısından çok faydalı diye kullanıyorum ben...
hamsi almistim gidip onlari temizleyeyim,hamsileri misir ununa bulayip firinda pisiricem,adida firinda hamsi tava olucakbende bi kac tane ekmeksiz salatayla yerim,bugün sohbette kaciridm zaten dengelemem lazim
bu bizim bıldıgımız karbonat degil mi??
hanı şu keklere,pastalara falan koyduklarımızdan
yanı bı zamanlar öyleydi,şimdi suya koyuyoruz,ne günlere kaldık allahımmmmmmmmmm
mesela şu 0,5 lt olan suya nekadar karbonat eklemek gerekır
bide bu karbonat ne işe yarıyo kızlar
ben 3 ltye çıkardım günde,bende denıyım bari
selam kizlar,az önce geldim eve,sabahki muhabbeti kacirmisim
spor icin oylama yapalim ozaman ...
takim kurallarimiza günlük 30 dk spor sarti koyallimmi?
MuMu85: evet
garden
t-n
spirochet
mlkfth
tansal42
fefililla
missdance
fitsema
mutedeyyin
bu bizim bıldıgımız karbonat degil mi??
hanı şu keklere,pastalara falan koyduklarımızdan
yanı bı zamanlar öyleydi,şimdi suya koyuyoruz,ne günlere kaldık allahımmmmmmmmmm
valla şuan diyet olayı olmasaydı da ben ince bi hatun olabılseydım ben o karbonatı ne farklı amaçlarla kullanırdım allah yukarda şahit:)
arkadaş daha 5 aylık evlı olupta evınde dogru dürüst tencere kaynatamayan biriyim,yazık bana yaaa
elımde ne tarıfler var,ne kek kalıpları mutfak gereçlerı var,hepsi binbir hevesle alınıp kenara atılmış durumdalar
marıfetsızlıktenmı,zinhaaarrrr,tamamen irade gücünden ötürü..
benımde mini mini eteklerımı gıyıp(sebebını bılmıyorum),üstüne fırfırlı mutfak önlüklerı gıyıp yemek pişirecegim günler yakındır elbet:)
spor konusuna gelınce hiçbişi olmuyosa yüksek katta oturanlar merdıvenle çıksın,sonra insin bi daha çıksın..
ama benı muaf tutuyorum 9,kattaytım valla 2 turda çatlarım arap atı gibi:)
Bugün kaçamağı olan varmı hanımlar??
ay güzelim aynen yapıp yapıp derin dondurucuya atmışım dün misafirlerim gelmişti 1 saatte peynirli ve marmelatlı börek, içli köfte, çorba ve patlıcan yemeği yaptım. ben patlıcan yemeği ve yarım çorba yedim onlar silip süpürdüler daha neler neler yapmak isterdim de canım çeker diye bunları yaptım. ay aynen içim bir dolu ki mutfağa girip çeşit çeşit pasta börek yemek yapmak istiyorum ama eşim olunca kesin bana da yediriyor. böyle 3. şahıslar olunca ancak yapıp yediriyorum, tadına bile bakmıyorum :)
ne kaçamağı eksiğim bilem var :))) kalori sepetinde 1000 kalorinin altındasınız yazısını okumaktan zevk alıyorum :))))))
afiyet olsun canımyanlız cuma öncesi olmamış kaçamak akşamı hafif geçir bence,hedefleri unutmaaaa kaptannn
selam kizlar,az önce geldim eve,sabahki muhabbeti kacirmisim
spor icin oylama yapalim ozaman ...
garden
t-n
spirochet
mlkfth
tansal42
fefililla
missdance
fitsema
mutedeyyin
garden
t-n :evettttt
spirochet
mlkfth
tansal42
fefililla
missdance: evetttttttttttt
fitsema
mutedeyyin
BuRCuCuKkK:
süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?