Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bu bizim bıldıgımız karbonat degil mi??
hanı şu keklere,pastalara falan koyduklarımızdan
yanı bı zamanlar öyleydi,şimdi suya koyuyoruz,ne günlere kaldık allahımmmmmmmmmm

hamsi almistim gidip onlari temizleyeyim,hamsileri misir ununa bulayip firinda pisiricem,adida firinda hamsi tava olucak bende bi kac tane ekmeksiz salatayla yerim,bugün sohbette kaciridm zaten dengelemem lazim

afiyet olsun canımyanlız cuma öncesi olmamış kaçamakakşamı hafif geçir bence,hedefleri unutmaaaa kaptannn

yanı bı zamanlar öyleydi,şimdi suya koyuyoruz,ne günlere kaldık allahımmmmmmmmmm

evet şekercim...5 li paketler halinde satılıyo,ben 1,5 litre suya 1 paket katıyorum,zaten oda 1 tatlı kaşığı kadarmış...yaaa esram bence biz sadece pastalara katılır zannediyomuşuz,çünkü paketin üstünde 1 bardak su içindir,bide asitliği düzenleyici yazıyooo

mesela şu 0,5 lt olan suya nekadar karbonat eklemek gerekır
bide bu karbonat ne işe yarıyo kızlar
ben 3 ltye çıkardım günde,bende denıyım bari

güzelim ben eskiden hastanede çalışırken başhemşire hep su içerken 1-2 damla limon sıkardı bende arada aklıma gelince yapardım. o yağ yakımını kolaylaştırıyor derdi. sonra burda birinden duydum kimdi hatırlayamıyorum mumu olabilir alkali diyeti dedi bende alkali diyetini araştırdım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...iz/572240-alkali-diyeti-deneyimlerimiz-4.html

bende limon taşıması zor bari karbonatı taşır çantamda eklerim dedim böyle başladı... :) yarım litrelik şişelerde içiyorum suyu (eşim deliriyor) hem miktarını da takip edeyim diye onada çay kaşığının tam yarısı değilde ucuyla koyuyorum yarısından az... içimi kolay seviyorum sadece tuhaf olan gırtlağımda bir yumruk var gibi yada böyle çok büyük parça bir lokmayı zorla yuttuktan sonra bir his kalır öyle birşeyler var tabi karbonattan mı başka birşeyden mi bilemiyorum. karbonat içmeden önce hiç böyle birşey olmamıştı ben ona bağladım ama bu linkede bakarsan bana mantıklı geldi :)

ben kesinlikle evet diyorum yapmayan bile sırf kurala uymak için yatsın yere mekik çeksin sağa sola kıvrılsın kımıldasın birşeyler yapsın işte

güzelim diyette olduğumuz için keklere pastalara koyma şansımız yok bizde suya koyarız... ben alırken adam bana anlatıyor keklere pastalara herşeye koyabilirsiniz diyor yok yok kullanamam öyle ben anca suya koyarım dedim. :)))

valla şuan diyet olayı olmasaydı da ben ince bi hatun olabılseydım ben o karbonatı ne farklı amaçlarla kullanırdım allah yukarda şahit:)
arkadaş daha 5 aylık evlı olupta evınde dogru dürüst tencere kaynatamayan biriyim,yazık bana yaaa
elımde ne tarıfler var,ne kek kalıpları mutfak gereçlerı var,hepsi binbir hevesle alınıp kenara atılmış durumdalar
marıfetsızlıktenmı,zinhaaarrrr,tamamen irade gücünden ötürü..
benımde mini mini eteklerımı gıyıp(sebebını bılmıyorum),üstüne fırfırlı mutfak önlüklerı gıyıp yemek pişirecegim günler yakındır elbet:)

spor konusuna gelınce hiçbişi olmuyosa yüksek katta oturanlar merdıvenle çıksın,sonra insin bi daha çıksın..
ama benı muaf tutuyorum 9,kattaytım valla 2 turda çatlarım arap atı gibi:)

ay güzelim aynen yapıp yapıp derin dondurucuya atmışım dün misafirlerim gelmişti 1 saatte peynirli ve marmelatlı börek, içli köfte, çorba ve patlıcan yemeği yaptım. ben patlıcan yemeği ve yarım çorba yedim onlar silip süpürdüler daha neler neler yapmak isterdim de canım çeker diye bunları yaptım. ay aynen içim bir dolu ki mutfağa girip çeşit çeşit pasta börek yemek yapmak istiyorum ama eşim olunca kesin bana da yediriyor. böyle 3. şahıslar olunca ancak yapıp yediriyorum, tadına bile bakmıyorum :)

ne kaçamağı eksiğim bilem var :))) kalori sepetinde 1000 kalorinin altındasınız yazısını okumaktan zevk alıyorum :))))))

ya eda inan o mutfakta şuan yapılayı bekleyen okadar çok yemek tarifi varki elımde.hepsını denemk ıstıyorum,misafir agırlamak istiyorum,sırf yememek için arkadaslarıma dedım bana şimdi degil ocaktan sonra gelin,yılbaşı hedefım var benım dıye:):)
neler yapıcam nelerrr ama once şu 85in altını göreyım kısmetse:)
bu ezıyetlerın hepsı bıtecek nasipse hepsiiiiiiiiiiiiiiiiii:)
senin eşin sana yediriyormuş demekkı senın kılo almanı falan takmıyo,bizimki birak bana yedırmeyı,ben bişi yemıyım diye kendıde aç kalıyo,sana bişeyler hazırlıyım diyorum yok hayatım tek başıma yemem,bende sana uyayım diye yemıyo garıbım:)
gerçi az çektırmedı bu konuda bana,ben bi zayıflıyım intikamım acı olacakkk

afiyet olsun canımyanlız cuma öncesi olmamış kaçamakakşamı hafif geçir bence,hedefleri unutmaaaa kaptannn

canim evet sohbetin persembe olmasi kötü oluyor ama ne yapayim ya :)

sabah kahvalti etmedim orda yiycem diye orda yedigimde

2 ince lahmacun ( ev yapimi)
4-5 sarma
salata
bir dilim kek

daha bisey yamaedim aksama kadar

simdi 1 mandalina yedim ve kahve iciyorum hamsidende 2 3 tane alir tadina bakarim

***1.TAKIM 283.ETAP***

MuMu85(75.8/
spirochet (88 /
T_N ( 83,6/
fitsema (80,5/
mutedeyyin ( 74 /
garden ( 90,2/
mlkfth ( 87,5/
missdance ( 71.8 /) 2 kez Kilo bildirmediginden kilosu 3 e bölündü
BuRCuCuKkK ( 55.4/
fefilifa (76.7/
tansal42(71/ ) Yeni Üye Hedef (takima katildigi tarih 07.11- 72 kilo ile)

1.TAKIM ORTALAMASI: %

NOt:Missdance yarin kilo bildirmesse diskalifiye olacak..

tansal hedefin nedir canim

Son düzenleme:
2012-11-15 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Susamlı Çubuk Kraker 10 GRAM 45.3
[2] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 183
[3] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[4] Izgara Köfte 0.5 PORSİYON 154.5
[5] Dost Yoğurt 50 GRAM 39.7
[6] Zeytinyağlı Dolma(küçük) 1 ADET 70
[7] Altınbaşak kepekli bisküvi 5 adet 90
[8] kuru erik 0.05 100 gr 11.3
[9] Kuru kayısı 5 adet 90
Toplam : 776.8 kal.

birazdan bi tane de elma yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…