çıkarsın ben sana inanıyom...
ya arkadaşlar siz nasıl tartılmadan durabiliyonuz ben duramıyourm yav..
aynen bende melekcim,hergün tartılmadan duramıyorum...bi ara saklamıştım tartıyı ama yok yine çıkardım dayanamıyorum
aynen bende melekcim,hergün tartılmadan duramıyorum...bi ara saklamıştım tartıyı ama yok yine çıkardım dayanamıyorum
aldımmı verdimmi şiştimmi diye düşünmekten alamam kendimi. çatlarım valla her gün tartılıyorum cnm ben de
ben sana dememişmiydim senın 70 yakındır dıye
hatta bu haftakı hedef olayında sana 70mi demiştik ne?
Allahım allahımmm eriyorum müneccim olacam benn:)
bi kendıme hayrım yok,bu hafta 89 diyodum,hayatta çıkamam
dünki menümü vereyim
sabah
1 kase special k
yarım bardak süt
ara
yeşil çay
1 y.k kan üzümü
öğle
büyük kase peynirli salata
1 kase cacık
1 dilim tahıllı ekmek
ara
yeşil çay
4 ad kepekli kraker
ara
1 elma
2 mandalina
akşam
1 porsiyon tavuk döner
salata
ayran
4 litre su,2 bardak yeşil çay,1 bardak şekersiz türk kahvesi
1 saat yürüyüş
dün akşam yemeği dışarıda yedik,sonrada evim sensin e gittik...filmi çok beğenende,hiç beğenmeyende arkadaşlarım vardı biraz kararsız kaldım ama fena değildi
hatta arka koltuğumda oturan kız film boyunca hıçkıra hıçkıra ağladıbende bikaç sahnede tutamadım gözyaşlarımı
eda süpersin hala busabah hiç su içmedıgımı farkettım sen söyleyınce,hemen gidip şişemı doldurayım:)
çıkarsın ben sana inanıyom...
ya arkadaşlar siz nasıl tartılmadan durabiliyonuz ben duramıyourm yav..
ben kontrol etmeye başladım... artık hiç yemek yemediğimde yada suyu az tükettiğimde yada birşeyleri extra yersem (son günlerde olmuyor :) tartılıyorum. yoksa çıkmıyorum teraziye yarını da iple çekiyorum. tartılmayıp beklemekte kötü dalgalanma var ise kontrol edebiliyorsun cumaya kadar yoksa süpriz olcak derken birden şok olmayalımörnek suyu az içtiğim gün fazla çıkıyorum (nasıl oluyorsa:) hemen suya yükleniyorum. arada tartılmak iyidir ama arada 2-3 günde bir filan :)
[lıst]
[/lıst]
ben geldimmmmmmmmmmmm,gerçi hiç gitmemişim,açıkmış kk:)
güzelim sen akşamdan sonra hiç ara öğün yapmıyor musun???
iyi o zaman yine hatırlatayım güzeller bende dahil hemen 1 er bardak daha içelim suyumuzu... ben bu karbonatlı suyu bayadır düzenli de içiyorum :) hala boğazıma bir yumruk oturmuş gibi bir durum oluyor ama böyle olunca yemek istemiyor canım sanki iyi mi oldu ne???
suyun etkısı cok ılgınc dimi,halbukı ıcınce davul gibi yapıyor ınsanı ve attıgnızda dahı sankı vücutta kalıntısı oluyomus gibi hissediyorum ben ve hep aksıne daha fazla cıkıcam tartıda gibi bi zihniyetim oluşuyor.ama son 2 gündür 3 ltye cıkardım günde bide yeşil çaya yüklendım
bu regl şişliklerimi atarım belkım
Kızlar karbonatlı su ne işe yarıyor iyi bırseyse bızde yapalım bılgılendırırsenınz sevınırız
selam kizlar,az önce geldim eve,sabahki muhabbeti kacirmisim
spor icin oylama yapalim ozaman ...
takim kurallarimiza günlük 30 dk spor sarti koyallimmi?
MuMu85: evet
garden bendende bir evet:)
t-n
spirochet
mlkfth
tansal42
fefililla
missdance
fitsema
mutedeyyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?