• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aynen bende melekcim,hergün tartılmadan duramıyorum...bi ara saklamıştım tartıyı ama yok yine çıkardım dayanamıyorum:27:

aldımmı verdimmi şiştimmi diye düşünmekten alamam kendimi. çatlarım valla her gün tartılıyorum cnm ben de:27:

ya kızlar cuma tartıldıktan sonra saklayın tartıları,dolaba falan koyun valla,haftada 1 tartılın ki hem heyecanla sonucu bekleyın hemde süprizlere açık olun.bende ara ara dayanamıyorum aslında ama bu hafta hiç çıkmadım..
haftayada çıkmıycam ittircem yatagın altına :)

ben sana dememişmiydim senın 70 yakındır dıye
hatta bu haftakı hedef olayında sana 70mi demiştik ne?
Allahım allahımmm eriyorum müneccim olacam benn:)
bi kendıme hayrım yok,bu hafta 89 diyodum,hayatta çıkamam

evet cnm erdın sen 70 dedınız ama benım umıdım yok uzun zaman dusemeyınce artık gerısı gelecek bılıyorum ınş kendınede hayrın olacak cnm akşamlarıda leslıye başlıyorum inş daha ıyı gıdecek ınanıyorum :36:

dünki menümü vereyim

sabah
1 kase special k
yarım bardak süt

ara
yeşil çay
1 y.k kan üzümü

öğle
büyük kase peynirli salata
1 kase cacık
1 dilim tahıllı ekmek

ara
yeşil çay
4 ad kepekli kraker

ara
1 elma
2 mandalina

akşam
1 porsiyon tavuk döner
salata
ayran

4 litre su,2 bardak yeşil çay,1 bardak şekersiz türk kahvesi

1 saat yürüyüş

dün akşam yemeği dışarıda yedik,sonrada evim sensin e gittik...filmi çok beğenende,hiç beğenmeyende arkadaşlarım vardı biraz kararsız kaldım ama fena değildi:27:

hatta arka koltuğumda oturan kız film boyunca hıçkıra hıçkıra ağladı:14::14: bende bikaç sahnede tutamadım gözyaşlarımı:43::43:

güzelim sen akşamdan sonra hiç ara öğün yapmıyor musun???

eda süpersin hala busabah hiç su içmedıgımı farkettım sen söyleyınce,hemen gidip şişemı doldurayım:)

iyi o zaman yine hatırlatayım güzeller bende dahil hemen 1 er bardak daha içelim suyumuzu... ben bu karbonatlı suyu bayadır düzenli de içiyorum :) hala boğazıma bir yumruk oturmuş gibi bir durum oluyor ama böyle olunca yemek istemiyor canım sanki iyi mi oldu ne??? :D

çıkarsın ben sana inanıyom...
ya arkadaşlar siz nasıl tartılmadan durabiliyonuz ben duramıyourm yav..

ben kontrol etmeye başladım... artık hiç yemek yemediğimde yada suyu az tükettiğimde yada birşeyleri extra yersem (son günlerde olmuyor :) tartılıyorum. yoksa çıkmıyorum teraziye yarını da iple çekiyorum. tartılmayıp beklemekte kötü dalgalanma var ise kontrol edebiliyorsun cumaya kadar yoksa süpriz olcak derken birden şok olmayalım :D örnek suyu az içtiğim gün fazla çıkıyorum (nasıl oluyorsa:) hemen suya yükleniyorum. arada tartılmak iyidir ama arada 2-3 günde bir filan :)

ben kontrol etmeye başladım... artık hiç yemek yemediğimde yada suyu az tükettiğimde yada birşeyleri extra yersem (son günlerde olmuyor :) tartılıyorum. yoksa çıkmıyorum teraziye yarını da iple çekiyorum. tartılmayıp beklemekte kötü dalgalanma var ise kontrol edebiliyorsun cumaya kadar yoksa süpriz olcak derken birden şok olmayalım :D örnek suyu az içtiğim gün fazla çıkıyorum (nasıl oluyorsa:) hemen suya yükleniyorum. arada tartılmak iyidir ama arada 2-3 günde bir filan :)

suyun etkısı cok ılgınc dimi,halbukı ıcınce davul gibi yapıyor ınsanı ve attıgnızda dahı sankı vücutta kalıntısı oluyomus gibi hissediyorum ben ve hep aksıne daha fazla cıkıcam tartıda gibi bi zihniyetim oluşuyor.ama son 2 gündür 3 ltye cıkardım günde bide yeşil çaya yüklendım
bu regl şişliklerimi atarım belkım

güzelim sen akşamdan sonra hiç ara öğün yapmıyor musun???

ayyy edacımm kırk yılın başı akşam ara öğün yapmadım onu farkettin:1::1:canım tabiki akşam ara öğünüm var daha önceki menülerime baktıysan...ama dün sinema falan derken eve geç geldim,bunu bildiğimdende yemekten önceki araya 1 meyve daha ekledim:34::34: herzaman olmuyo yani,yokda günde 4 ara öğünüm var:56:

iyi o zaman yine hatırlatayım güzeller bende dahil hemen 1 er bardak daha içelim suyumuzu... ben bu karbonatlı suyu bayadır düzenli de içiyorum :) hala boğazıma bir yumruk oturmuş gibi bir durum oluyor ama böyle olunca yemek istemiyor canım sanki iyi mi oldu ne??? :D

bende yaklaşık 1 aydır karbonatlı su içiyorum ama ben seviyorum tadını:34:

suyun etkısı cok ılgınc dimi,halbukı ıcınce davul gibi yapıyor ınsanı ve attıgnızda dahı sankı vücutta kalıntısı oluyomus gibi hissediyorum ben ve hep aksıne daha fazla cıkıcam tartıda gibi bi zihniyetim oluşuyor.ama son 2 gündür 3 ltye cıkardım günde bide yeşil çaya yüklendım
bu regl şişliklerimi atarım belkım

pazar günü şişlik için birşey denedim yani pazardan bu yana da baya etkili olduğunu görüyorum. girdim duşa bir sıcak bir soğuk 4 kez değiştirdim sıcaklığı değiştirirken soğukta fırçaladım kendimi özellikle bu gitsin kara yağlar denen bölgeleri :))) çıktım birde yağ sürdüm azıcık iğrenç koksada biberiyeyi sonra da eşim ufak bir masaj aleti almış onla fırçalayıp acıttığım ne kadar yer varsa masaj yaptım ama alet mucizevi değil ellede yapılır... baya da iyi geldi. sabah çektiğim mekiklerin önemine değinmeden geçemeyeceğim ama bunun da işe yaradığını söylemem lazım :D

selam kizlar,az önce geldim eve,sabahki muhabbeti kacirmisim :(

spor icin oylama yapalim ozaman ...

takim kurallarimiza günlük 30 dk spor sarti koyallimmi?

MuMu85: evet
garden
t-n
spirochet
mlkfth
tansal42
fefililla
missdance
fitsema
mutedeyyin

Son düzenleme:
Kızlar karbonatlı su ne işe yarıyor iyi bırseyse bızde yapalım bılgılendırırsenınz sevınırız

Vücuttaki fazla asidi dengelemek, hazım, mide problemleri, sağlıklı kilo vermeyi desteklemek için gün içinde karbonat katılmış su tüketelim.
Her 1,5litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat (Sodium bicarbonate) eritilecek ve 3 litre içilecek.
Yemeklerle su tüketimi yapılmayacak. Yemeklerden yarım saat önce bırakılıp ve yemeklerden bir saat sonra devam edilecek.
Sabah uyanınca ilk iş 2 büyük bardak içilecek.

serapcım herşeyden önce vücudu asitli şeylerden temizliyo,yani zayıflatmasa bile sağlık açısından çok faydalı diye kullanıyorum ben...

selam kizlar,az önce geldim eve,sabahki muhabbeti kacirmisim :(

spor icin oylama yapalim ozaman ...

takim kurallarimiza günlük 30 dk spor sarti koyallimmi?

MuMu85: evet
garden bendende bir evet:)
t-n
spirochet
mlkfth
tansal42
fefililla
missdance
fitsema
mutedeyyin

şimdi önümüz kış,yürüyemeyenler olacak,ama sermek yok kızlar eger kabul görürse bu oylama,
günde 30dklık serbest program olsun..ister yürüyün ister aerobık yapn ister hoplayın
bişi bulamazsanız açın müzik oynayın:)
ay heycanlandım:)

Back