aynen yaaa haftada 1 kılo verılır,sende artık hazır kocanda yok eve gidince zıp zıp zıplıyosun sonra mekık çek sonra vıleda sopasını koy boynunu arkasına ac bacakları hafıf 50 tane yana 50 tane aşagı yukarı yap,yürüyebıldıgın kadar yürü,yürüyosun zaten..
nebilim suyu arttır,yeşil çay iç,bagırsak sorunun varsa doğadanın kayısılı çayın ıiç vs. vs...
sadece 1 hafta sıfır ötesi kaçamakla geçirelim kızlar.1 pirinç tanesi dahi olmasın kaçamak..
6-7 gün çok kısa bi zaman gelirr geçer ama verdıklerımız yanımıza kar kalır..
buarada ben hedefımı 1,2 yaptım 10-12 kasım arası beklıyorum reglyi oyuzden şimdiden bile şişim haftaya anca verebılrıım diyet ve sporla 1,2yi.yanı umarımm
[1] Yürümek (Asfalt) 45 dak 324
[2] Süt 0.1 LİTRE 68
[3] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[4] Elma 1 ADET 60
[5] Patates Salatası 0.1 KASE 43.6
[6] Dost Yoğurt 100 GRAM 79.4
[7] közlenmiş patlıcan 1 adet 28
[8] Doygun Tam Çavdar Ekmeği 1 DİLİM 60
[9] Ev Temizlemek 60 dak 56.7
[10] Süt 0.1 LİTRE 68
[11] Elma 1 ADET 60
[12] Doygun Tam Çavdar Ekmeği 1 DİLİM 60
[13] Brokoli 100 GRAM 35
[14] Koyun-Kuzu Ciğer (yağda) 60 GRAM 139.2
[15] Aerobik 30 dak 256.5
[16] CEVİZ 2 adet 54
[17] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[18] Tulum Peyniri 30 GRAM 77.1
[19] Patates (haşlanmış) 1.5 ADET 150
Toplam : 367.1 kal.
dünkü menüm
kesinliklee sıfır kaçamakla haftada 1 kg nedir yaaa....canım çok şükür bağırsak sorunum yok,suyumu en az 3 litre içiyorum,yeşil çay 3 bardak...
akşamlarıda dünden itibaren az yemeye başladım...zaten asıl sorun bu,artık aç yatıcam...yanlız 2 gündür acaip yağmur yağıyo yürüyemiyorum,bide evimde kalmıyorum,annemlerdeyiö spor biraz zor oluyo
hım ozaman sana günlük 150 kez zıplama ama yerde yanı ip atlama gibi:)ondan verelım:)
iyice havaya girdim heee:)
neyse şaka bi yanada dogru hava kötü yürümek olmaz ama göbek atabılrısın evde,varmı shakıra kemerin bacım
hım ozaman sana günlük 150 kez zıplama ama yerde yanı ip atlama gibi:)ondan verelım:)
iyice havaya girdim heee:)
neyse şaka bi yanada dogru hava kötü yürümek olmaz ama göbek atabılrısın evde,varmı shakıra kemerin bacım
aslında istedikten sonra herşekilde spor yapılabilir dimiayy benim shakira kemerim yokkkk neyse annemin pullu mullu başörtülerinden bağlayım belime,açayım müziğide attırayım göbecikleri
sabah daha güzel olur spor,ben aşağıya çok ses gider insanlar daha uyuyodur diye sabah açmak istemıyorumen iyisi sabah aç karnına hatta herkes uyurken spor yapmakmış hem gün boyu spor yapabilir durumda oluyorsun şu masa başından kalkabilsem canım koşmak istiyorinşallah yağmur indirmezse bende evden ilerde inip yürüyeceğim...
bu arada kızlar konumuzla alakalı değil ama bişi sorucam...şimdi ben dün akşama doğru adet oldum,bu ay 2 gün gecikti onuda yolculuk falan yaptım ona bağladım,genelde böyle olur çünkü
normalde 27 günde bir olurum...neyse bugün herzamankinde farklı sanki...çok büyük katı pıhtı şeklinde yoğun kanamam oluyo,hatta yerinden zor çıkıyo gibi hissediyorum...sizce bu normalmi,neden olur bilgisi olan varmı:26::26:
gecıkmede hatırlamıyorumda diyelımkı ilk gün tam sökülemıyo çok az leke leke oluyosa 2,gün bendede oyle pıhtılaşmış olarak geldıgı oluyo,bide havalar sogukken alttan alıyoruz sanırım sogugu onunda etkısı olabılrı belkı
bu arada kızlar konumuzla alakalı değil ama bişi sorucam...şimdi ben dün akşama doğru adet oldum,bu ay 2 gün gecikti onuda yolculuk falan yaptım ona bağladım,genelde böyle olur çünkü
normalde 27 günde bir olurum...neyse bugün herzamankinde farklı sanki...çok büyük katı pıhtı şeklinde yoğun kanamam oluyo,hatta yerinden zor çıkıyo gibi hissediyorum...sizce bu normalmi,neden olur bilgisi olan varmı:26::26:
ahh melek ahh anlatsam dağ olur heralde
hele en zoru da ne biliyor musun?
bi mağazaya girdiğimde sizin bedende kıyafet yok tarzı bakışlar
bana kıloyla ılgılı en acı seylerı sevgılı kocam yaşattı
bir ara kendı kendıme zayıflıycam ve bunu boşıycam dıyodum
çok agır laflarını duydum ve ınsanı en cok sevdıklerı üzermiş,o hesap,çevre falan umrumda olmaz benım benım canımı en cok sevdıklerım yakar
haa bak o konuda bitanemin hakkını yiyemem. bana bi kere olsun çok kilolusun şişmansın
hiçbişey yakışmıyo falan hiçbişi demedi. ben kiloluuyum diye üzüldükçe her halinle benim meleğimsin şimdi de tombul meleğimsin diye severdi.
sağolsun Allah başımdan eksik etmesin.
ama beni de kimselerin sözleri üzülmüş de olsam kamçılalayamadı.
beni de eşim kamçıladı ama kötü kırıcı bi sözle değil.
evlendiğimde hani çeyizimizde olurya takım halinde babydol şort sabahlık şeklinde ipek takımlar.
onlardan ben de de vardı. geçen ramazan bayramı arifesiydi. fatihin bi kıyafetini ararken elime onlar geçti.
giydim babydolü çıktım karşısına. ama ne çıkmak. babydolün eteği popomdan aşağı inmemişti yine de çıktım karşısına.
baktı bana gülümsedi ve çıkar hayatım onu küçük gelmiş görmüyonmu dedi.
ayy ne ağlamak ama ne ağlamak. oysa kötü bişey dememişti ki. o an karar verdim zayıflamaya ve bayramın 1. günü başladım diyete.
evde baklava yapmıştım ondan bile sadce bir dilim yedim düşün artık.
ama çok iyi yaptı kamçıladı beni o sözüyle.
her ne kadar şimdi öyle bir şey demediğini söyleyip inkar etse de
hele en zoru da ne biliyor musun?
bi mağazaya girdiğimde sizin bedende kıyafet yok tarzı bakışlar
Ahhh o tezgahtarlar yok muuu
-Hanfendi buyuk reyonumuz burada 
-Kiz kardesime bakıyordum 
Peki bunların en son bedeni nedir?
- 40 efendim 
-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?