• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

rızkı yokmuş canım kısmet bu işler,henuz kucaklarına almamış olsalar bile hamıle anneler için çok sarsıcı bi durum bu gercekten
benım abımın eşi 24, haftasında aldırmak zorunda kaldı kalbı delıkmış dayanamadı bebek öldü,ve büyük oldugu için sunnı sancıyla dogum yaptırdılar,dogum katında herkes dogum yapıp bebegını beklerken,bizimkiler dogum yapıp ölüsünü beklediler
allah yardımcıları olsun,en kısa zamanda toparlar inşallah..yenıden olur umutsuz olmamalı ınsan

öyle esracım demekki nasibi yokmuş...sizinkide daha kötüymüş canım,Rabbim sabır versin

KESINLIKLE HAKLISIN CNM KILOLAR GITTIGINI GORDUKCE MOTIVASYON TAVAN YAPIYOR HIRSIM IRADEM KAT KAT ARTIYOR BELKI NORMAL YEMEME DONSE HEMEN GELECEK AMA BU SEFER INANILMAZ IRADELIYIM TABI ONDADA BURANIN BUYUK ETKISI VAR BENDE 3. GUN AMA ISPANAKTAN NEFRET EDIYORUM ARTIK 13 SONRA ISPANAGIN YUZUNE BAKMIYACAGIM REPREZANT BIR ARKADASIMIZ VAR 136 KILO ERKEK ONUN BU DIYETTE 7 GUNU VE 5 KILO VERDI ONUDA DUYDUKCA HIRS YAPTIM BAKALIM 7 20 KILO ARASI DEGSIYORMUŞ 7 KILOYA RAZIYIM 10 GUN SONUNDA BAKALIM AYNI IREDEYLE EVAM EDERSEM KAÇA DUŞECEGIM İPLE CEKIYORUM:ssz:

şuankı gidişatın gayet güzel 7 olmasında 6 olsun ne olcak,motıvasyonu yıtırme yeter.13,günün sonunda 2,tur yapıcakmısın biraz dınlenecekmısın??

selam kızlarrr
off ya artık giremiyorum akşamları girbilcem sadce bir de arada gündüzleri girersem girerim onn dışında zor görünüyor kızlar. özleyin beni
neoldu melek hayırdır yaaa,aa sensız olmazz

kızlarrrr moralim çokk bozuk...2 saat önce kendime yeşillik almak için çıkmıştım ama maalesef kendimi hastanede buldum...1,5 yıllık evli kuzenimin bebek haberini vermiştim size yaklaşık 1 ay önce.

bugün maalesef bebeğin kalp atışlarını duyamamış doktor,hemen yarın alalım demiş...hali nasıl perişandı anlatamam...daha dün akşam beraberdik bir sürü hayalleri vard,hatta bebek uğur getirdi demişti uzun zamandır beklediği bi işi olmuştu...biz tek doktora inanmayıp başka hastaneyede gittik,ultrasyon falan çekildi ama maalesef yapacak bişey yokmuş..büyük ihtimal cuma günü kürtaj olucak

:14::14::14:

rızkı yokmuş canım kısmet bu işler,henuz kucaklarına almamış olsalar bile hamıle anneler için çok sarsıcı bi durum bu gercekten
benım abımın eşi 24, haftasında aldırmak zorunda kaldı kalbı delıkmış dayanamadı bebek öldü,ve büyük oldugu için sunnı sancıyla dogum yaptırdılar,dogum katında herkes dogum yapıp bebegını beklerken,bizimkiler dogum yapıp ölüsünü beklediler
allah yardımcıları olsun,en kısa zamanda toparlar inşallah..yenıden olur umutsuz olmamalı ınsan

esraaa bu arada sabah bu plates lastiğiyle bi kaç hareket yaptım anamm kollarım ağrıdı kuuu:52::52: valla ben çok hantallaşmışım bunu bi kez daha anladımm:34:

[ı]kızlarrrr moralim çokk bozuk...2 saat önce kendime yeşillik almak için çıkmıştım ama maalesef kendimi hastanede buldum...1,5 yıllık evli kuzenimin bebek haberini vermiştim size yaklaşık 1 ay önce.

Bugün maalesef bebeğin kalp atışlarını duyamamış doktor,hemen yarın alalım demiş...hali nasıl perişandı anlatamam...daha dün akşam beraberdik bir sürü hayalleri vard,hatta bebek uğur getirdi demişti uzun zamandır beklediği bi işi olmuştu...biz tek doktora inanmayıp başka hastaneyede gittik,ultrasyon falan çekildi ama maalesef yapacak bişey yokmuş..büyük ihtimal cuma günü kürtaj olucak

:14::14::14: [/ı]

buyuk geçmiş olsun cnm o bebekte mutlaka bır sorun vardır ondan dolayı kalbı durmuş allahım saglıklı sıhhatlı bebekler nasıp etsın zor ve uzucu bır durum cnm

kızlarrrr moralim çokk bozuk...2 saat önce kendime yeşillik almak için çıkmıştım ama maalesef kendimi hastanede buldum...1,5 yıllık evli kuzenimin bebek haberini vermiştim size yaklaşık 1 ay önce.

bugün maalesef bebeğin kalp atışlarını duyamamış doktor,hemen yarın alalım demiş...hali nasıl perişandı anlatamam...daha dün akşam beraberdik bir sürü hayalleri vard,hatta bebek uğur getirdi demişti uzun zamandır beklediği bi işi olmuştu...biz tek doktora inanmayıp başka hastaneyede gittik,ultrasyon falan çekildi ama maalesef yapacak bişey yokmuş..büyük ihtimal cuma günü kürtaj olucak

çok üzüldüm neslihancığım . her şeyde bir hayırdır vardır canım . ALLAH sabır versin . benimde en çok korktuğum şey . çok yakın 2 arkadaşımda da aynı durum olmuştu .

şuankı gidişatın gayet güzel 7 olmasında 6 olsun ne olcak,motıvasyonu yıtırme yeter.13,günün sonunda 2,tur yapıcakmısın biraz dınlenecekmısın??
13 GUN SONUNDA BAŞKA BIR DIYETE GECECEGIZ 1 YILDA 2 KERE YAPILIYOR DIYE BILIYORUM UZUN SURE YAPILMASI SORUNLU OLABILIYOR
KENDIME VE SIZLERE SÖZ VERIYORUM VERDIKLERIMI ASLA GERI ALMIYACAGIM ELIMDEN GELENIDE YAPACAGIM:49::4::12:

esraaa bu arada sabah bu plates lastiğiyle bi kaç hareket yaptım anamm kollarım ağrıdı kuuu:52::52: valla ben çok hantallaşmışım bunu bi kez daha anladımm:34:

bende akşama yapıcam tv izlerken bikaç hareket gördüm ebrudan onları yapcam
varmı kritik hareket tarıf et eklıyım listeme:)

valla kızlar sızsiz hiç olmaz. vakit buldukca gelip yazcam .
bizim burda internete girmek yasaklandı.

doldurdun tabi kotayıı neti kapatıyolar>:):)
valla neyi kaparlarsa kapasınlar sen kaçabıldıgın kadar gel,özel siteleri kaparlar hotmail facebook gibi
burası okadar sorun olmaz belkıde

buyuk geçmiş olsun cnm o bebekte mutlaka bır sorun vardır ondan dolayı kalbı durmuş allahım saglıklı sıhhatlı bebekler nasıp etsın zor ve uzucu bır durum cnm

evet serapcım doktorda öyle söylemiş zaten,amin canım benimmm

valla kızlar sızsiz hiç olmaz. vakit buldukca gelip yazcam .
bizim burda internete girmek yasaklandı.

hay allah melekcim yaa,bu kötü olmuş,niye yasakladılarki,netsiz olurmu yaaaa:47::47:

bende akşama yapıcam tv izlerken bikaç hareket gördüm ebrudan onları yapcam
varmı kritik hareket tarıf et eklıyım listeme:)

doldurdun tabi kotayıı neti kapatıyolar>:):)
valla neyi kaparlarsa kapasınlar sen kaçabıldıgın kadar gel,özel siteleri kaparlar hotmail facebook gibi
burası okadar sorun olmaz belkıde

oki gelcem zatenn şimdilik burdayım yavrular.

Neslihan çok üzüldüm cnm sabır versin rabbim.

çok üzüldüm neslihancığım . her şeyde bir hayırdır vardır canım . ALLAH sabır versin . benimde en çok korktuğum şey . çok yakın 2 arkadaşımda da aynı durum olmuştu .

öyle nazlıcım...sen nasılsın canım,herşey yolundamı,sen kalp atışlarını duymuştun dimii
oki gelcem zatenn şimdilik burdayım yavrular.

Neslihan çok üzüldüm cnm sabır versin rabbim.

amin melekcimmm:16:

normal günde gelmezsiniz bugün yokumya doğru dürüst. hepiiniz burdasnız maşallah.
saçınızı başınızı yolcam sizin.

öyle nazlıcım...sen nasılsın canım,herşey yolundamı,sen kalp atışlarını duymuştun dimii

amin melekcimmm:16:

ben iyiyim hamdolsun neslihancığım . henüz duymadık canım kalp atışlarını ALLAH nasip ederse salı günü randevumuz var doktorda salı günü dinleyeceğiz kalp atışlarını

Canlarım ben cıkıyorum benım mesaım burda bıter gunduzlerı elımden geldıgınce sızlerın takıpcınızım sızde benı takıp edın:1: Evde netım yok gunduzlerı olmam yeterlı olur umarım hepınızı cok cok öpuyorum kaçamaksız bır akşam dılıyorum yarın sabah gorusmek uzere hoşçakalın anacıgım:16::2:

Canlarım ben cıkıyorum benım mesaım burda bıter gunduzlerı elımden geldıgınce sızlerın takıpcınızım sızde benı takıp edın:1: Evde netım yok gunduzlerı olmam yeterlı olur umarım hepınızı cok cok öpuyorum kaçamaksız bır akşam dılıyorum yarın sabah gorusmek uzere hoşçakalın anacıgım:16::2:

ne iş yapıyosun canım sen maşallah yahu
bu saatte mesai bitimi
bende istiyorummmmmmmmmmm

ben iyiyim hamdolsun neslihancığım . henüz duymadık canım kalp atışlarını ALLAH nasip ederse salı günü randevumuz var doktorda salı günü dinleyeceğiz kalp atışlarını

inş.nazlıcım sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına alıcaksın bebeğini,şu ara çok dikkat et canım kendine,özellikle uzanma bi yerlere,iş falan yapma...salı günü güzel haberlerini bekliyorum canım,haberdar et mutlaka olmazmııı:16::16:

görüşürüz serapcım,sen gündüzleri aktif ol canım,bu yeterli akşam genelde sessiz oluyo zaten topik:34:

inş.nazlıcım sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına alıcaksın bebeğini,şu ara çok dikkat et canım kendine,özellikle uzanma bi yerlere,iş falan yapma...salı günü güzel haberlerini bekliyorum canım,haberdar et mutlaka olmazmııı:16::16:

görüşürüz serapcım,sen gündüzleri aktif ol canım,bu yeterli akşam genelde sessiz oluyo zaten topik:34:

amin neslihancığım . dikkat ediyorum canım sağolsun eşimde bana bişey yaptırmıyor ( yemek hariç ) temizliği bile kendi yapıyor sağolsun . mutlaka haber veririm canım :16:

kızlar size bir soru:::::

annemler şuanda kaplıcalarda,bizde ctesi sabah erkenden yola çıkıp yanlarına gidicez saat 6,5 gibi falan
benım en küçük abıme dedım sizde gelıyomusunuz diye evet gelelım diyoruz cuma akşamı cıkalım saat 10 gıbı gece varırrız falan dedı
bende dedım valla cuma aksamına bisürüplan yaptık işleri yığdık hem 10da cıksak 12-1 gibi varıcaz o saattede gidip yatrıcaz ne mantıgı var dedım..
hem zaten plan benım planım,ben böyle yapmak istiyorum gelmek isteyen dahıl olur uymayanda kendı gelır oyle degılmı??
ben dedım abı sen ctesi çalışıyosun iş çıkışı atlayın otobusle gelın dönüşte bırlıkte dönerız işte cuma cıkalım falan yok dedım bız cıkamayız
siz çıkın olmazsa dönüşte bırlıkte gelırız dedım
sizce alınırlarmı yada ben ters bişi demişmi oluyorum bu durumda
abim ctesi izin alsa dahı mumkunu yok bize katılamazlar uyanamazlar,karı koca uyuşukluk ve geç kalma konusunda nam yapış durumdalar:)

çok geçmiş olsun.
Allah daha kötüsünü yaşatmasın inşallah.
5 ekimde yaşadıklarım geldi aklıma, aynı sıkıntıyı ben de yaşadım, çok zor bir durum psikolojik açıdan.
hala atlatabilmiş değilim.
gözüme sürekli hamileler takılıyor, dua ediyorum Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin diye hiç tanımadığım insanlar için.

kızlar size bir soru:::::

annemler şuanda kaplıcalarda,bizde ctesi sabah erkenden yola çıkıp yanlarına gidicez saat 6,5 gibi falan
benım en küçük abıme dedım sizde gelıyomusunuz diye evet gelelım diyoruz cuma akşamı cıkalım saat 10 gıbı gece varırrız falan dedı
bende dedım valla cuma aksamına bisürüplan yaptık işleri yığdık hem 10da cıksak 12-1 gibi varıcaz o saattede gidip yatrıcaz ne mantıgı var dedım..
hem zaten plan benım planım,ben böyle yapmak istiyorum gelmek isteyen dahıl olur uymayanda kendı gelır oyle degılmı??
ben dedım abı sen ctesi çalışıyosun iş çıkışı atlayın otobusle gelın dönüşte bırlıkte dönerız işte cuma cıkalım falan yok dedım bız cıkamayız
siz çıkın olmazsa dönüşte bırlıkte gelırız dedım
sizce alınırlarmı yada ben ters bişi demişmi oluyorum bu durumda
abim ctesi izin alsa dahı mumkunu yok bize katılamazlar uyanamazlar,karı koca uyuşukluk ve geç kalma konusunda nam yapış durumdalar:)

valla ablam ya da abim bana böyle bişey söylese alınmam heralde.
tabii bu aranızdaki muhabbete de bağlı biraz.

oh haftasonu mini tatil ne güzel...

Back