Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın kızlar,

dün hızımı alamadım ya hatta öğlen gibi anladım akşama da mangala misafir vardı. gelmelerinden 2 saat önce, ilaç aldım. geçenlerde kabızlık problemi için ilaç vermişti doktor ondan aldım :) en azından mangal boyunca yerimde bile oturamadım böylece yiyemedim :)))) riske atmayayım dedim iyiki de atmamışım o halde bile yedim hemde kepek ekmeğimle :)

bu arada kabak tatlısına baktım da kalorisi gerçekten az kabak aldım tatlı yaptım yiyeceğim inşallah gerçi şekerini az koymuşum eşim tatsız dedi kesin bana göredir

çok üzgünüm çokkk

şimdi sölicem ve bana allah bakşka gam keder vermesin ne varki bunda diceksiniz biliyorum

ama

dayanılır gibi değil

yarın fatihim

gidiyor

eskişehire

nasil geçti

bu 10 gün

bilmiyorum

çok dokunamadım mı çok doyamadımmı
çok sevemdimmi

hiç birisi değil

sanırım

ama dayanılcak gibi değil

aynı ayrı gecen süreyi

yeniden yaşayacağım

yine ağlamaklı

korkarak geçecek

gecelerim olacak

yine üşüyeceğim

sobayı onsuz yakacağım

üşüdüğümde

kollarının arasına alıp sarcak kocam yanımda olmıcak

yine

yalnız uyanacağım

her doğan günee

onsuz bakacağım

kahvaltı hazırlamak yemek hazırlamak gelmicek yine içimden

1,5 ay değil 1,5 sene gibi gelecek bu ayrılık

nasıl dayancam bilmioyrum

melonkoliğe bağladım yine

biliyorum

ama kendimi

bu durumdan alamıyorum

Allah kavustursun canim

Gunaydınlar herkese,

Bitti mumucum tatil ben işteyim evde olmamdan iyidir pek bi alıştıydim buzdolabına :)))

Gunaydınlar herkese,

Bitti mumucum tatil ben işteyim evde olmamdan iyidir pek bi alıştıydim buzdolabına :)))

bende sabah cocuklari götürdüm ama su saatlerin alinmasi sersem yapiyor insani ya hala toparlayamadim kafami,gidip biraz daha yaticam sanirim

bende sabah cocuklari götürdüm ama su saatlerin alinmasi sersem yapiyor insani ya hala toparlayamadim kafami,gidip biraz daha yaticam sanirim

slm mum nasılsııııııın kilo verebildin mi nasıl gidiyor takım :)
ben yerimde sayıyorum valla. sıkıldım kilo kunuşmaktan artık

bayramın 3 gün akşam midemi üşüttüm kızlar...çok kötüydüm..herşeyden midem bulanıyordu..ve su anda iyiyim..bana artısı ne oldu kilo vermişimm

Teşekkürederim kızlar kavuşturur inşallah. Rabbim uzun ayrılıklar vermesin.
1,5 ay deyince uzun geliyor 7 hafta diyorum yada 53 gün. böylesi daha kısa geliyor sanki.
bugün gönderiyorum eşimi.
yaa ben bayram haftasında eşiminde burda olmasını (bayramdan öncede 1,5 ay eskişehirdeydi)
fırsat bilerek yedim de yedim. offf felaket yadim ama kumpir - et - baklava- künefe- çikolata ve daha neler neler.
peki kilo aldım mı ? evet sadece yarım kilo aldım kızlar. bu kadar yemeye sadce yarım kilo almamın sebebi sporu bırakmamış olmam ve ekmek yememiş olmam sanırım.
şu anda 90 kiloyum kızlar. off 80 olmam için 2 ayım var çünkü Esra ile iddiaya girdik.

Allah kavuştursun canım..günler kuş olsun uçsun inşaallah..ayrıca çok az kilo aldıgın içinde tebrikler...ben olsam kesin 3 ya da 5 kg alırdım..dediğin gibi spor ve ekmek yememenin etkisi

canım teşekkür ederim. senin boy kilo kaç?

canım benim boyum 158 kilom 82...boyum kısa oldugu için çok zorlanıyorum kıyafetlerde falan...sen 2 ayda 22 kiloyu nasıl verdin yaa...bu nasıl bir azim..harikasın...ben de 1.5 ay sonra işe başlıycam o zaman kadar baya bi zayıflamak istiyorum...

canım valle bin her allahın günü sporumu yaptım her gün 1 saat tempolu koşu bandımda yürüdüm adeta koştum.
ve günde 5 öğün yedim.
3 ana 2 ara. akşam 7 den sonra bişey sokmadım ağzıma su ve yeşil çay dışında.
her yerde merdiven kullandım asansör yürüyen merdiven kullanmadım hiç. hep yürüdüm yürüdüm yürüdüm...
ayrıca haftada 3 gün plates yaptm cnm

bayramda ne giyeceğimi şaşırdım kızlar ahh bu kilolar..bir kere daha nefret ettim kilolarımdan...

ben o konuda şanslıydım çünkü geçen kışa göre ~10 kg eksiğim o yüzden kıyafet bulmakta zorlanmadım ama son aldığım kolsuzlar ve şortları giyerken biraz zorlandım burası hala yaz kaldırmadım bende arada giyeyimde kilo aldığımı anlayayım... birde bayramda kıyafetleri deneyeyim ne var ne yok derken üni. de aldığım bir kot düştü raftan bende dur bakalım bacağımdan çıkacakmı dedim :)))) oldu yaaa üzerime çok sevindirik oldum sanırım bu gazlarla bayram bereketli geçti mideme hemen dar kıyafetler almam lazımmm bugün üstüme yapışan birşeyler giydim karnımı içime çekmekten bir hal oldum cafelight taki resminde etkisi var herhalde ara öğün bile yapmadım yeşil çayımla aramızda hayli yoğun bir ilişki başladı :)))

bende tatilde yapacak birşey bulamadım durmadan misafir gelip gidecek diye dışarı yürüyüşe de çıkmadık merdiven indim çıktım spor olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…