Allah kavustursun canimçok üzgünüm çokkk
şimdi sölicem ve bana allah bakşka gam keder vermesin ne varki bunda diceksiniz biliyorum
ama
dayanılır gibi değil
yarın fatihim
gidiyor
eskişehire
nasil geçti
bu 10 gün
bilmiyorum
çok dokunamadım mı çok doyamadımmı
çok sevemdimmi
hiç birisi değil
sanırım
ama dayanılcak gibi değil
aynı ayrı gecen süreyi
yeniden yaşayacağım
yine ağlamaklı
korkarak geçecek
gecelerim olacak
yine üşüyeceğim
sobayı onsuz yakacağım
üşüdüğümde
kollarının arasına alıp sarcak kocam yanımda olmıcak
yine
yalnız uyanacağım
her doğan günee
onsuz bakacağım
kahvaltı hazırlamak yemek hazırlamak gelmicek yine içimden
1,5 ay değil 1,5 sene gibi gelecek bu ayrılık
nasıl dayancam bilmioyrum
melonkoliğe bağladım yine
biliyorum
ama kendimi
bu durumdan alamıyorum
Gunaydınlar herkese,
Bitti mumucum tatil ben işteyimevde olmamdan iyidir pek bi alıştıydim buzdolabına :)))
bende sabah cocuklari götürdüm ama su saatlerin alinmasi sersem yapiyor insani ya hala toparlayamadim kafami,gidip biraz daha yaticam sanirim
Teşekkürederim kızlar kavuşturur inşallah. Rabbim uzun ayrılıklar vermesin.
1,5 ay deyince uzun geliyor 7 hafta diyorum yada 53 gün. böylesi daha kısa geliyor sanki.
bugün gönderiyorum eşimi.
yaa ben bayram haftasında eşiminde burda olmasını (bayramdan öncede 1,5 ay eskişehirdeydi)
fırsat bilerek yedim de yedim. offf felaket yadim ama kumpir - et - baklava- künefe- çikolata ve daha neler neler.
peki kilo aldım mı ? evet sadece yarım kilo aldım kızlar. bu kadar yemeye sadce yarım kilo almamın sebebi sporu bırakmamış olmam ve ekmek yememiş olmam sanırım.
şu anda 90 kiloyum kızlar. off 80 olmam için 2 ayım var çünkü Esra ile iddiaya girdik.
günaydın kaptanım...günaydin kizlar,sizin tatiller bitmedi galiba..
Gunaydınlar herkese,
Bitti mumucum tatil ben işteyimevde olmamdan iyidir pek bi alıştıydim buzdolabına :)))
Allah kavuştursun canım..günler kuş olsun uçsun inşaallah..ayrıca çok az kilo aldıgın içinde tebrikler...ben olsam kesin 3 ya da 5 kg alırdım..dediğin gibi spor ve ekmek yememenin etkisi
canım teşekkür ederim. senin boy kilo kaç?
canım benim boyum 158 kilom 82...boyum kısa oldugu için çok zorlanıyorum kıyafetlerde falan...sen 2 ayda 22 kiloyu nasıl verdin yaa...bu nasıl bir azim..harikasın...ben de 1.5 ay sonra işe başlıycam o zaman kadar baya bi zayıflamak istiyorum...
bayramda ne giyeceğimi şaşırdım kızlar ahh bu kilolar..bir kere daha nefret ettim kilolarımdan...
canım valle bin her allahın günü sporumu yaptım her gün 1 saat tempolu koşu bandımda yürüdüm adeta koştum.
ve günde 5 öğün yedim.
3 ana 2 ara. akşam 7 den sonra bişey sokmadım ağzıma su ve yeşil çay dışında.
her yerde merdiven kullandım asansör yürüyen merdiven kullanmadım hiç. hep yürüdüm yürüdüm yürüdüm...
ayrıca haftada 3 gün plates yaptm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?