• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

slm mum nasılsııııııın kilo verebildin mi nasıl gidiyor takım :)
ben yerimde sayıyorum valla. sıkıldım kilo kunuşmaktan artık :31::31::31:

hosgeldin canim,takim suan bayram sessizliginde ,bayramdan önce gayet iyidik ,benden fazla SIKILMIS olamassin:1:

kızlar bende geldım :3::3:
gercı hala baba evındeyım bugun esım gelecek benı almaya
ama sanırım kilo aldım ben yaaa :14: hıc tartılmadım
cok abartmadım ama spor yapamadım yerımde de sayıyor olabılırım
cumaya kadar sabredecegım tartılmayacagım :ssz:

ben de geldim, hoş geldim...

bayramda hiçç kilo almamışım, hatta bir kilo vermişim.
hiçç tatlı yemedim, sadece 2 tane bayram şekeri yedim.
kayınvalidemlerde olduğumuz için kendime özel yemek yapamadım. ne piştiyse yedim ama az yedim.
spor hiç yok.

bugünkü menüm

sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği
1 fincan çay

ara:
3 adet kuru kayısı
1 fincan çay

öğlen:
1 porsiyon peynirli makarna

ara:
1 elma
1 fincan şekersiz neskafe

akşam:
yarım porsiyon kabak yemeği
yarım kase yoğurt

ara:
sanırım 1 bardak süt içicem

spor:tüm gün temizlik:1:

sizin durumlar nasıl?

bende +2 yim malesef :( listede 3 e bölünecegi icin cok zarai yok ama kendime var :(

slm fıstıklar nasılsınız nasıl da geçtı gıttı bayram :)) köydeydim köy bayramları guzeldır ben bayramda kasmadım hıç yedım ıçtım gezdim az artısı oldu tabı cumaya kadar toparlarım :15: tanıdıklarım görunce sende bır degışıklık var kilo vermişsin dediler çok sevindim degışıklık 5 kilo olabılır deyıp guldum :1: kilo vermek ve farkedilmek çok güzel bir duygu 3 XL giyen ben artık XL giyyiyorum M beden giydiğim günlerde olur inşlhh :34:

slm fıstıklar nasılsınız nasıl da geçtı gıttı bayram :)) köydeydim köy bayramları guzeldır ben bayramda kasmadım hıç yedım ıçtım gezdim az artısı oldu tabı cumaya kadar toparlarım :15: tanıdıklarım görunce sende bır degışıklık var kilo vermişsin dediler çok sevindim degışıklık 5 kilo olabılır deyıp guldum :1: kilo vermek ve farkedilmek çok güzel bir duygu 3 XL giyen ben artık XL giyyiyorum M beden giydiğim günlerde olur inşlhh :34:

canım tebrik ederim. ben de 3xl dan xl a düştüm. 20 kilo verdim ben. sen kaç kilo verdin cnm?

canım tebrik ederim. ben de 3xl dan xl a düştüm. 20 kilo verdim ben. sen kaç kilo verdin cnm?

tşkrler canım ben geçen yıl 90 kiloyla başladım canım o dönemler 3XL giyyiyordum 1. takıma geldiğimde 85 kiloydum XXL giyyordum bu bayram XL aldım ve büyüklerin içinde küçük beden aramak çok güzel bir duygu :34: ayrıca senı tebrık ediyorum çok azımlısın 20 kilo vermek herkezın harcı degıl ...:15:

menumu paylaşayım yarın kursta olucam akşama görüşürüz öptüm fıstıklar:16::16::16:

:56:
2012-10-29 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Elma 1 ADET 60
[2] Ayran 1 ADET 92
[3] Nar 1 adet 105
[4] Nohutlu Pilav 0.50 PORSİYON 191
[5] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[6] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 183
[7] Elma 1 ADET 60
[8] dereotu 20 gr 44
[9] Maydanoz 20 gr 8
[10] Cherry Domates 100 GRAM 19
[11] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[12] Yeşil Zeytin 3 adet 21
[13] Sütaş Süzme Peynir 0.50 100gr 131.3
[14] Kızarmış Ekmek 3 DİLİM 105

bol su.:15: 20 mekık çekıcem

Toplam : 1182.3 kal.

Günaydın hanımlar...
Bayramda köydeydik.Dün geldim. Anca girebildim nasılsınız bakalım?

Son düzenleme:
tşkrler canım ben geçen yıl 90 kiloyla başladım canım o dönemler 3XL giyyiyordum 1. takıma geldiğimde 85 kiloydum XXL giyyordum bu bayram XL aldım ve büyüklerin içinde küçük beden aramak çok güzel bir duygu :34: ayrıca senı tebrık ediyorum çok azımlısın 20 kilo vermek herkezın harcı degıl ...:15:

canım ya saol teşekkürler. ben 10 günlük bi ara verdim bayramda çünkü eşim eskişehirde eğitimdeydi 1,5 aydır , o gelmişti onun gelişiyle ara vermiştim şimdi yine gitti ve ben bugün kaldığım yerden devam ediyorum. Allahtan sadece yarım kilo almışım :ssz:

günaydın gençlerr
her güzel şey gibi buda bitti:(
uzunca bi süre daha tatil matil yok bize:(
arefeden başlayarak bayram boyunca artarak devam eden bir gribe yakalandım:)
ona ragmen yatmadan gezdım el öpmelere,
bayram boyunca hiç kaçamak yapmadım
1-2 yerde 1er çatal tatlının ucundan aldım ama hasta oldugum için agzımın tadı yoktu hiç..
kağıt çiğniyomuş gibiydim,tatlıda yesem ette yesem aynıydı tadı:)
dün biraz daha toparlanmıştım önce hafif bir kahvaltı,sonra 1 saat hızlı tempo yürüyüş
ve yarım paket makarna yaptık sosıslı kocamla onu yedık ıkımız lıght kolayla saat 14,30 falandı.
akşamda film izlerken çekirdek çitledik bukadar:)hee bide küçük uzun ülker bitterler varya onu paylaştık:)
cumaya kadar toparlarım,ama bayramda hem diyetten hemde hastalıktan ciddi şekılde iştahım kapandı:)

melekcim gözüme carptı canım kocanı göndermişin,allah kavuştursun canım tez zamanda inşallah
sayılı gün çabuk geçer,eşin gelene kadar biz sana mukayyet oluruz:)

günaydın gençlerr
her güzel şey gibi buda bitti:(
uzunca bi süre daha tatil matil yok bize:(
arefeden başlayarak bayram boyunca artarak devam eden bir gribe yakalandım:)
ona ragmen yatmadan gezdım el öpmelere,
bayram boyunca hiç kaçamak yapmadım
1-2 yerde 1er çatal tatlının ucundan aldım ama hasta oldugum için agzımın tadı yoktu hiç..
kağıt çiğniyomuş gibiydim,tatlıda yesem ette yesem aynıydı tadı:)
dün biraz daha toparlanmıştım önce hafif bir kahvaltı,sonra 1 saat hızlı tempo yürüyüş
ve yarım paket makarna yaptık sosıslı kocamla onu yedık ıkımız lıght kolayla saat 14,30 falandı.
akşamda film izlerken çekirdek çitledik bukadar:)hee bide küçük uzun ülker bitterler varya onu paylaştık:)
cumaya kadar toparlarım,ama bayramda hem diyetten hemde hastalıktan ciddi şekılde iştahım kapandı:)

melekcim gözüme carptı canım kocanı göndermişin,allah kavuştursun canım tez zamanda inşallah
sayılı gün çabuk geçer,eşin gelene kadar biz sana mukayyet oluruz:)

esraaaaaaaaaaaaaaaa ben sana küsüm bi defa sen hiç konuşma!
nerelerdesin sen yaa insan bayram tatili de olsa bi girmez mi? bunlar napar neder demez mi?
yine de teşekkür ama yine de küsüm :19:

yaaa küsme yaaa
valla canım evde netim var ama giremiyorum sor bi niye:)
kocam hakkında burda cok atıp tuttugum için onun buraya girdigimi keşfetmesini istemıyorum
riskli olur evden girmem,çünkü hafiye gibi araştırır bulur pcde:)
bide ben evde net açsam direk yanıma yapıştıgı için gizlide giremıyorum:)ondan
valla yoksa gercekten aklım kalıyor burda
neyse artıkın uzun tatil olmadıgı için haftasonları hariç burdayımm
sen ne kaçamaklar yaptın bakım,yedinmi çiğköfte:)

günaydınnn kızlarr...ben geldimmm:3::3::3::3:nasılsınız bakalım....tatilden sonra işe başlamak pek iyi olmuyo ama bugün güne erken başladım,sabah sabah diyetisyenin yolunu tuttum

tabiki artılarla karşılaştım,bayramda çok kaçırmasamda çokta dikkat edemedim,özellikle hiç su içemedim,bide aferdersiniz wc ye 3 ün boyunca hiç çıkamadım:27::27:taşş oldum resmen,uzun yol falan derken şişmmişim iyice,900 gr artıdayım ama sadece 100 gr yağ,gerisi ödem,oda 2 gün bol su yeşil çayla gider,öğlenleri proteinide çıkardık listeden,1 hafta sadece salata,1 dilim ekmek ve yoğurt olucak öğle yemeklerim:56::56:

bu arada bayramda eskişehirin altını üstüne getirdik kocişle,bide özlemişiz birbirimizi:69:çokkk eğlendik,süper enerji depolayıpta geldimm:32::32::32:

şimdi kaldığımız yerden devam edelim bakalımmm:34::34:

yaaa küsme yaaa
valla canım evde netim var ama giremiyorum sor bi niye:)
kocam hakkında burda cok atıp tuttugum için onun buraya girdigimi keşfetmesini istemıyorum
riskli olur evden girmem,çünkü hafiye gibi araştırır bulur pcde:)
bide ben evde net açsam direk yanıma yapıştıgı için gizlide giremıyorum:)ondan
valla yoksa gercekten aklım kalıyor burda
neyse artıkın uzun tatil olmadıgı için haftasonları hariç burdayımm
sen ne kaçamaklar yaptın bakım,yedinmi çiğköfte:)

neyse bakalım allahtan sebebin geçerli. yoksa baya bi küs kalırdım daha.
valla ne çiğköftesi esra ben neler yedim neler! akikoka akikoka...:52::52::52:

sayayım kısaca sana canım:
çiğköfte(ler)
et(ler)
çikolata(lar)
tatlı(lar)
anammmmmmmmmmmmm çok güzeldi yaa..
ama sporumu hiç bırakmadım esracım ekmek de yemedim sanırsam bu yüzden sadece yarım kilo aldım.
90 la devam ediyorum bugünden itibaren yoluma. sen nasılsın bakalım verdin mi kilo?

Gunaydın 1. Takımın taş hatunları

Yeşil çayımla masada boş boş oturuyoruz yine pc bozuldu puffff

günaydın kızlar hayırlı bir hafta olsun hepimiz için . hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun .. bugün doktora gidicem benim içi dua edin olurmu kızlar :16:

günaydınnn kızlarr...ben geldimmm:3::3::3::3:nasılsınız bakalım....tatilden sonra işe başlamak pek iyi olmuyo ama bugün güne erken başladım,sabah sabah diyetisyenin yolunu tuttum

tabiki artılarla karşılaştım,bayramda çok kaçırmasamda çokta dikkat edemedim,özellikle hiç su içemedim,bide aferdersiniz wc ye 3 ün boyunca hiç çıkamadım:27::27:taşş oldum resmen,uzun yol falan derken şişmmişim iyice,900 gr artıdayım ama sadece 100 gr yağ,gerisi ödem,oda 2 gün bol su yeşil çayla gider,öğlenleri proteinide çıkardık listeden,1 hafta sadece salata,1 dilim ekmek ve yoğurt olucak öğle yemeklerim:56::56:

bu arada bayramda eskişehirin altını üstüne getirdik kocişle,bide özlemişiz birbirimizi:69:çokkk eğlendik,süper enerji depolayıpta geldimm:32::32::32:

şimdi kaldığımız yerden devam edelim bakalımmm:34::34:

valla cok ıyısın neslim okadar düzen degiştirip su içmeden bıde wc sorunuyla güzel atlatmışsın bayramı,900 gr rahat gider bu hafta
haydı bakalım kaldıgımız yerden devam:)

neyse bakalım allahtan sebebin geçerli. yoksa baya bi küs kalırdım daha.
valla ne çiğköftesi esra ben neler yedim neler! akikoka akikoka...:52::52::52:

sayayım kısaca sana canım:
çiğköfte(ler)
et(ler)
çikolata(lar)
tatlı(lar)
anammmmmmmmmmmmm çok güzeldi yaa..
ama sporumu hiç bırakmadım esracım ekmek de yemedim sanırsam bu yüzden sadece yarım kilo aldım.
90 la devam ediyorum bugünden itibaren yoluma. sen nasılsın bakalım verdin mi kilo?
ohhh sefan olsun canım maşallah
arada ödüllendırmek lazım hele 2 ayda 20 kılonun üstüne çıkmayı başarmışsan:)
bayramda ben grip oldugum için iştahım yoktu et yedim ama pılav yemedım tatlı olarak sadece 2 yerde 1er çatal olmak üzere tatlı soktum agzıma,akşamları yemek yıyemedım falan
gerçi bnede su içmedım sporda yapmadım
sporuma dün 1 saatlık yürüyüşle geri döndüm,ama dün saglam yedım bakalım cumaya ne olacak:)
bide yenı gelın durumundan ötürü sürekli gez babam gez:)oyuzden cok dinlenemedım:(
günaydın kızlar hayırlı bir hafta olsun hepimiz için . hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun .. bugün doktora gidicem benim içi dua edin olurmu kızlar :16:

saolasın canım,kan testi içinmi gidiyosun doktora,ne aşamadasın:)
bebiş geliyo ya

Back