benim de bu yönde kuşkularım var. her anbir yerlerde karşılaşabiliriz belki.
ama mümkün değil o kadarı sanırsam ben izmirdeyim çünkü :)
ben adliyede memurum cnm.
uzun yol a iki gün önce gittik cnm. ben bu hafta hep izinliydim. fatih geldi diye izne çıktım
Selam hanımlar,nasılsınız?
Kaç gündür,doktor,hastahane,cenaze derken giremedim..
Siz neler yaptınız?
Bu arada ben kendimi tanıtmadım size
Adım Melek.. 23 yasındayım.. 4 yıllık evliyim, 3 yasında bir oglum var
Diyanette görev almak için ugrasıyorum işte
2 tane melegimiz var... Bende eda bilsenizde soyleyesim geldi 30 yaşındayım içecek firmasında gıda müh. yim 1,5 yıllık evliyim çocuk yok istiyorum :)
Siz neler yaptınız?
ayy maaşallah bence de çok güzelsin canım...evet canım benım tesekkur ederım:)
senınde orucun kabul olsun inşallah
allah kabul etsın negüzel,hangi filmi izledınız bakım bende delı gıbı fılm ızlıyorum bu aralar
bugün kocamla evi temızlıycez sonra saglam bir spor yapıp akşamda çanakkale 1915e gdicez
fragmanlarında çok etkıleyıcı gözüküyordu..
evde spor yaparkende takarım bi film:)
sabah sabah müşteri şikayetini sizinlede paylaşayım dedım arkadaşlar
adamın üslubuna güldüm:)
Şikayet: ARKADAŞ SİZ NASIL BİR BANKASINIZ? 1 AY ÖNCE GÜNEŞLİ ŞUBESİNE DİLEKÇE VERDİM TELEFON NUMARAM GÜNCELLENSİN DİYE, KADIN DİLEKÇEME BAKMADI BİLE MASANIN KENARINA KOYDU MSJ YAZIYORDU CEP TELEFONUYLA.. BUGÜN KENDİ ŞUBEME ATAKÖY'E GİTTİM BİR DİLEKÇEDE ORAYA VERDİM. LEMAN HANIM YOĞUNUM AKŞAM ÇIKARKEN GİRİYORUM BEN BUNLARI DEDİ, HANIMEFENDİ BU İŞ KEYFİ OLURMU BENİM İNTERNET ŞUBESİ KULLANMAM GEREKİYOR DEDİM. AKŞAMA BEYFENDİ 5 DEN SONRA DEDİ. SAAT SEKİZ VE YİNE YAPMAMIŞ. AYNI ŞUBEDEKİ BORA DENEN DENSİZ KREDİ BAŞVURUSU İÇİN MAİL ATTIM MAAŞ MÜŞTERİNİZİM Bİ İLGİLENİVERİN DİYE ADAM TINLAMADI BİLE, CEVAP VERMİYOR YAA. YAV ARKADAŞ BU NE BİÇİM BİR BANKA? NE CİDDİYETSİZ BİR YER, BEN ÇALIŞANLARINIZIN KEYFİNE GÖREMİ İŞ YAPICAM. KOCA TGS MAAŞI YATIRACAK BİR YER BULAMAMIŞMI GELMİŞ SİZE. ALLAH'A HAVALE EDİYORUM.. BU MAİLDE BOŞA GİDİCEK NEDE OLSA.
:26::26::26:
Siz neler yaptınız?
2 tane melegimiz var... Bende eda bilsenizde soyleyesim geldi 30 yaşındayım içecek firmasında gıda müh. yim 1,5 yıllık evliyim çocuk yok istiyorum :)
:) takımda adını gördüm.
tabi insan kimlerle oldugunu bilmek istiyor dimi
ona göre hitap ederiz.. abla mı diyeyim sana ben
ama nikah büyügüyüm senden,demesem de olur
Benim ismim de melek memnun oldum adaşım. inşallah gönlüne göre olur.
bende 30 yaşındayım :) ve bende çocuk istiyorum artık inşallah gönlümüze göre olur.
benimde bi kızım olsa dahada istememslm canım ..ben de kendimi tanıtayım..28 yaşındayım...5 yıllık evliyim..17 aylık kız annesiyim...normalde kamuda çalışıyorum ama kızımdan dolayı izin aldım ve 1.5 ay sonra göreve geri dönüyorum inşaallah...
inş. rabbim gönlüne göre versin...Benim ismim de melek memnun oldum adaşım. inşallah gönlüne göre olur.
bende 30 yaşındayım :) ve bende çocuk istiyorum artık inşallah gönlümüze göre olur.
Deme deme zaten ben spor giyinirim bugun pazarda adamın biri burdan geç kızım dedi sanki cok kucukmusum gibi hissettim :))
Ufff varya onca guzel film varken eşim olum bak git filmine girdi sıkıntıdan patlıcam cok kotu bir film
Bayraminiz kutlu olsun birinci takimin citir hatunlari:)) sekerlerden, cikolatalardan ozellikle baklavalardan uzak durun.
Mezun oldum ama cok sik olmasada takipteyim sizi ozellikle spirochet'cim seni. Hizli kilo verecegin gunler cok yakin.
Mumucum ben 58.5 olmusum. Okadar hafta gram gram verdim diyet psikolojisinden cikinca yarim kilo gitti bir haftada.
Opuyorum sizi kizlar.
Bayraminiz kutlu olsun birinci takimin citir hatunlari:)) sekerlerden, cikolatalardan ozellikle baklavalardan uzak durun.
Mezun oldum ama cok sik olmasada takipteyim sizi ozellikle spirochet'cim seni. Hizli kilo verecegin gunler cok yakin.
Mumucum ben 58.5 olmusum. Okadar hafta gram gram verdim diyet psikolojisinden cikinca yarim kilo gitti bir haftada.
Opuyorum sizi kizlar.
Kurban bayraminiz mubarek olsun kizlaarrrrrr
yaaaaa bu arada Ben baklava yedimmmmm dolma yedimmmm kavurma yedimmmmm
Üstelik egzersizlerimi aksattım :18:
Yardimmmmmmmmmm
Heeeeellllppppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?