günaydın kızlar,
güzel ve yoğun bir gün... soğan kürüyle başladım :) 2. günüm bugün... soğan kokusu geliyor burnuma şu 10 gün çabuk geçsebugün tatilim evde boş maydonoz haşlayacağım sonunda :) çok bitkisel bir gün olacak andız pekmezimi de yiyorum yanlız bu pekmez iştahı açıyor galiba kahvaltıdan kalkalı yarım saat oldu karnım kazınıyor acıktım
son dip köşe temizlik rötuşlerimi yapacağım, birde pazara gideceğim, evdeki maydonoz stoğumda bitmiş olacak :) gideyimde yeşillik alayım
sabah sabah müşteri şikayetini sizinlede paylaşayım dedım arkadaşlar
adamın üslubuna güldüm:)
Şikayet: ARKADAŞ SİZ NASIL BİR BANKASINIZ? 1 AY ÖNCE GÜNEŞLİ ŞUBESİNE DİLEKÇE VERDİM TELEFON NUMARAM GÜNCELLENSİN DİYE, KADIN DİLEKÇEME BAKMADI BİLE MASANIN KENARINA KOYDU MSJ YAZIYORDU CEP TELEFONUYLA.. BUGÜN KENDİ ŞUBEME ATAKÖY'E GİTTİM BİR DİLEKÇEDE ORAYA VERDİM. LEMAN HANIM YOĞUNUM AKŞAM ÇIKARKEN GİRİYORUM BEN BUNLARI DEDİ, HANIMEFENDİ BU İŞ KEYFİ OLURMU BENİM İNTERNET ŞUBESİ KULLANMAM GEREKİYOR DEDİM. AKŞAMA BEYFENDİ 5 DEN SONRA DEDİ. SAAT SEKİZ VE YİNE YAPMAMIŞ. AYNI ŞUBEDEKİ BORA DENEN DENSİZ KREDİ BAŞVURUSU İÇİN MAİL ATTIM MAAŞ MÜŞTERİNİZİM Bİ İLGİLENİVERİN DİYE ADAM TINLAMADI BİLE, CEVAP VERMİYOR YAA. YAV ARKADAŞ BU NE BİÇİM BİR BANKA? NE CİDDİYETSİZ BİR YER, BEN ÇALIŞANLARINIZIN KEYFİNE GÖREMİ İŞ YAPICAM. KOCA TGS MAAŞI YATIRACAK BİR YER BULAMAMIŞMI GELMİŞ SİZE. ALLAH'A HAVALE EDİYORUM.. BU MAİLDE BOŞA GİDİCEK NEDE OLSA.
:26::26::26:
aynen haklı zaten ama okuyunca güldüm,içi dolmuş komik yazmışş:)
biz ne biçim bi bankayız yahuu:)
sabah sabah müşteri şikayetini sizinlede paylaşayım dedım arkadaşlar
adamın üslubuna güldüm:)
Şikayet: ARKADAŞ SİZ NASIL BİR BANKASINIZ? 1 AY ÖNCE GÜNEŞLİ ŞUBESİNE DİLEKÇE VERDİM TELEFON NUMARAM GÜNCELLENSİN DİYE, KADIN DİLEKÇEME BAKMADI BİLE MASANIN KENARINA KOYDU MSJ YAZIYORDU CEP TELEFONUYLA.. BUGÜN KENDİ ŞUBEME ATAKÖY'E GİTTİM BİR DİLEKÇEDE ORAYA VERDİM. LEMAN HANIM YOĞUNUM AKŞAM ÇIKARKEN GİRİYORUM BEN BUNLARI DEDİ, HANIMEFENDİ BU İŞ KEYFİ OLURMU BENİM İNTERNET ŞUBESİ KULLANMAM GEREKİYOR DEDİM. AKŞAMA BEYFENDİ 5 DEN SONRA DEDİ. SAAT SEKİZ VE YİNE YAPMAMIŞ. AYNI ŞUBEDEKİ BORA DENEN DENSİZ KREDİ BAŞVURUSU İÇİN MAİL ATTIM MAAŞ MÜŞTERİNİZİM Bİ İLGİLENİVERİN DİYE ADAM TINLAMADI BİLE, CEVAP VERMİYOR YAA. YAV ARKADAŞ BU NE BİÇİM BİR BANKA? NE CİDDİYETSİZ BİR YER, BEN ÇALIŞANLARINIZIN KEYFİNE GÖREMİ İŞ YAPICAM. KOCA TGS MAAŞI YATIRACAK BİR YER BULAMAMIŞMI GELMİŞ SİZE. ALLAH'A HAVALE EDİYORUM.. BU MAİLDE BOŞA GİDİCEK NEDE OLSA.
:26::26::26:
YOK CANIM,BU HAVAALANI YER HIZMETLERİ..
menu paylaşan yokmu yahu:)
okuyunca gözüm gönlüm doyuyor:)
benım bugün elma diyeti son günüm yuppiiii
günaydın kızlarrr
günaydın diyorum çünkü ben daha yeni uyandım.
gece 5 e kadar uyumadık eşimle film izledik sonra da sahuru yaptık
niyetliyiz bugün Allah nasip ederse.
zaten bi kaç günlük kaçamaktan sonra benim 2 ay kesintisiz oruç tutmam gerekcek sanırsam.
amin canım inşallah. işte ben böyleyim yaa kendime eziyet eder dururum burnumdan getiririm artık.ayy ne güzel :) Allah kabul etsin ins..bi kac günlük kacamak yüzünden eziyet etme kendine biseycik olmaz,oruct tut tabi yinede kasma kenidni :)
amin canım inşallah. işte ben böyleyim yaa kendime eziyet eder dururum burnumdan getiririm artık.
hiç sevmiyorum bu huyumu ben de. eşim de melek eziyet etmekten vazgeç kendine diyor kızıyor.
canim ilerde zararini görmessen önemli degil belki ama böyle kasip kasipda patlama sonra ki bana öyle olur genelde 1 hafta kasarim kendimi sonra 1 günde acisnii cikaririm
Esracım porfilindeki resim sen misin?
çok güzelsin maşallah canım. diğer resimde çok belli olmuyordu yüzün. Bu çok hoş.
evet canım benım tesekkur ederım:)
senınde orucun kabul olsun inşallah
allah kabul etsın negüzel,hangi filmi izledınız bakım bende delı gıbı fılm ızlıyorum bu aralar
bugün kocamla evi temızlıycez sonra saglam bir spor yapıp akşamda çanakkale 1915e gdicez
fragmanlarında çok etkıleyıcı gözüküyordu..
evde spor yaparkende takarım bi film:)
saol cnm aöin inş.
cnm buz devri kıtalar ayrılıyor u izledik.
ben de sporda ya film ya dizi izlerim.
biz iki gün önce uzun yol u iledik. on numara film yaaaa. çanakkale 1915 e biz de gitmeyi düşünüyoruz cnm yaa hem de bu akşam.
kader çizgimizde kesişmeler oluyor sankı:)
uzun yolada geçen pazar gittik de tam olsun:)bende cok begendım o fılmı ya:)
sen ne iş yapıyodun canım ya izinlısın bugün dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?