- 15 Şubat 2008
- 721
- 1.326
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mlkfth alıntı yapmak istemedim, resmin kopyalanmasın diye.
süper bir değişim olmuş, harika olmuşsun...
misdance beni hatrladın mıı bnde insanity yapıyor(dum)um devam edicem bayramda memleketmde yaparım diye düşünüyorum :)
gelince seninle bi sinerji yapalım bu spor konusunda gaza geliyorum sen yapınca :)
günaydın kızlar size güzel bir haberim var . hamileyimmmmmmmmmmmmmmm sabah idrar tahlilinde belirgin çift çizgiyi gördüm . sabahta kan testi yaptırdım 2 saat sonra alıcam sonucu
hatırladım hatırlamam mı takıl bana bebeğim birlikte yapalıımm :)))
çok sevindim çookkk. allah sağlıkla kucağına almaı nasip etsin inşallah
melekcim harika bir değişim vallaha ilham geldi bana seni görünce.
yok ,20 lik dişten kurtuldumayyyy melek hala mi 20 lik dis :26:
off ne cektin yahu![]()
sagolasın milkshakem ,teşekkürler...geçmiş olsun ve başınız sağ olsun Allah geride kalanlara sabır sıhhat versin
bayramda bildirim yok canim
gecmis olsun canim,ama anlamadim nasil varmis,seni rahatsiz eden birseyler yokmuydu??ben de geldim.
kaç gündür doğru düzgün giremiyorum nete.
yarın da kayınvalidemlere adanaya gidiyoruz, pazar akşamı döneriz muhtemelen.
ve dönene kadar nete giremeyebilirim...
kolesterolüm 212 çıkmış, bayramdan sonra diyetisyen yolları görünüyorrr.
bi de astımmışım ben, bi torba ilaç aldım geldim.
bi geldi mi herşey üst üste geliyo,
bunaldımm![]()
burda 112 Eki Görüntüle 538907 burda 91 Eki Görüntüle 538908
bu kadarını veren daha fazlasınıda verir. artık biraz yavaşlar belki kilo vermen ama durmaz harikasın tekrar tebrik ederim.
kızlar ben bugun birşey yapmaya başladım.öğlen tansaşta ne yesem diye gezerken bebek mamalarının orda meyve püreleri vardı hemde 1 lira besin değerlerine baltım 100 grda 68 kcal var çok hafif üstelik günlük c vitamini ihtiyacını karşılıyormuş tadıda fena değiil yani ben beğendim.
ara öğğün olarak bugun ondan yedim yani.5 tane aldım bakalım birazda bunlardan yiyeyim. böyle birşeyi yapan var mı yada duyan biri falan?
evet canim 2 kasim..
yok ,20 lik dişten kurtuldum
bi cürük dişim varmış,dolgu oldu ama cok agrıyor ,yiyemiyorum. normalmi acaba :44:
sagolasın milkshakem ,teşekkürler...
o zaman 2 kasım bildirim günü...
slmkızlar nasılsınız goruşmeyeli özledim topiği sizleri 3 gündür giremyorum çok yogundu bayram hazırlıgı ve alışveriş geçmişi okumaya çalışıyorum gelmeyınce oku oku bıtmıyo yaff
![]()
günün tekmilidir :)
sabah, ofisimde olmaadıgımda 1 adet poğaça şekerisz çay , türk kahvesi
öğlen bir kase kuru cacık naneli yanında yarım sütlü gevrek arada bir meyve püresi ( bebe olanladan :) , tarçın çayı
akşam 8 adat köfte bir domates, brokololi yedim. bütün gün dışarda oldugumdan 9lu çayımı yemekten sonra 2 kupa içebildim sporumu yaptım birazdan duşa giricem.
ayrıca 3 soda içtim. sodasız yaşayamam. ben kola içmeyi soda ile bıraktım anladım ki benim derdim gazlı içecekmiş kola yerine soda içiyorum artık.
şimdi canım meyve yemek istiyor duştan sonra meyve yiyeyim diyorum ya da sıkarım kararsızım. sizce sıkayım mı yiyeyim mi. katı meyve sıkacağım var.
süt içtim meyve yemedim :) içine birazda tarçın attım hoş oldu. bir yerde okumuştum tarçın zayıflatır diye
günaydın kızlar size güzel bir haberim var . hamileyimmmmmmmmmmmmmmm sabah idrar tahlilinde belirgin çift çizgiyi gördüm . sabahta kan testi yaptırdım 2 saat sonra alıcam sonucu
yok ,20 lik dişten kurtuldum
bi cürük dişim varmış,dolgu oldu ama cok agrıyor ,yiyemiyorum. normalmi acaba :44:
sagolasın milkshakem ,teşekkürler...
o zaman 2 kasım bildirim günü...
günaydın kızlarrrr
bugün gelen olurmu bilmiyorum ama ben burdayım yarım gün:)