• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

mlkfth alıntı yapmak istemedim, resmin kopyalanmasın diye.
süper bir değişim olmuş, harika olmuşsun...

mlkfth alıntı yapmak istemedim, resmin kopyalanmasın diye.
süper bir değişim olmuş, harika olmuşsun...

sağolasın canım çok teşekkürederim daha devam ama daha çok kilom var verilcekk. burdaki arkadaşlara motive olsun diye koydum biraz da :)
bu arada ismim melek canım memnun oldum.

misdance beni hatrladın mıı bnde insanity yapıyor(dum)um devam edicem bayramda memleketmde yaparım diye düşünüyorum :)
gelince seninle bi sinerji yapalım bu spor konusunda gaza geliyorum sen yapınca :)

hatırladım hatırlamam mı takıl bana bebeğim birlikte yapalıımm :)))

günaydın kızlar size güzel bir haberim var . hamileyimmmmmmmmmmmmmmm sabah idrar tahlilinde belirgin çift çizgiyi gördüm . sabahta kan testi yaptırdım 2 saat sonra alıcam sonucu

çok sevindim çookkk. allah sağlıkla kucağına almaı nasip etsin inşallah

melekcim harika bir değişim vallaha ilham geldi bana seni görünce.

hatırladım hatırlamam mı takıl bana bebeğim birlikte yapalıımm :)))

çok sevindim çookkk. allah sağlıkla kucağına almaı nasip etsin inşallah

melekcim harika bir değişim vallaha ilham geldi bana seni görünce.

sağolasın canım...
bi 15 kilo daha versem yeter diyorum ama bakalım.
daha 15 kilo vermeye çok var ama cnm

bu kadarını veren daha fazlasınıda verir. artık biraz yavaşlar belki kilo vermen ama durmaz harikasın tekrar tebrik ederim.

kızlar ben bugun birşey yapmaya başladım.öğlen tansaşta ne yesem diye gezerken bebek mamalarının orda meyve püreleri vardı hemde 1 lira besin değerlerine baltım 100 grda 68 kcal var çok hafif üstelik günlük c vitamini ihtiyacını karşılıyormuş tadıda fena değiil yani ben beğendim.

ara öğğün olarak bugun ondan yedim yani.5 tane aldım bakalım birazda bunlardan yiyeyim. böyle birşeyi yapan var mı yada duyan biri falan?

Son düzenleme:
ben de geldim.
kaç gündür doğru düzgün giremiyorum nete.
yarın da kayınvalidemlere adanaya gidiyoruz, pazar akşamı döneriz muhtemelen.
ve dönene kadar nete giremeyebilirim...

kolesterolüm 212 çıkmış, bayramdan sonra diyetisyen yolları görünüyorrr.
bi de astımmışım ben, bi torba ilaç aldım geldim.
bi geldi mi herşey üst üste geliyo,
bunaldımm:ssz:
gecmis olsun canim,ama anlamadim nasil varmis,seni rahatsiz eden birseyler yokmuydu??
:46::46::46::46::46::46::46: baska diyecek bisey bulamiyorum,evrim gercirmissin resmen bravoo
bu kadarını veren daha fazlasınıda verir. artık biraz yavaşlar belki kilo vermen ama durmaz harikasın tekrar tebrik ederim.

kızlar ben bugun birşey yapmaya başladım.öğlen tansaşta ne yesem diye gezerken bebek mamalarının orda meyve püreleri vardı hemde 1 lira besin değerlerine baltım 100 grda 68 kcal var çok hafif üstelik günlük c vitamini ihtiyacını karşılıyormuş tadıda fena değiil yani ben beğendim.

ara öğğün olarak bugun ondan yedim yani.5 tane aldım bakalım birazda bunlardan yiyeyim. böyle birşeyi yapan var mı yada duyan biri falan?
:1::1: biliyorum o mamalari zira cocuklar kücükken onlara alip yediriyodum ama hic kendim denemedim,sadece meyve püresi degilde meyveli yogurt olanida var onlarin ,aslinda iyi fikir :)

yok ,20 lik dişten kurtuldum :1:
bi cürük dişim varmış,dolgu oldu ama cok agrıyor ,yiyemiyorum. normalmi acaba :44:

sagolasın milkshakem ,teşekkürler...

o zaman 2 kasım bildirim günü...
evet canim 2 kasim..

nasilsiniz .görümcenler nasil

slm:3: kızlar nasılsınız goruşmeyeli özledim topiği sizleri 3 gündür giremyorum çok yogundu bayram hazırlıgı ve alışveriş geçmişi okumaya çalışıyorum gelmeyınce oku oku bıtmıyo yaff :9:

slm:3: kızlar nasılsınız goruşmeyeli özledim topiği sizleri 3 gündür giremyorum çok yogundu bayram hazırlıgı ve alışveriş geçmişi okumaya çalışıyorum gelmeyınce oku oku bıtmıyo yaff :9:

hamd olsun canim,yuvarlanip gidiyoz iste :1::1:

günün tekmilidir :)

sabah, ofisimde olmaadıgımda 1 adet poğaça şekerisz çay , türk kahvesi

öğlen bir kase kuru cacık naneli yanında yarım sütlü gevrek arada bir meyve püresi ( bebe olanladan :) , tarçın çayı

akşam 8 adat köfte bir domates, brokololi yedim. bütün gün dışarda oldugumdan 9lu çayımı yemekten sonra 2 kupa içebildim sporumu yaptım birazdan duşa giricem.

ayrıca 3 soda içtim. sodasız yaşayamam. ben kola içmeyi soda ile bıraktım anladım ki benim derdim gazlı içecekmiş kola yerine soda içiyorum artık.

şimdi canım meyve yemek istiyor duştan sonra meyve yiyeyim diyorum ya da sıkarım kararsızım. sizce sıkayım mı yiyeyim mi. katı meyve sıkacağım var.

günün tekmilidir :)

sabah, ofisimde olmaadıgımda 1 adet poğaça şekerisz çay , türk kahvesi

öğlen bir kase kuru cacık naneli yanında yarım sütlü gevrek arada bir meyve püresi ( bebe olanladan :) , tarçın çayı

akşam 8 adat köfte bir domates, brokololi yedim. bütün gün dışarda oldugumdan 9lu çayımı yemekten sonra 2 kupa içebildim sporumu yaptım birazdan duşa giricem.

ayrıca 3 soda içtim. sodasız yaşayamam. ben kola içmeyi soda ile bıraktım anladım ki benim derdim gazlı içecekmiş kola yerine soda içiyorum artık.

şimdi canım meyve yemek istiyor duştan sonra meyve yiyeyim diyorum ya da sıkarım kararsızım. sizce sıkayım mı yiyeyim mi. katı meyve sıkacağım var.

canim bence SIKma ye ama yaninada yarim bardak süt ici ,spordan sonra protein alimi yag yakimini hizlandiriyor,yogurta yiyebilirisn

süt içtim meyve yemedim :) içine birazda tarçın attım hoş oldu. bir yerde okumuştum tarçın zayıflatır diye

süt içtim meyve yemedim :) içine birazda tarçın attım hoş oldu. bir yerde okumuştum tarçın zayıflatır diye

iyi yapmisisn canim,bu satte meyve yemen iyi olmazdi :) seker var sonucta dogalda olsa:

tarcin sekerin dengelenmesine iyi geliyor,tatli isteginide azaltiyor.

günaydın kızlar size güzel bir haberim var . hamileyimmmmmmmmmmmmmmm sabah idrar tahlilinde belirgin çift çizgiyi gördüm . sabahta kan testi yaptırdım 2 saat sonra alıcam sonucu

canım tebrık ederım ALLAH kucagına almayı nasıp etsın ınşalhh ....:49::emir_bebek:

bugun kı menum :56:

2012-10-23 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Dost Yoğurt 100 GRAM 79.4
[2] Elma 1 ADET 60
[3] Badem 20 gr (adet) 114
[4] Ayran 1 ADET 92
[5] Peynirli Poğaça 1 ADET 220
[6] Kepekli Kaşarlı Tost 1 adet 160
[7] Elma 1 ADET 60
[8] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[9] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[10] Zeytinyağlı Biber Dolma 0.50 PORSİYON 132.5
[11] Zeytinyağlı Ispanak 0.50 PORSİYON 106

bol suu..

Toplam : 1226.9 kal.

1] Yürümek (Asfalt) 120 dak 775.68

bugun çarşıdaydım 5 saat yürüdüm aslında 2 saatı tempoluydu :8:

kızlar öpüyorum yanaklarınızdan :48: iyi bayramlar diliyorum... az kaçamaklı :23: sevdiğinizle sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmenız dileğiyle :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

günaydın kızlarrrr
bugün gelen olurmu bilmiyorum ama ben burdayım yarım gün:)

yok ,20 lik dişten kurtuldum :1:
bi cürük dişim varmış,dolgu oldu ama cok agrıyor ,yiyemiyorum. normalmi acaba :44:

sagolasın milkshakem ,teşekkürler...

o zaman 2 kasım bildirim günü...

geçmiş olsun güzelim diş ağrısıda fenadır... eğer kanal tedavisi yapılmamış bir dolguysa ağrır güzelim... dolguyu düzgün yapmazlarsa da çürük hemen sıçrıyor köke :(

günaydın kızlar,

güzel ve yoğun bir gün... soğan kürüyle başladım :) 2. günüm bugün... soğan kokusu geliyor burnuma şu 10 gün çabuk geçse :( bugün tatilim evde boş maydonoz haşlayacağım sonunda :) çok bitkisel bir gün olacak andız pekmezimi de yiyorum yanlız bu pekmez iştahı açıyor galiba :( kahvaltıdan kalkalı yarım saat oldu karnım kazınıyor acıktım :(

son dip köşe temizlik rötuşlerimi yapacağım, birde pazara gideceğim, evdeki maydonoz stoğumda bitmiş olacak :) gideyimde yeşillik alayım :P

Back