• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydınlar....Herkese hayırlı bir hafta diliyorum...
Haftasonum tam anlamıyla berbat geçti diyebilirim.Sabah tartıldığımda 500gr aldığımı gördüm.Bu da bana kapak olsun ne diyeyim.
Zaten boğazlarım şişmiş,yürüyüş yapacak mecalim yok.Üstüne bide kaçamaklar yapınca sonunun böyle olması hiçte şaşırtmadı beni:çok üzgünüm:

Neyse cumaya kadar en azından aldığım kiloyu vermek istiyorum.:enbuyukkk:

kızlar ben tartıldı mda 65 geldimfisfisfis

2 saatlik yürüyüş bana kilo aldırdı galiba :roflol:

gerçi geçenlerde spordan sonra tartılmayın yazmıştını. ama ben spordan sonraki gün tartıldımfisfisfis yalnız sabah ayakkabılarım zor oldu yaa şiştim sanırımbenneyaptımki

kızlar ben tartıldı mda 65 geldimfisfisfis

2 saatlik yürüyüş bana kilo aldırdı galiba :roflol:

gerçi geçenlerde spordan sonra tartılmayın yazmıştını. ama ben spordan sonraki gün tartıldımfisfisfis yalnız sabah ayakkabılarım zor oldu yaa şiştim sanırımbenneyaptımki

canım spordan sonra tartılmayın derken,spordan geldikten hemen sonrayı kast ettim ben.Ertesigün tartıldığın zaman sorun çıkmıyor a.s

Ama ayakların şiştiyse vucudun ödem tutmuş olabilir.Kiraz sapı çayını tavsiye ederim ama emziren anneler içebiliyormu bilmiyorum :uhm:

canım spordan sonra tartılmayın derken,spordan geldikten hemen sonrayı kast ettim ben.Ertesigün tartıldığın zaman sorun çıkmıyor a.s

Ama ayakların şiştiyse vucudun ödem tutmuş olabilir.Kiraz sapı çayını tavsiye ederim ama emziren anneler içebiliyormu bilmiyorum :uhm:

sağolasın canım... ısırgan otu içiyorum ara ara.. süte iyi geldiği için...aynı zamanda vücuttaki ödemi de atıyor. ben en iyisi ısırgan içeyim bugün...

1.takımın incelen güzel hatunları...
1. takımın bu yaz en gözde olacak bayanlarıı
Nerrrrddeeesssinniiizzz buuugüüünnnnn kkkoooğğğuuuşşşşşşşşşşş :oklava::oklava::oklava:
sağ baştan sayın çabuk yoksa hepinize açlık işkencesi veririmmm :oklava:

mrb kızlar nasılsınız? bizim topik bu aralar terkedilmişleri oynuyor yaa..nerelerdesiniiizzzz...,
kapran gel de bizi hizaya sok...

akşam patlıcan ve yoğurtlu havuç yediim.

meyvemi de doğradım tabağıma şimdi de onu yiycem kısmetse...

haa bu arada öğlen kurufasülye pilav vardı. ikisinden de azar azar yed,m. bir bardak da orta şekerli türk kahvesi içtim. TSEcilerin yanında mecbur kaldım içmeye yoksa haftada 1i geçirmiycem de...

ooo kaptanimiz gelmis. hosgelmis. simdi bu hizla yakamizi birakmaz ama birakmasin yaw..
yaza pek az kaldi kizlar..
....
slm herbalimm yine mi hedef koydun kendinee
15 mayıs ha:))
hadi bakalıma.s

nermincim senin adına çok sevindim canım benim.... umarım hep böyle geçer günlerin.....ataman nereye oldu?
saolasın hayatcımm
çok teşekkür edeirm
daha iyiyleri daha güzelelri hepimzie olsun inşaallah
bu arada ankara koruma kuruluna atandım (kültür bak.)
G.....
18,00 : 7-8 adet yağ mantısı (mayalı hamurun içerisine patates koyuluyor ve yağda kızartılıyor),2-3 kaşık yoğurt
21,00 : 1 dilim börek,1 tane baklava -tatlicadiarzu- (misafirlikte olunca yememezlik yapamadım lülülülülülü)
.......

vayyyy beeeeeee
demek isityorum sayın seyirciler :))

....

kaptanım nescafeyi haftada bire indir dedin ben de bugün süt içiyorum. nescafeyi kısmetse 1 kez içcem haftada...
aferin güzel anneeea.s
kaptanım nrmynim,
gözün aydın tatlı insan...
cook sevidnik adına..
artık aramızda daha sık bulunursun inş..
...
çok çok teşekkür ederim bhk'cım çok saolunnn
inşaallah bhk'cım yaa
çok özleidm sizleriiia.s

İyi akşamalr kızlar. Hepinizin huzurunda kaptandan özür diliyorum. O bana cuma günü mesajla kilosunu bildird ama benim doktora dersim çok uzun sürdü sonrasında da hocadan izin isteyip koşa koşa doktora gitim yumoşlarıma baktık...
yerim seni
özür dilemek yok
ne olacak canım
zaten, bir şekilde hallodu, no probemooookaydirigubbakcemile5

Allah yardımcın olsun canım
dualarım seninle:emir_bebek:

....
son zamanlarda özellikle elma tarcın ve süt kombinasyonuna bayılıyorum.
neredeyse bitirince bir daha yapıp yiyesim geliyor..
.....
bilirim o duyguyu, bizzat kendim de yaşamıştım hehehee
ama sonra o ikinci tabağı yiyiemioyrsun bhk'cım bizzat deendim yaniiia.s.

kizlar aksam yemeginde abartamadim..

gitmeyi planladigimiz restoran kapaliydi, diger subesi ise, acaip full idi. saat de aksam 8 i gectigi icin, yollarda vakit kaybedip, eve donduk.. veee bir adet tost yedim.. :bbo: moralim bozuldu o yuzden, salamli ve kasarli olarak yaptim.. :dilcikar: neyse gunu iyi kapattik yemek anlaminda.. sabaha misafirler var. daha hic bi hazirlik yapmadim.. neyse bakalim yarina Allah kerim.. insallah yarini da abartmadan geciririm/z.. kaydirigubbakcemile5
ayyy inann çok üzüldüm herbalcimmm:sm_cool:
kaptancım hadi gözün aydın darısı kocişimin başına inş ....
amiinnn canım
hep dua ediyorum,
diğer tüüüm tez yazan insanlar içinnn
inş. başarı ile geçerlerrhihoyyyt
...
kaptancım ay yeni hedef belirleyelim sen belirleyince ulaşabiliyorum yarından itibaren yeni hedef için çalışırım inş
yerim seniii :)
olmaz öylee önce bi hedefimizi geçelim
sonra gelsin yeni hedeflerrrr
hedef içinde yeni hedef isteyenin hali için bakınız herbal:roflol:
.....

sabah 1 dilim sarelleli ekmek yedim. tse den gelcekler ya kafam çalışsın diye :asigim: şimdi de aynı niyetle nescafe içiyorum yerimseniben kaptana dediğim gibi kısmetse haftada 1 içecem. büyük iihtimal pazartesileri olur o da...:içelim:
bahanen de hemen cebinde cococum yahuu :)))

Bu arada kaptanımın koyduğu hedefe 7 gün kaldı.
7 günde 1,5 kg verebilirmiyim acep kafamçokkarıştı
tabi kiiiiiiii:sm_cool:
hemen uyumadan önceeee spor salonundaymışın gibi hayalleer kurmaya başlıorsuna.s
selamlar

gezcem dolascam bgn hep

mrb kızlar nasılsınız? bizim topik bu aralar terkedilmişleri oynuyor yaa..nerelerdesiniiizzzz...,
kapran gel de bizi hizaya sok...

akşam patlıcan ve yoğurtlu havuç yediim.

meyvemi de doğradım tabağıma şimdi de onu yiycem kısmetse...

haa bu arada öğlen kurufasülye pilav vardı. ikisinden de azar azar yed,m. bir bardak da orta şekerli türk kahvesi içtim. TSEcilerin yanında mecbur kaldım içmeye yoksa haftada 1i geçirmiycem de...

geldim geldiimm
yokluğumda çok kitap okudunuz mu bakalım hı :)))
mustafa sandalın öyle bir şarkısı vardı:teytey:
ordan estii işte :))
cocoumm geldim yettimm gariiiiilülülülülülü
bittiniz sizzzzz:hooray:

ayyy nasıl sevinçliyim nasıl sevinçliyim anlatamam... kaptan walla seni görmek beni şarj ediyor. diyette olduğumu daha br hatırlıyorum inan ki-tatlicadiarzu-

haa ayrıca sevinli olmamın ikinci bir nedeni var... spor yaptım bugün. dün bir bugün iki durun bakalım devam etme niyetindeyim umarım olur Rabb'im izin verirseee.....
35 dk eliptik bisikletime bindim de paslanmaktan kurtuldu zavallı:roflol:meyvemi de yedim. bugünü böyle kapatma düşüncesindeyim...

günaydınaaarrrkaydirigubbakcemile2

nasılsınız kızlar? yeni bir gün daha başladı geldik bakalım işyerine İnşaAllah hepimiz için güzel bir gün oluryerimseniben

bu sabah ekmek arası peynir yiyorum. peyniri çook bolşakkıdımalum kalsiyum almamız lazımsengözlerimebaksanab

kaptan senin tez işi bitmedi mi neden saha sık gelmiyorsunözlüyoruz seni...

kupu gelinler de yoklar ne zamndır..

çelik anne zaten bir görünüp bir kayboluyor.

herbal de unuttu bizi:sm_confused:

BHK senle ben sanırım her gün gelip yazanlardanız:içelim:

hakkaten had toplaşın kızlaaar:1hug:

ayy bhk cım süpersin ben bugün tartılmadım kahvaltı ettim ama hedefime ulaşırım sanırım turuncu bence o 500 gr yerleşmemiş old kolay verirsin 1 gün çok yedin mi 2. gün az yersin tamam ya aslında çok şey biliyoruz ama uygulaması zor demi ama

aaah aah herşeyi biliyoruzda işte iş uygulamaya gelince -tatlicadiarzu-
hele bu hafta gözüm dönmüş gibi.Kendimi o kadar aç hissediyorum ki.Sürekli bişiler yiyesim var kafamçokkarıştı

Back