• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bayıla bayıla yiyorum desem :utangac:
son zamanlarda özellikle elma tarcın ve süt kombinasyonuna bayılıyorum.
neredeyse bitirince bir daha yapıp yiyesim geliyor..

1.5 sene önce ilk aldığımda ben de öğğ yapıp cekmeceye kaldırmıştım.
şimdi alıştım heralde bilmiyorum

bu arada dualarımız seninle nesemesecim.
Rabbim gönlüne göre versin,
hayırlıs onuçlara ulaçtırsın seni inş...:1hug:

Aminnnnnnnnnnnnn bitanem. Annelerimizin çok duasını bekliyorum..Canın istediğine göre mutlaka vücudunun ihtiyacı vardır. Benim canımda feci kivi istiyor. Hayırlısı...İyi geceler canım bebişini benim için öp..

meyaba kizlar,

ben de hemen durum dokumu yapip, kacicam..

malum hafta sonu. yine de iyi gitti simdiye dek. aksama disarda yiycez gibi.. bakalim napcek bu herballl..:1no2:

sabah:
=====
2,5 dilim kizarmis ekmek (yok walla yulafim ne recel, yag ;)) ) , 1 adet yumurta, beyaz peynir, 3 zeytin, domates, salatalik, marul, sekersiz cay.

ara ogun: yok yaw. artik gectim ben onu..

ogle niyetine : 6 adet mini kraker+1 adet muz , sutlu kayfe amma sekersiz + 5 adet hurma

ara ogun : yok yaw. artik gectim ben onu. kaydirigubbakcemile3

aksam : iste burasi onemli.. bakalim. insallah abartmicam arkadaslar.. 15 mayis'a kadar 85 olmam lazim artikin.. yarin size yazacagimi dusunerek, tutucam su agzimi insallah.. bol su icip gitmek en iyisi. -tatlicadiarzu-

hepinizi optum.. Şeniz a.s.

kizlar tamam size soz aksam abartmicam. ama kimse abartmasin hafta sonu , tamam mi??

takimcana soz verelim de, sonra yazin pisman olmayalim..

p.tesi tartilmayi unutmayin guzeller...

nesemesecim, bir gun guzel haberlerini alacagiz gibi geliyor bana.. sen yeter ki moralini bozma.. :1hug:

kizlar aksam yemeginde abartamadim..

gitmeyi planladigimiz restoran kapaliydi, diger subesi ise, acaip full idi. saat de aksam 8 i gectigi icin, yollarda vakit kaybedip, eve donduk.. veee bir adet tost yedim.. :bbo: moralim bozuldu o yuzden, salamli ve kasarli olarak yaptim.. :dilcikar: neyse gunu iyi kapattik yemek anlaminda.. sabaha misafirler var. daha hic bi hazirlik yapmadim.. neyse bakalim yarina Allah kerim.. insallah yarini da abartmadan geciririm/z.. kaydirigubbakcemile5

kızlar merhabalar...

öğlen yemeği olarak1 bardak ayranla 1 vejeteryan small pizza yedim. ve bugün ne oldu bilin:delphin:

2 saatlik bir yürüyüş yaptımgamyoncuiremsu

inanamadınız di mi lülülülülülü

aynen ben de şaşırdım ama haftasonu evde olunca spora vaktim oldu şükürler olsun. yarım saat kadar da alışveriş merkezinde gezdim ama o yürüyüşten sayılmaz:smiley-cool:

kaptancım hadi gözün aydın darısı kocişimin başına inş
bhk bende bayılıyorum yulafa ama ben içine 1 tatlı kaşığı bal katıyorum cnm yemek bile istemiyo hep yulaf yesem keşke 1 gün yulaf diyeti yapacaım:)
kaptancım sanırım bana ceza veremeyeceksin çünkü bugün tartıda 70 i gördüm 23 nisan a süpriz yapıp 69.5 olurmuşum o zaman ödül var mı peki
arkadaşlar bide ben dün kendime dedimki 10 şarkıda dans edeceğim açtım müzik kanalını oğluşumda uyanıktı beşiğin başında dans ettim ( garip garip hareketler ettim ) ama 4 . şarkıda pilim bitti araya reklamda girince bıraktım bi öneridir değişiklik olur sizde deneyin bayağı terledim yaklaşık yarım saat eğlenmiş oldum hoşuma gitti
bu hafta 1. takım 1. olsun şekerler hadi bakalım
herbal ım ya şu ptesi yarışması çok iyi oldu insan kendini tutuyo sağol varol bacım

bende bugün eşimle yürüyüş yaptım hava çok güzeldi efecik te arabasında güneşin tadını çıkardı
buarada yulafta yağ varmış peki şu k fleks nesfit gibi ürünlerdde varmı biliyonuz mu
kaptancım ay yeni hedef belirleyelim sen belirleyince ulaşabiliyorum yarından itibaren yeni hedef için çalışırım inş

kızlar annemlerle birlikte ufak bir doğa gezisine gittik. sabahki yürüyüşte zaten pilim bitmişti. şimdi hiçbiryerim tutmuyor-tatlicadiarzu-

hergün böyle yapsam kesin haftada 3 kilo veririm ben:jeyyar:

kaptanım işlerin bittiğine göre çelşk anneye katılıyorum gel de hepimizi motive et:CüvCüv:

hepinize iyi geceler kızlar çook yorgunum benmirmirmirmir yarın da işyerinde TSE gözetimim olacak sabahtan gelirlerse size öğlene kadar yazamam. öpüldünüzsengözlerimebaksanab

bende bugün eşimle yürüyüş yaptım hava çok güzeldi efecik te arabasında güneşin tadını çıkardı
buarada yulafta yağ varmış peki şu k fleks nesfit gibi ürünlerdde varmı biliyonuz mu
kaptancım ay yeni hedef belirleyelim sen belirleyince ulaşabiliyorum yarından itibaren yeni hedef için çalışırım inş

boşver be çelikcim.
o kadar yağdan da bişey olmaz..:jeyyar:

bugün yediklerim:
sabah: peynir,2 dilim kepekli ekmekten kaşarlı tost,yarım kase sütlü tarçınlı yulaf

öğle: 3lokma kadar tavuk eti

3 tane petibör bisküvi,biraz patlamış mısır
akşam:biberli,domatesli mantar,ceyrek ekmek
(açlıktan gözüm dönmüştü,ekmek de acaip tazeydi,afiyetle yedim walla,pişman değilim:jeyyar:
malum pek de kaçamak yapan biri değilim...)

1 bardak bitki çayı

1.5 lt su
1 saat yürüyüş(hem de göl kenarında :lepi:)

günaydııınnnnmirmirmirmir

nasılsınız kızlar.... beni sorarsanız heryerim ağrıyor -tatlicadiarzu- tabi sen günlerce bişey yapma sonra 2 saat durmaksızın yürü. olacağı buydu:jeyyar:...üstüne üstlük akşam üzeri annemlerin çağrısını da geri çevirmeyip bir de doğa gezisi... vur dediniz öldürdüm :roflol:

hayırlısı bakalım... devamı gelirse ne ala ... yoksa işe yaramaz di mi ama:utangac:

sabah 1 dilim sarelleli ekmek yedim. tse den gelcekler ya kafam çalışsın diye :asigim: şimdi de aynı niyetle nescafe içiyorum yerimseniben kaptana dediğim gibi kısmetse haftada 1 içecem. büyük iihtimal pazartesileri olur o da...:içelim:

Back