• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

nazar etme ne olur, calis senin de olur sırnaşık şey diyesim geldi kugu gelinim.

hadi bakiim bak tarih de belli oldu, artik tam gaz devam etmelisin bence khenacim..
bak sonra dugun gunu dusun, keske verseydim bu kilolari diyip, karnini icine cekmeye calisan bi gelin olursun haa.. yerimseniben madem kugu gelin dedik, kugu gelin olursunuz insallah gelin adayi arkadaslarim. ayy canlarim benim yaa...

canim cok sevindim tarih belli olmus ne guzel.. hayirli olsun... a.s. :1hug:

Teşekkür ederim bugün belli oldu; 2 TEMMUZ SAAT 14:00 off kilolar offf :(

asil sana nazar degmesin hayatim ya sen de 15 kg vermissin az mi ? hiiiiic degil.

kurtulcaz hepimiz bu kilolardan.
:nazar::nazar::nazar:
Yok ya ne 15 kilosu nerde o günler bi yanlışlık var galiba 5 kiloyu zor verdimm.. daha 10 kilosu duruyooo

KHENAcım hadi hayırlı olsun canım..
heyecan dorukta desene a.s

Teşekkürler canımmmmmmm..

hadi gözün aydın KHENAcım.. Rabb'im hayırlı etsin...

:
sağol canımmm aminnn..

canım nikah tarihi alıyor olmanıza sevindim...Umarım herşey gönlünce olur

Bu arada senin bu ticker de bi sorun yok dimi :uhm:
70 kilodan 64 kiloya kadar 15 kg verildi diyorda kafamçokkarıştı
Teşekkürler turuncumm..
Alla alla dur bende bakımm galiba bi hata var

merhabalar,

bugun de orucluyum.
sabah 5 gibi, 1 tabak musli , icine elma dograyip, yagsiz sut katarak ictim.
2 bardak su.

aksam : evde yemek yok su an :uhm: belki tavuk yapariz firinda, ya da yagsiz tavada.. yanina da bol salata, yogurt olabilir. gelismelerden haberdar ederim :1rolleyes:

kizimi 2 yil emzirdim. hamileligimde de her gun tutmamistim. bi de mazaretli gunler derken. epey bir birikmis..

boyle iyi oluo, aklim fikrim yemekte olmuyo, nasilsa oruclu oldugum icin.. kaptanim yazmisti bi mesajda, bu ne is herbal, sufizm okuyorum diyip habire kebap yiyorsun diye.. hak veriyorum.. nefsimi, bedenimi daha iyi kontrol etmeliyim.. yoksa bedenim beni kontrol ediyor...

aa amma sessiz topigimiz gene.

kaptana bak sen, insan bi ugrar yaw. :dilcikar:

yulaf da ders calisio galiba..

ya acaba bu hafta da 1. olur muyuz kizlar?? sositososito

haa unutmadan biz persembe gunu sehir disina cikicaz. long weekend deniyor, easter diye bi sey var ya. turkiye'de yumurta bayrami mi deniyordu. o donem geldi de. resmi tatil. biz de bir kac gun kacalim dedik. persembe sabahi bildiririmi yaparim, sonra p.tesi ya da sali'ya kadar giremeyebilirim. bilmiyorum gidecegimiz yer cici mamalarla dolu bi yer. bakalim benim icin de bi sinav olacak.. :bbo:

of beni de kız bırakmıyor bugün :bbo:

canim , Allah kolaylik versin sana. benim ki acaip kucakci bi bebekti. yemek yaparken bile ana kucagina asip o sekilde yapiyordum bir ara. bazi bebekler konulduklari yerden etrafi izleyip, duruyorlar. onlari hayretle izlerdim. ben bir yere gidince koltuk bana haram olurdu. arkadasimin oglu ise, konuldugu yerde oylece dururdu. fitrat bu olsa gerek. bebekler karakterleri ile doguyor. benim ki ne zaman emeklemeye basladi o zaman cok rahat etti. ya 5 ya da 6 aylikti aylikti emeklediginde. 10 aylik da yurudu masallah... tabii o zaman da pesinden kos donemi basliyor. ilk iki yil, biraz sabir ... a.s bagimsizlastikca bebekler anneye de daha fazla ozgur zaman olusuyor..

of beni de kız bırakmıyor bugün :bbo:

Kız kuzusuma öyle deme:(( bak biz o günleri görebilmek için 2 senedir ne çekiyoruz:(( Kızlar bu sabah idrar testi yaptım negatif bende umut kalmadı. Bugün ayrıca yeni bir doktora gittim. Tüm tahlil ve filmlerimi de götürdüm, ultrosonla da baktı ve eşimle bende bir problem görünmediğini, adet düzenimin yaklaşık 1 yıldır kullandığım ilaçlardan etkilendiğini söyledi. Bilin bakalım ne dedi. Sabaha gel, hormon tahlillerini yapalım, heyete sokarım hemen tüp bebek deneyeceğiz dedi. Tanıdığı bir merkez ve dr varmış. Bu kadar hızlı beklemiyordum. Sizce eski dr'a gidip aşılamamı yaptırsam yenisiyle tüp bebek mi? Ay kafam çok karışık bu akşam. Sabaha cevaplarınızı okuyacağım ne olur yardım edin...
Ayrıca çok kilolu olmadığımı ve az bir dikkatle bu kilolardan kurtulabileceğimi söyledi. Hergün yarım saat yürüyüş dedi. Beyaz pilav yasak, bulgur pilavı ve makarna 2-3 kaşık. Ekmek yok. Bunları yap verirsin dedi. Pkom hakkında da öyle abartılacak bir durum olmadığını, kistlerimin az ve küçük olduğunu söyledi. Hem sevindim hem de düşünüyorum bu gece. Ne olur dua edin hayırlı taraf neresiyse ona yöneleyim. Sabaha kadar karar vermem gerekiyor...

Back