• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kendimi cok kotu hissediyorum.
sicacik cay ile kurabiye yemeyeli o kadar uzun zaman oldu ki ya da pasta yemeyeli.
cok canim cekiyor cok.

gerçekten iyi dayanıyorsun yulafcım..
ben senin yerinde olsam çoktaaan bi dilim pastayı afiyetle yemiştim.kaydirigubbakcemile
bhk nın da dediği gibi kendine daha fazla eziyet etme.Nefsini köreltecek şekilde ye pastanı,sonrada iki katı spor yap.:lepi:
(kaptan duymasın delikafadulden)

merhaba kizlar..

hafta sonu hic giremedim.. nasilsiniz? umarim hersey yolundadir.

yulafcim, bence de 1 dilim yesen bir sey olmaz. bi de persembeye/cumaya daha vakit var. sen bir dilim pastayi rahat rkaydirigubbakcemile3 ahat yakarsin. hem metobolizman da biraz hizlanmis olur. ama yiyceksen bugun ye bari kaydirigubbakcemile3

hepinizi optum.. iyi bir hafta dilerim.. sevgiler.. a.s.

aa bu arada, benim de hafta sonum cok iyi sayilmazdi diyet anlaminda...
bu sabah tartilmadim. kesin almisimdir..

bi tek celik anne vermis galiba. 200 gr. aferin celik sana , masallah haftaya iyi basladin.. baska kacirdigim varsa, kusura bakmasin..

o halde p.tesi yarismasi birinicimiz celikkk a.s. :hooray:

kar mı?
eh kıta farkı var tabi a.s :)))

kita farki var ama sanirim ayni pareleldeyiz. o yuzden mevsimler genel olarak senkron gidiyor Turkiye ile. son haftalar bahar geldi diyorduk. gecen hafta da guzeldi. isi bira z dusmustu ama yine de guzeldi. kar falan kalmamisti. hele bir iki oncesi hava sicakligi da iyice artti. ama bu hafta hep boyle karli olacakmis. simdi ofisteyim. camdan bakiyorum da, heryer bembeyaz oldu. artik yagmaz derken.. nasip.. sasirdik biraz..

nazar etme ne olur, calis senin de olur sırnaşık şey diyesim geldi kugu gelinim.

hadi bakiim bak tarih de belli oldu, artik tam gaz devam etmelisin bence khenacim..
bak sonra dugun gunu dusun, keske verseydim bu kilolari diyip, karnini icine cekmeye calisan bi gelin olursun haa.. yerimseniben madem kugu gelin dedik, kugu gelin olursunuz insallah gelin adayi arkadaslarim. ayy canlarim benim yaa...

canim cok sevindim tarih belli olmus ne guzel.. hayirli olsun... a.s. :1hug:

sağol yulafcımmm. ya varya şu kilo çizelgeni gördükçe nazarım değecek diye korkuyorum. sen nazar boncuklu bişi yap benceee :nazar::nazar::nazar:-tatlicadiarzu-

Back