• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kız khena verelim öenri sen istersinde yardımcı olmazmıyız bak cicim ben ilk şunu söyleyeyim ama yine sen bilirsin mutfak robotları genelde kocaman büyük oluyor bence onlardan alma benimde arzumunki var ama inan meyve sıkmak dışında pek kullanmıyorum üstelik koyacak yerde bulamıyorsun...onun yerine blender dograyıcı karıştırıcısı olanlar var 3 ' ü bir arada onlardan al meyve sıkacagınıda ayrı alırsın en azından daha ufak olurlar.. Tabagon bardagın çok olsun ama gereksiz şeylerden kaçın aslında çok tabak çanak oluncada ben bir süre sonra sıkılıyorum ama kırılmayınca bir şey almak istemiyorsun..benim fazla bardagım kırılmadı ama ben evleneli 2 yıl 4 ay oldu 2 tane takım bardak aldım ekstradan çünkü sıkılıyordum artık digerlerinden...kahvaltı seti al mutlaka bardaklarınla takım olsun hoş durur hem..valla şimdilik aklıma bunlar geldi sen sor biz yardımcı oluruz sana..

Khenacım sen gel o zman nöbet tutmaya valla balım ben genelde ugrauyorum siteye ama kimse yokken burada tek başıma konuşamam dimii...sekeycim valla bir tatlı yedim oooo sürekli yiyormuşum gibi muamele oldu arada yemem lazım cicim benim kan şekerim düşüyor hemen ama çok şükür ki eskisine nazaran az yiyorum haftada 1 yada 2 haftada bir ondada şekerli tatlı olmuyor geneli sütlü tatlı. Eskiden daha çok yerdim ekmek arası tatlı falan ben bunları kısmazdım çok zayıf degildim ama bir fazlalıgım yoktu kilo problemi yapmazdım... şimdi dikkat ediyorum yinede alıyorum ...neşecim mekik için özellikle yapma demesi tahmin ediyorum ki şimdi yumurtalara engel olmasın ki bebiş olursa bilmeyiz düşük olmasın diye bu ara yapma dedi...gebe kalan bir kişi neden spor yapamıyor aynı öyle düşün..ki bazen henüz bir şey olmamasına ragmen namaz kılarken yada eglip kalkarken kasıklarıma birşeyler batıyor..ama sporu sadece mekikten ibaret degil tabii ama zorlayıcı şeyler yapmamak gerekiyor.şuanda sen yumurtlama döneminde reglin gelene kadar mekik falan çekme..regl olursan başlarsın takii yumurtlama dönemine kadar nerden baksan bi 15 gün falan sürüyor o dönem..valla bilmem ama şu twist shape hala ilgimi çekiyor bakmayı düşünüyorum..hem gebe kalsanda yürüyüş gibi yavaş yavaş zorlamadan yapabilirsin hemde fazla kilo almazsın...neşecim bu 3 aylık döenmde gerçekten bebk çalışması yapmayacaksanız o zman rahat rahat sporunau yaparsın tabii ki ama doktorum riske atmak istemedi ziraz bu yumurtayı ben zor yakaladım bilirsin sen...
Dün akşam cacık ve minik bir dilim kaşarlı pide yedim...birde soda.
Sabah büsküvi çay birazdan kuru kayısı yiyecem..

Canım biz çalışmala ara vermedik sadece ilaçlara ara verdik. Doktorum belki bu dinlenme döneminde bize sürpriz yaparsın dedi. Canım acayip kilo alıyorum iyice moralim bozuk:((

Kız khena verelim öenri sen istersinde yardımcı olmazmıyız bak cicim ben ilk şunu söyleyeyim ama yine sen bilirsin mutfak robotları genelde kocaman büyük oluyor bence onlardan alma benimde arzumunki var ama inan meyve sıkmak dışında pek kullanmıyorum üstelik koyacak yerde bulamıyorsun...onun yerine blender dograyıcı karıştırıcısı olanlar var 3 ' ü bir arada onlardan al meyve sıkacagınıda ayrı alırsın en azından daha ufak olurlar.. Tabagon bardagın çok olsun ama gereksiz şeylerden kaçın aslında çok tabak çanak oluncada ben bir süre sonra sıkılıyorum ama kırılmayınca bir şey almak istemiyorsun..benim fazla bardagım kırılmadı ama ben evleneli 2 yıl 4 ay oldu 2 tane takım bardak aldım ekstradan çünkü sıkılıyordum artık digerlerinden...kahvaltı seti al mutlaka bardaklarınla takım olsun hoş durur hem..valla şimdilik aklıma bunlar geldi sen sor biz yardımcı oluruz sana..

Bir kadının en çok ihtiyacı olan 1- ketıl, 2- rondo

Canım biz çalışmala ara vermedik sadece ilaçlara ara verdik. Doktorum belki bu dinlenme döneminde bize sürpriz yaparsın dedi. Canım acayip kilo alıyorum iyice moralim bozuk:((

Bir kadının en çok ihtiyacı olan 1- ketıl, 2- rondo

teşekkür ederim kızlar beceriksiz bir gelin olarak soğan doğramak en nefret ettiğim şey. onun için rondo olayı hep aklımda meyva sıkacağı falan düşünmüyorum aslında. ketıl olabilir eşim işe giderken çay demlemesi kolay ve çabuk olur. bende robot düşünmüyorum zaten bizim evde 2 tane vardı ikiside bozuldu. bir sürü aleti edavatı çöp oldu. yazık günah ucuz şu ufak rondolardan alıcam evede aldım ondan çok rahat heryerede sığıyor.

gelinlik ayakkabısı konusunda ne dersiniz. ben biraz kısayım nişanlımda uzun. topuklu istiyorum ama düğünde çok rahatsız edebilir gibi geliyor. bidee resimlerde kısa gelin olarak çıkmak istemiyorum delikafadulden
bişi daha sorucam ben çok eldiven takmak istiyorum. ama hem düğün yaz hemde onlar eskidi diyen çok kişi var ne öneriyorsunuz bunlara :1hug:

valla sen zevkine göre giyin cnm ama hala giyen var çok fazlada eskime söz konusu degil bence iyice gezin zaten moda evlerinde görürsün gerekirse gelinlik diken kişilere sor ne önerirsiniz diye..cnm çay için benim evde çaycı var inan çok rahat ediyorum ben ocakla falan ugraşmak çok zman kaybettiriyor gibi geliyor bana bende ki metal hatta bulursan link vereyim ben memnunum hem kırılma falan olayı olmaz aynı çaydanlık gibi ben kalabalık misafirim oldugunda çaydanlıgı çıkartıyorum ek olarak..
http://www.arcelik.com.tr/Cultures/tr-TR/ArcelikUrunler/7864910100.htm?&productCode=7864910100 benimkisi bu ama daha uygun fiyattada var sanırım...king falan da var sanırım yani alternatifin çok ...

valla sen zevkine göre giyin cnm ama hala giyen var çok fazlada eskime söz konusu degil bence iyice gezin zaten moda evlerinde görürsün gerekirse gelinlik diken kişilere sor ne önerirsiniz diye..cnm çay için benim evde çaycı var inan çok rahat ediyorum ben ocakla falan ugraşmak çok zman kaybettiriyor gibi geliyor bana bende ki metal hatta bulursan link vereyim ben memnunum hem kırılma falan olayı olmaz aynı çaydanlık gibi ben kalabalık misafirim oldugunda çaydanlıgı çıkartıyorum ek olarak..
ARÇELİK Ürünler - Küçük Ev Aletleri - Mutfak Aletleri - K-3282 IM benimkisi bu ama daha uygun fiyattada var sanırım...king falan da var sanırım yani alternatifin çok ...

teşekkür ederim önerin için bunu da yazdım bi keneraa.s.:1hug:

...ben geçmiş sayfalarda bir çogunuzun börek yedigini okudum ozman masummuydu bu....
tabiki masum değil :)) dengelediğini farkediyorum canımcım zaten dengeleiyor olmasan kilo alırdın, sen en alıyorsun ne veriyorsun, sadece koruma programındasın.. ve unutmayalım ki arkadaşlarr bu lafım kendim de dahil hepişmize, burası kilo alma ya da kilo koruma yarışması değil:1rolleyes:
hep birlikte başaracağız,
defter önerimd eben daha önce takımla 6 kilo vermiştim ve o zaman defterim vardı, cidden çok faydalı yeniden defterleniyorum artıııkkk

spor olarak da mekik zaten faydalı mı deil mi tartışılan bi spor ancak bence adım atabilrisin gerçekten olduğun yerde tv syrederken bile ayağa kalkılıp en az 1000 2000 adım atılabilir dinlene dinlene (denedim oluyo gerçekten :)))

.... Bugün de dışarıda bişiler kutlamaya gittik ve iskender-kola. Nermin kapta ben elektrikli cop alayım mümkünse oklava az gelir:))

Allah yardımcınız olsun çok zor valla inşallah bebişleriniz olur hep beraber kutlamaya gideriz şöle 1 er porsiyon iskender. yanında künefee....
kızlarr iskender kola künefeyi rüyanızda gör canımmmm:delphin:
nrmnciğim ne için büüyk gün bilmiorum ama allah yardımcın olsun fıstıkım...
yerimseniben tenk yu neri maç tatlımmm
bu vesile ile neşecimee de tenk yu diyimmm:1hug:
...balım ben genelde ugrauyorum siteye ama kimse yokken burada tek başıma konuşamam dimii...sekeycim valla bir tatlı yedim oooo sürekli yiyormuşum gibi muamele oldu arada yemem lazım cicim benim kan şekerim düşüyor hemen ama çok şükür ki eskisine nazaran az yiyorum haftada 1 yada 2 haftada bir ondada şekerli tatlı olmuyor geneli sütlü tatlı. ......

Dün akşam cacık ve minik bir dilim kaşarlı pide yedim...birde soda.

Sabah büsküvi çay birazdan kuru kayısı yiyecem..
balım :) şimdi tabiki siteye uğradığında kimse olmasa da sen yaz bişeyler, illaki birileri mesajını değerlendirecektir
2.mevzu kan şekerin düşüorsa tatlı yemen gerekmez şekercim
çantanda mutlaka ama mutlaka küçük st ve meyve olsun,
meyveyi protein ile birlikte tükettiğinde açlık kan şekerin hep normal seviyede kalacaktır, ara öğünler bunun için var :)))
bu arada sakın alınma tatlı bi kere yedin diye demiyorum bunu hepimiz alışkanlık halie getirelim diye yazıyorum :))
arkadaşalr ara öğünleri ben dahil atlamak yoookkkkkk
onlar çok öenmliii
az sonra bi liste yapacağım herkes alsın bunları a.s

kim ne yedi bakım dün kimseden ses çıkmıyor sankii kaydirigubbakcemile

merhabaaa güzellerrrrr
yaza kimler kuğu olacak bakalım cevap veriinnnnn

bugün, 2 dilim keepkli ekmekle kaşarlı tost yaptım ve çıktım evden (saat8.30)
(12 30) 1 şekerli bol sütlü kave içtim
(16:00) 1 peymacun (peynirli lahmacun)
(18:00) 1 bardak fruko mandalinalı gazoz
bu kadaarr
bu aralar stres dolu bir gün idi, ve nihayet 14 günden sonra regl olabildiimm :)

eveet nerde kalmıştık zayıflama olayında:teytey:

en geç pazar günü şu aşağıdakileri alıp, pazaretsinde itibaren perşembeye kadar ara öğünlerimizi atlamıyoruuzzz
listemiz

5 adet küçük süt
5 adet sunta bisküvilerden
beyaz leblebi 150 gr
kayısı kurusu
fındık
elma
mandalina
not defteri

kabul edenler??etmeyenler??
kabul edilmiştiirrrr :))

not: herkes not defterinin fotosunu çekip, buraya linkini yazacaaaakk ya da bu zor gelirse link yüklemek filen, o zaman özelden e mail adresimi verriim ona mail atarsınızyerimseniben
çareler tükenmez hiçççç :)))

vee eğer ara öğün kullandığımız halde hala önümüzdeki perşembe kilo verememişsek oklavalar geliyor, çünki yediklerimizi tam yazmıyoruz demektirrrr
eğer perşmbe günü tartıya çıkıldığında sabitsek ya da kilo almışsak kaçarı yok, o hafta kaçamak yapılmıştırrr ve söylenmiyordur, bu arkadaşlara aramızda belirlediğimiz bier ceza ile cazalandıralııımmmmmmmkötükedihüsom
kilolara ölüüümmmm
bizi sıkmak lazım biraz bu ne canım :))

88. ETAP

23-26 OCAK ...

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI SONUÇLARı

1.TAKIM **89. ETAP SONUÇLARI** bu hafta kaçıncıı????.

nrymn ( 64,1 / 63,4 /0,7/ 0,10 % )
neşemeşe (77,3% )
daisy06 ( 62.0 / %0 )
flawless ( 68.0 / 67,6 / 0,4 / 0,59 % )
hayat70 ( 59,7 /59,7 / 0 / 0%)
mavideniz ( 69 / %)
KHENA (67,7/ %)**yeni üye**
yasmin83 (60,3/ %)**yeni üye**
sekey (80 / %)**çok eski üye**

günaydın herkeseeeeee a.s

fılavlıscığıma duyarlılığından dolayı teşekkür ederim, bugün şehir dışışnd aolacağı için bana özelden msajla kilosunu bildirimiş ve bu gece tartıldğı kilosu.. eminim sabah tartılsa daha farklı olurdu, çünkü spor yapıor :))

hayatcığım anneciğinin yanıdna olduğu için örtmen arkadşımıza iyi tatiller dileyerek kilosunu sabit geçiyorum, ancak fırsat bulup internete girerse ve kilosunu bildirise biz de değiştiririz seve seve :))

yeni gelinler bakın bakalım kilosnuzzz doğru muu?

1.TAKIM TOPLAM KİLO (401, 400,1/ 0,9/ 0,22 % )

en geç pazar günü şu aşağıdakileri alıp, pazaretsinde itibaren perşembeye kadar ara öğünlerimizi atlamıyoruuzzz
listemiz
5 adet küçük süt
beyaz leblebi 150 gr
kayısı kurusu
fındık
elma
mandalina
not defteri
not: herkes not defterinin fotosunu çekip, buraya linkini yazacaaaakk ya da bu zor gelirse link yüklemek filen, o zaman özelden e mail adresimi verriim ona mail atarsınızyerimseniben
vee eğer ara öğün kullandığımız halde hala önümüzdeki perşembe kilo verememişsek oklavalar geliyor, çünki yediklerimizi tam yazmıyoruz demektirrrr
eğer perşmbe günü tartıya çıkıldığında sabitsek ya da kilo almışsak kaçarı yok, o hafta kaçamak yapılmıştırrr ve söylenmiyordur, bu arkadaşlara aramızda belirlediğimiz bier ceza ile cazalandıralııımmmmmmmkötükedihüsom
kilolara ölüüümmmm

Kabul kaptan

teşekkür ederim kızlar beceriksiz bir gelin olarak soğan doğramak en nefret ettiğim şey. onun için rondo olayı hep aklımda meyva sıkacağı falan düşünmüyorum aslında. ketıl olabilir eşim işe giderken çay demlemesi kolay ve çabuk olur. bende robot düşünmüyorum zaten bizim evde 2 tane vardı ikiside bozuldu. bir sürü aleti edavatı çöp oldu. yazık günah ucuz şu ufak rondolardan alıcam evede aldım ondan çok rahat heryerede sığıyor.
gelinlik ayakkabısı konusunda ne dersiniz. ben biraz kısayım nişanlımda uzun. topuklu istiyorum ama düğünde çok rahatsız edebilir gibi geliyor. bidee resimlerde kısa gelin olarak çıkmak istemiyorum delikafadulden
bişi daha sorucam ben çok eldiven takmak istiyorum. ama hem düğün yaz hemde onlar eskidi diyen çok kişi var ne öneriyorsunuz bunlara :1hug:

Dün buna cevap yazmıştım ama kaybolmuş. ŞU parmakları olmayan eldivenlerden al:)) ayakkabın da topuklu, rahat ve güzel olsun Kendini güzel hissetmelisin o gün. Zamanın bol bence iyice gez beğendiğin bir tane mutlaka çıkacaktır.

88. ETAP

23-26 OCAK ...

neşemeşe (77,3 / 77,3 / 0 / 0% )
daisy06 ( 62.0 / %0 )
mavideniz ( 69 / %)

listemiz

5 adet küçük süt
beyaz leblebi 150 gr
kayısı kurusu
fındık
elma
mandalina
not defteri

kilolara ölüüümmmm

çok iyi fikir ben tuttum bu fikri ama şu sunda bisküviler 5 tane çok gibi geldi bana
5 tane bisküvinin içinde toplamda 50 adet biskivi var bence çok 3 tane yeter ara öğünlerde yarısı yensin diye düşünüyorum. yanınada grisini al bi gün ondan bi gün ondan değişik değişik olsun. kaydirigubbakcemile

88. ETAP

23-26 OCAK ...

neşemeşe (77,3% )
daisy06 ( 62.0 / %0 )
mavideniz ( 69 / %)

günaydın herkeseeeeee a.s

fılavlıscığıma duyarlılığından dolayı teşekkür ederim, bugün şehir dışışnd aolacağı için bana özelden msajla kilosunu bildirimiş ve bu gece tartıldğı kilosu.. eminim sabah tartılsa daha farklı olurdu, çünkü spor yapıor :))

hayatcığım anneciğinin yanıdna olduğu için örtmen arkadşımıza iyi tatiller dileyerek kilosunu sabit geçiyorum, ancak fırsat bulup internete girerse ve kilosunu bildirise biz de değiştiririz seve seve :))

yeni gelinler bakın bakalım kilosnuzzz doğru muu?

evet benim o geçen haftaki kilom doğruu hihoyyyt

nesemesecim bu arada yazdığını okudum eldiven olayını bende öyle açık eldiven insiyorum. tek parmaktan geçicek falan :asigim: heyecanlandımmm kaydirigubbakcemile3

slm kızlar..kaptanım fikirlerin güzel valla birilerinizn özellikle senin bizi harekete geçirmen gerekiyor zaten valla öbür türlü bence herkes boşluyor ister istemez kızacaksınız belki ama kaptan olarak sen ve yardımcısı olarak neşede gelmeyince bi,zler yediklerimizi yazıp çıkıyoruz yani öylesine yazılıyor gibi geliyor..ama defter ve verdigin listeyi tuttum yapıcam kısa zamanda..ama bir şey söylemek istiyorum ben bu akşam itibariyle yokum .o.tesiye kadar annemlere gidiyorum orada net yok yazmayacagım maalesef.. gelince dediklerinizide uygulayacam orada belki harfi harfine uyamayabilirim ama çok dikkat edecegimden emin olabilirsiniz...bu arada meyve ve süt olayını ben tam olarak bilmiyordum..demekki meyvenin yanında süt içmeliyim kuru meyvelerindemi kayısı incir falan..tşk ederim bilgilerin için..

kızlar tartılşmadım ben açık söylüyorum unuttum valla ne yapayım 8 de kalkıp 8 15 geçe evden çıkarsan unutursun tabii telaştan...beni fazla yazın çünkü kilo aldıgımı düşünüyorum umarım 1 kilo ile fazla almışımdır en büyük korkum yeni vuruldugum ignelerinde kilo yapması...

Son düzenleme:
yediklerimi yazıyorum şimdi;

08,00; peynir,kepek ekmeği,elma sirkesi
10;30; ara öğün yok
12;00; çorba,az makarna, bir iki tavul eti parçası
16,00; 2 mandalina
19.00; mantar sote yağsız, yoğurt
21.00; çay az şekerli kaydirigubbakcemile2

şu anki kilom 69,9

hesaplamam ; 67,7-66,9 =0,80
0,80/67,7=0,012 X 100 = 1,20

( 67,7 / 66,9 / 0,80 / 1,20 ) ya bi yanlışlık oldu galiba size zahmet bir kontrol edermisiniz a.s.

arkadaslar ben aksama tartılıcam yani aksama bildiricem.ewdeki baskül kırıldıı:D ara öğünler ii kabul ettim nerminciim mukavvamı özledim satenn,, çoook eski üye olmuşum ben beaaaa khenacığım ay eldven hoş olur yaptır kıs boncuklu falan modern yaparlar onu modası falan yok takma sennn

sekeycim ne oldu niye karamsarlıga kapıldın..
bende sabah yine büsküvü falan çay ge.iştirdim arada kuru kayısı yedim 3 4 taneyedim..ögle yemeginde yarım kase tarhana çorbası servis tabagında az makarna salatası az et az pilav ve humus vardı birde havuç salatası..ama hepsinden az yedim..şimdide soda içiyorum..akşama sanırım pek birşey yemem bakalım artık yolada çıkacam zaten..

Back