...ben geçmiş sayfalarda bir çogunuzun börek yedigini okudum ozman masummuydu bu....
tabiki masum değil :)) dengelediğini farkediyorum canımcım zaten dengeleiyor olmasan kilo alırdın, sen en alıyorsun ne veriyorsun, sadece koruma programındasın.. ve unutmayalım ki arkadaşlarr bu lafım kendim de dahil hepişmize, burası kilo alma ya da kilo koruma yarışması değil:1rolleyes:
hep birlikte başaracağız,
defter önerimd eben daha önce takımla 6 kilo vermiştim ve o zaman defterim vardı, cidden çok faydalı yeniden defterleniyorum artıııkkk
spor olarak da mekik zaten faydalı mı deil mi tartışılan bi spor ancak bence adım atabilrisin gerçekten olduğun yerde tv syrederken bile ayağa kalkılıp en az 1000 2000 adım atılabilir dinlene dinlene (denedim oluyo gerçekten :)))
.... Bugün de dışarıda bişiler kutlamaya gittik ve iskender-kola. Nermin kapta ben elektrikli cop alayım mümkünse oklava az gelir:))
Allah yardımcınız olsun çok zor valla inşallah bebişleriniz olur hep beraber kutlamaya gideriz şöle 1 er porsiyon iskender. yanında künefee....
kızlarr iskender kola künefeyi rüyanızda gör canımmmm
nrmnciğim ne için büüyk gün bilmiorum ama allah yardımcın olsun fıstıkım...
yerimseniben tenk yu neri maç tatlımmm
bu vesile ile neşecimee de tenk yu diyimmm:1hug:
...balım ben genelde ugrauyorum siteye ama kimse yokken burada tek başıma konuşamam dimii...sekeycim valla bir tatlı yedim oooo sürekli yiyormuşum gibi muamele oldu arada yemem lazım cicim benim kan şekerim düşüyor hemen ama çok şükür ki eskisine nazaran az yiyorum haftada 1 yada 2 haftada bir ondada şekerli tatlı olmuyor geneli sütlü tatlı. ......
Dün akşam cacık ve minik bir dilim kaşarlı pide yedim...birde soda.
Sabah büsküvi çay birazdan kuru kayısı yiyecem..
balım :) şimdi tabiki siteye uğradığında kimse olmasa da sen yaz bişeyler, illaki birileri mesajını değerlendirecektir
2.mevzu kan şekerin düşüorsa tatlı yemen gerekmez şekercim
çantanda mutlaka ama mutlaka küçük st ve meyve olsun,
meyveyi protein ile birlikte tükettiğinde açlık kan şekerin hep normal seviyede kalacaktır, ara öğünler bunun için var :)))
bu arada sakın alınma tatlı bi kere yedin diye demiyorum bunu hepimiz alışkanlık halie getirelim diye yazıyorum :))
arkadaşalr ara öğünleri ben dahil atlamak yoookkkkkk
onlar çok öenmliii
az sonra bi liste yapacağım herkes alsın bunları a.s
kim ne yedi bakım dün kimseden ses çıkmıyor sankii kaydirigubbakcemile
merhabaaa güzellerrrrr
yaza kimler kuğu olacak bakalım cevap veriinnnnn
bugün, 2 dilim keepkli ekmekle kaşarlı tost yaptım ve çıktım evden (saat8.30)
(12 30) 1 şekerli bol sütlü kave içtim
(16:00) 1 peymacun (peynirli lahmacun)
(18:00) 1 bardak fruko mandalinalı gazoz
bu kadaarr
bu aralar stres dolu bir gün idi, ve nihayet 14 günden sonra regl olabildiimm :)
eveet nerde kalmıştık zayıflama olayında:teytey: