• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar günaydınlar. sabah koştur koştur işe geldim minik bir ekmek ve üzerinde krem peynirimi yedim. birazdan da taze sıkılmış portakal suyumu içcem. bhk ve çelik sizleri listelere baktım kızlaar . ben neden yavaş ilerlediğimi anladım çünkü bu yedikleriniz beni ilk etapta alışana kada doyurma z :) hamileliğin so ayında abur cubura çok alıştım hala öyle gidiyor. çikolatalar gofretler. ama dün irademi kullanmaya karar verdim ve eve giderken kendime çikolata almadım.

evlendiğimde 53 kiloydum ayıptır söylemesi. 59 kilo ile hamile kaldım 77 kilo ile bebeğimi doğurdum :))

haliyle şimdi kaç kilo olduğuma aşağıdaki kilo cetvelimden bakın ben söylersem ayıp olur. aslında ideal kilom56 ama ben hamilelik öcesi kiloma ilk etapta dönsem iyi diyorum. bu arada da sütümün miktarı ve kalitesinden ödün vermemek adına her zman önerilerinizi bekliyorum. canım BHKmın bahsettiği yulafı aldım. ama dediğin gibi sindirim olayı ne olcak bilmem bakalım deniycem bikaç gün. olmazsa yedikten sonra limon suyu içerim.

amma da uzun ayzdım yaaa. ve bu arada en sevdiğim içecek neskafeden de sanırım vazgeçeceğim çünkü sütsüz içemiyorum. haa normal süt yanımda olursa içerim de süt tozuyla olmaz ço kkilo aldırıyor çünkü..gerçi süt verdiğimden çok sık içmiyordum ama olsun bakalım.

uzunca yazdım çenem düşmüşsırnaşık şeyhepinizi öpüyorum bakalım bugün ne yiycem ne içcem yazarım size kızlar. yazayım da bakalım siz tecrübeliler beni bir tahlil edin doğru mu yapıyorum yanlış mı :icecream:

bizden de hepinize günaydın tatlı kızlar...

ben de itiraf edeim bir haftadır falan bu yazdığım lisetdeki gibi yemiyorum.
yani düzenli değil hiç.
mesela kaç gündür kahvaltı istemiyor canım.
bi de misafir falan geldi,yaptığım ikramlardan arta kalanlardan arada götürdüm.
bi de dün malum evlilik yıldönümümüzdü,kocacımla ayıptır sölemesi pizza yedik.

tek takdirlik yerim herlade ne kadar canım isterse istesin 2 aya yakın oldu çikolata tatlı yememem.
dün eşim pikolata almış gellirken,inanın bi onu yedim.

neyse artık tekrar geri döndüm düzenime..
saolsun kaptan da baya utandırdı beni dün.
hem msn de hem burda.
her şeye bi bahanen var dedi.
haklı valla,ne diyim şimdi..

neys eben de cok uzun yazdım..
su olayının ciddiyetini dün kaptan da anladı.
ama yine bir azimle içmeye uğraşıcam.
bahanelerimi de saymıcam artık,
farklı yollar arayarak gayret göstericem..

ayyy biri beni durdursun..
hadi görüşürüz yine...

Günaydın kızlar...Kaptanım iyi olmaya çalışıyorum şükür.. Siz neler yapıyorsunuz? Ben diyetime dikkat etmeye çalışıyorum. Kendime öle tatillerinde yapacak işler bulup çıkıp gezip geliyorum, arkadaşları da ikna ediyorum. Yemeğe oturunca da çorba yanında salata yiyorum artık ve vicdanım rahatlıyor. Arkadaşlar da bana uymaya başladı. ınşallah kilolarımı vericem ama hastalıklar yüzünden herkes diyet yapmama kızıyor, vücut direncini yükseltmek için ye diyorlar. Elimden geldiğince kontrollü gidiyorum ve B vitamini alıyorum, sinirlarimi güçlendirmek için. Üstüne bu hafta bir de grip olunca bakalım sonum hayır olsun. Yarın tartılıyoruz dimi?
Sabahları klasik kahvaltımı ediyorum ama kaptanımın uyardığı gibi diyetisyenim de zeytinlerimi azalttı. Az y,yorum ve yemeklerime 1 çorba kaşığı değil 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koyuyorum. Öğlenleri çorba,1 dilim ekmek ve bol salata yiyorum. Aralarımda meyvelerim ve buldukça sütüm var. Akşamlarımızı da eşimle hafifletme kararı aldık bakalım becerebilecek miyiz?
Öğle aralarımda da en az yarımşar saatlik yürüyüşlerim var.
Kızlar vücut direncini arttıracak birşeyler biliyor musunuz?

günaydın kızlar...

dün yediklerim :

aç karnına : cevizli su
kahvaltı : 2 kaşık eti form müsli,1 çay bardağı yağsız süt,2 adet ceviz
öğlen: 1 kase çorba (knorr hazır çorba = 58 kalori ),1 adet galeta
ara öğün : 5 adet eti form kepekli bisküvi, 1 çay bardağı süt
akşam : 1 çay bardağı haşlanmış spagetti,3 yemek kaşığı etli kapuska (kaptanım kapuskanın eti protein olur dimi :)
spor : 40 dakika yürüyüş kötükedihüso,15 dakika bacak-basen hareketleri

Not : Yaaa ben yürüyüş yapmadan nasıl kilo verecemmmmmm :çok üzgünüm:

Günaydın kızlar...Kaptanım iyi olmaya çalışıyorum şükür.. Siz neler yapıyorsunuz? Ben diyetime dikkat etmeye çalışıyorum. Kendime öle tatillerinde yapacak işler bulup çıkıp gezip geliyorum, arkadaşları da ikna ediyorum. Yemeğe oturunca da çorba yanında salata yiyorum artık ve vicdanım rahatlıyor. Arkadaşlar da bana uymaya başladı. İnşallah kilolarımı vericem ama hastalıklar yüzünden herkes diyet yapmama kızıyor, vücut direncini yükseltmek için ye diyorlar. Elimden geldiğince kontrollü gidiyorum ve B vitamini alıyorum, sinirlarimi güçlendirmek için. Üstüne bu hafta bir de grip olunca bakalım sonum hayır olsun. Yarın tartılıyoruz dimi?
Sabahları klasik kahvaltımı ediyorum ama kaptanımın uyardığı gibi diyetisyenim de zeytinlerimi azalttı. Az y,yorum ve yemeklerime 1 çorba kaşığı değil 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koyuyorum. Öğlenleri çorba,1 dilim ekmek ve bol salata yiyorum. Aralarımda meyvelerim ve buldukça sütüm var. Akşamlarımızı da eşimle hafifletme kararı aldık bakalım becerebilecek miyiz?
Öğle aralarımda da en az yarımşar saatlik yürüyüşlerim var.

Canım vucut direncini arttırmak C vitamini ağırlıklı beslensen?
Birde antioksidan içeren yeşil yapraklı sebzeleri bol bol tüketmeye çalış.

günaydın kızlar...
ben de listemi yazayım size...
sabah iki dilim ince hamur pizza, meyve suyu ve kahve
öğle ..........................................
akşam ise salata, bir porsiyon köfte patates, yoğurt
saat 21 gibi dondurma ve meyve..............
şimdi kızlar ben diyorum ki boylarımızı yazdık ya..... buna göre takımdaki her kes için boya göre bir hedef belirliyelim.....herkes o hedefe ulaşmaya çalışsın.... yani kafamıza göre değil... hem ortak karar vermiş oluruz.... ne dersiniz... fikirlerinizi bekliyorum......

Canım vucut direncini arttırmak C vitamini ağırlıklı beslensen?
Birde antioksidan içeren yeşil yapraklı sebzeleri bol bol tüketmeye çalış.

Saoalsn canım. B vitamini alıyorum içinde C de var. Ayrıca bol meyve sebze yiyorum ama nasıl atlatılır bu zona bilmiyorum. Rahat olmaya çalışıyorum. Sen nasılsın? Diyetin nasıl gidiyor canım?

1. TAKIM BOY (cm) -HEDEF KİLO (kg)

nrymn ( 153 / 49 )
neşemeşe ( / )
hayat70 ( 160 / )
KHENA ( / )
yasmine8383 ( 163 / )
herbal ( / 85 )
bhk ( 165 / 60 )
çelik198408 ( / )
yulaf ( 172 / 65 )
TuRuNCu ( 155 / )
flawless ( / )
cocostar ( 163 / ) (aday)

1. TAKIM BOY (cm) -HEDEF KıLO (kg)

nrymn ( 153 / 49 )
neşemeşe ( / )
hayat70 ( 160 / )
KHENA ( 158 / 55 )
yasmine8383 ( 163 / 52 )
herbal ( / 85 )
bhk ( 165 / )
çelik198408 ( / )
yulaf ( 172 / 65 )
TuRuNCu ( 155 / )
flawless ( / )
cocostar ( 163 / ) (aday)

...........................................................

Son düzenleme:
...... ama dün irademi kullanmaya karar verdim ve eve giderken kendime çikolata almadım.
...... yazayım da bakalım siz tecrübeliler beni bir tahlil edin doğru mu yapıyorum yanlış mı :icecream:
harikasınnn
heo böyle uzun uzunn yaz lütfen güzel annekaydirigubbakcemile5
ayrıca abur cubur almama kararını da tebrik ediyorumhihoyyyt
spor yapabiliyormusun canımcım?
....

tek takdirlik yerim herlade ne kadar canım isterse istesin 2 aya yakın oldu çikolata tatlı yemem........
kaydirigubbakcemile5işte hep böyle olalımm lütfeen
elimiz çikolataya, negroya, çikolata kaplı bisküvilere (taş geldi mi bşıan çelik annekaydirigubbakcemile3), pizzalara uzanıncaaaa
kaptanın oklovaları :oklava:düşsün aklınızaaaa:teytey:
bu hafta 1.yiz başka derece anlamam:enbuyukkk:
....
slm tatlımm
çok sevindim seni gördüğüme,,
şimdi vücut direncini artıracak diye boğazıdnan kesmemek laızm ancak o ayrı o ayrı..
kilo aldıracak şeyler yersen vücut direncini artırmış mı olursun bunu bir düşünkaydirigubbakcemile3
sağlıklı beslenmenin yollarını arıyoruz bizler burada, bence sağlıktan ödün vermemliyiz..
o sebeple sen zaten dikkat ediyorsundur sağlıklı şeyler yemeye neşemeşecim, takma arkadaşrın başkları ne derse desina.s
gayet sağlıklı çorba ekmek ve salata bence devamkaydirigubbakcemile5
...
3 yemek kaşığı etli kapuska (kaptanım kapuskanın eti protein olur dimi :)
...
Not : Yaaa ben yürüyüş yapmadan nasıl kilo verecemmmmmm :çok üzgünüm:
kapuskadaki et bence protein alımı için yeterli değil canımcım ancakgün içerisinde 2 bardak süt içmiş olduğun için, umarım vücutun bu fırsatı iyi değerlendirmiştira.s
yürüyüşe gelince de hiç yürümüyor deilsin yine 40 dakika 40 dakikadırkaydirigubbakcemile2 geri kalan zamanda da bacak basen hareketi demişsin daha nolsun daha nolsuunnnhihoyyyt

ben şimdi adaçayımı hüpletiyorum

tabi şekersiz :)))
kaydirigubbakcemile5 çok süprsin cocostar
bu arada ben bu çukulatayı çok severdim, kahve ile çok iyi giderdi:a015:
amaa yookkkkkkkötükedihüso
ben dün sabah kahvaltı yapmak istemedim işyerinde bi bardak süt içtim

öğlen sandwiç yedim kepek ekmeğine

akşamda pırasa yedim ekmeksiz 2 çatalda makarnaa

bu arada 3,5 lt su içtimmm

50 tanede mekik çektim :dilcikar:
kuğu gelinim protein eksikkkk
bu gün mutlaka protein ağırlıklı beslenkaydirigubbakcemile5

Saoalsn canım. B vitamini alıyorum içinde C de var. Ayrıca bol meyve sebze yiyorum ama nasıl atlatılır bu zona bilmiyorum. Rahat olmaya çalışıyorum. Sen nasılsın? Diyetin nasıl gidiyor canım?

zona hastalığının çok ağrılı bişey olduğunu duymuştum ama nasıl beslenilmesi gerektiğini bilemiyorum.Belki doktorundan yardım alabilirsin a.s

Ben de nasıl olayım canım.Çeyiz hazırlıkları ile uğraşıyoruz işte
.Diyetim ise bu hafta güzel gidiyor.Yarın için umutluyum :lepi:

Back