• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yulafim meraba canim.

yemek kasigi demissin bi tanem. o nasi bi yemek kasigi. ?
corba kasigi mi yoksa tencere de kullanilan mi. biri bana literaturu soyleyiversin.

1 dilim ekmek = 2 yemek kasigi , buradaki yemek kasigi corba kasigi ha, haberin olsun yulafcim.

neden dikkat edip, az kilo verdigini bulmak icin, listene dikkatli bakiyorum yulafcim. haber vereyim dedim.

ay evet canim yaaa
benim hep yemek kasigi dedigim corba kasigi.
bildigimiz yemek yaparken kullandigimiz kasiklardan degil yani.

14.03.2009 Cumartesi

10.30: 2-3 bardak su
11.00: 1 yumurta, 1 dilim kizarmis kepek ekmegi, 1 fincan sekersiz cay, 1 domates, yarim kk peynir
12.00-18.30 arasi 4 grisini
18.30: 3 corba kasigi pilav, 4 corba kasigi bezelye, 1 dilim kepek ekmegi

yesil cay, sirkeli karisim icilecek. cok fazla da su ictim.

kizlar sasirdim inanin.

demek istanbul, kapali, yagmurlu. ankara ise karli :1shok:

burada iki gundur resmen bahar geldi. cok guzel. iki gundur gunesli, disarda yurudum ben de bol bol.

tabii burada mart ayi kis ayidir aslinda. dolayisiyla gecici bi bahar havasi muhtemelen.

ayy canim ya, sana doya doya ekmek yedirmedim dimi kaydirigubbakcemile3 kontrol ettim listeni yulafcim, aksma ekmegi 1 adet olmus. tebrikler.

biraz meyve de eklesen, hazim acisindan iyi olur seker.

bak sincik benim listeme, atip tutuyom ama kelin merhemi yok misali.

sabah : iyiydi. musli sutlu. yarim tabak. 1/2 sut
oglen : 5 kraker + 2 dilim pasta ( ya ne bu simdi yaa herbal bacuu :oklava: )
bugun ara ogun yemedim. aksam icin mercimek corbasi yapiyorum. ekmegi dayanabilirsem 1 yapicam ben de yulafcim ama 2 yaparsam da minik kusunuz olaraktan yine de iyi sayilir. kaydirigubbakcemile3

15.03.2009 Pazar

11.00: 2-3 bardak su
11.30: 1 kase nesfit
11.30:19.00 arasi 6 adet grisini, sut ile yapilmis sekersiz nescafe
19.00: 2 parca ince dilimlenmis baharatli tavuk gogsu, 2 nugget, 1 dilim kepek ekmegi

22.00: 1 meyveli soda.

ya iste bu pasta olayi oldu. iki dilim pasta yedim. ama gunduzdu. benim korkum aksam yemegi, ve yemek sonrasi atistirma vs.ler. ama bu hafta sonu disari cikmadik. evde yemekleri ben yaptim. bi sekilde kurtardik. sanirim kilo almamisimdir. ayy bilmiyorum yarina 100 gr da vermis olsam iyi olur...

Back