• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar bugün kendime bir etek aldım 40 beden... bu beni baya mutlu ettii açıkçası......

tebrikler hayat. p.tesi birincisi sen olucan galiba.

bakalim ne olcak? ben de kendi capimda dikkatli idim, hafta sonu. ama c.tesi reglim basladi. biraz sislik oluo malum. hayirlisi bakalim bu hafta napicaz.

ya kizlar bu hafta takimimizi birinci yapalim hadi kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar nasılsınız bakımmm..
hafta sonu evde değildim. acayip yeme düzenim bozuldu tabi misafirlikte önüne ne getiriyorlarsa onu yiyorsun. arada gazoz çikolata falanda yedim. ama eve gelince biraz mekik çektimm..

ilk bildirim benden olsun.. bide kim not alacak bunlarıı...

şu anki kilom 64,5 geçen hafta p.tesi yazmıştım kaç olduğumu ben gidip onu bulup geleyim.:sm_cool:

he bu arada p.tesi-p.tesi arasımı olacak bu yarışma yoksa cuma kilosundan mı olacak biri bir açıklık getirebilirmiiiii
benim fikrim cuma baz alınsınn.. mesela ben hafta sonu 200 gr vermişmmm :sm_cool:

Günaydın kızlar.

Haftasonu Antepe gitme işimiz babamın anneannesinin vefatı dolayısı ile iptal oldu.
Köye gitmemiz gerektiği için yeme düzenim baya bozuldu.En önemliside su içmeye hiç dikkat edemedim.Bugün evdeyim ve bol bol su içip tekrar eski düzenime döneceğim.
Bu arada ben haftasonu 300 gr vermişim.Şuan ki kilom 60.6.

Dün yediklerim :

09.30 : 2-3 dilim beyaz ekmek, 2ince dilim kaşar,salatalık,şekersiz çay
15.00 : 2 tane petit beurre bisküvi ,1 tane lokum kafamçokkarıştı
18.30: 1 porsiyon patates yemeği

selam kizlar,

ben persembeden beri, 450 gr vermisim. bu sabah tartildim. sasirdim ve sevindim. bakalim insallah korurum ve daha verebilirim cuma sabahina.

sabah:
musli yedim.(1 tabak, sutlu)
ara ogun yok
ogle: yarim tabak yesil mercimek getirdim oglen icin, 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek
ara ogun: elma + sut (getirdim, daha yemedim)
aksam : aksama Allah kerim :) ben de bilmiyorum su an. en zoru aksam zaten benim icin. bakalim onu da yazarim firsat bulursam.

burada ofiste ilk saatler. isler yogun tekrar giremezsem, simdiden hepinize guzel bir hafta diliyorum.

1. yiz bu hafta insallah. tamam ? hihoyyyt kaydirigubbakcemile5

he bu arada p.tesi-p.tesi arasımı olacak bu yarışma yoksa cuma kilosundan mı olacak biri bir açıklık getirebilirmiiiii
benim fikrim cuma baz alınsınn.. mesela ben hafta sonu 200 gr vermişmmm :sm_cool:

khenacim, son yaptigin bildirimde kac kilo idiysen, o kilo uzerinden soyle canimcim,
hani amac hafta sonu kilo almamak ve de saglikli beslenmeye devam etmek ya. o yuzden bu yarisma, kilonu bildirir bildirmez basliyo(persembe sabahi, ya da cuma sabahi) o kilo uzerinden dusun. bakalim yarisma sonrasi ne kadar yaramazlik yapmisiz, ne kadar uslu durmusuz. optum kugu gelin. hadi gorelim seni bu hafta da. kaydirigubbakcemile5

khenacim, son yaptigin bildirimde kac kilo idiysen, o kilo uzerinden soyle canimcim,
hani amac hafta sonu kilo almamak ve de saglikli beslenmeye devam etmek ya. o yuzden bu yarisma, kilonu bildirir bildirmez basliyo(persembe sabahi, ya da cuma sabahi) o kilo uzerinden dusun. bakalim yarisma sonrasi ne kadar yaramazlik yapmisiz, ne kadar uslu durmusuz. optum kugu gelin. hadi gorelim seni bu hafta da. kaydirigubbakcemile5

sağol canım tamam bu duruma göre 200 gr vermişim işte :))
bu arada 450 gran için tebrik ederim.

Turuncu Başın sağolsun Allah kalanlara sabır ve uzun ömürler versin..:teselli:

Back