Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

9. Takım 96. Etap
topkek (66,3) / (67,0) / (-0,7) / (-1,06%)
alleysen (69,2) /(70.0)/(-0.8)/(-1.16%)
fatmasel (81,5) / (81,5) / (0,0) /(0,0%)
sayemu (67,4) / (67,4) / (0,0) / (0,00%)
jnaz ( 59,4) / (59,0) / (0,4) / (0,67)%)
serap_21 (77,0) /(75,1) / (1,9) / (2,47)
adanalı eda (61,5) / (61,5) / (0,0) (0,0)%)
selcencik (63,9) / (62,8) (1,1) / (1,72%)
zeynepcan21 (82,8) / (108,0) (-25,20) / (-30,43%) çok eski üye

toplam kilo (629) (652,3) / (-23,30) / (-3,70)

KIZLAR İŞTE LİSTEMİZ
KONRTROLÜNÜZE HAZIRDIR

dogru canim =)

:roflol: son kararin mi khena? walla butun evi supurdum bebecik gittikten sonra, butunevi topladim. aldiysam da hafta boyunca, 500 gr vermisimdir. sen dusun, anla yani oyle bi durum. afacanikus yani :1rolleyes:

hehe evet şöle 10 kilo falan bozsunn. ben evi temizlemeye razıyım.. delikafadulden

ayy kugu gelin aferin ya bu arada, tebrik ederim. sen kugu olucaksin gercekten bu gidisle. masallah 1,1 cok super. :hooray: darisi basima :çok üzgünüm:

teşekkür ederim herbal cımm. inşallah bundan sonrada böyle devam ederim. şu p.tesi kendi içimizde yapacağımız yarışma bana çok iyi gelecek. hafta sonu kaçamaklarından kurtulacağımmm... :lepi:
kizlar bu arada, tek agir giden ben degil misim. takimcana bi seyler yapmak lazim.
haftaya da basinizdayim ona gore. bakalim haftaya nasil olucaz.

1. olalim artik haftaya. ozledik bea

ya geçen hafta sanki daha kötüydük bu hafta daha iyi gibi geldi bana ama önümüzdeki haftayı sıkı tutun 1. olucazzz hadi bakımmm şappiiii lülülülülülü

canım teşekkür ediyorum sana hesaplamamı yaptığın için...............

yulafım yine kimseler yok bugün..

ben de heyecanla kocamı bekliyorum.
gelirken dijital tartımı getirecek çünkü :jeyyar:
merak ediyorum bakalım arada fark olacak mı kendi tartımla..
artık kuş gibi tünerim hergün üstüne

ayy meraba kizlar. demek 10. olduk. :tomato: Çok üzgünüm çoook :1no2:

kizlar p.tesi yarismasi devam edio. hadi bekarlar, kugu gelinler, guzel anneler, anne adaylari...

p.tesi kilo bildirimimizi yapalim bakalim.

bu hafta birinciyiz insallah. :hooray:

hadi bakalim hep beraber basladik. bu gunden tezi yok tamam . kaydirigubbakcemile5

yulafim meraba canim.

yemek kasigi demissin bi tanem. o nasi bi yemek kasigi. ?
corba kasigi mi yoksa tencere de kullanilan mi. biri bana literaturu soyleyiversin.

1 dilim ekmek = 2 yemek kasigi , buradaki yemek kasigi corba kasigi ha, haberin olsun yulafcim.

neden dikkat edip, az kilo verdigini bulmak icin, listene dikkatli bakiyorum yulafcim. haber vereyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…