1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Maşallah canım ya bu kadar çeşidi nasıl yapıyorsun... Bir de er yemeği nasıl oluyor..

2 tabak kısır mı yedin
Oy oy oy

Ya kendi elimle kakaolu kek yaptım servis yaparken yemedim ama şimdi öyle bir canım çekiyor ki zor tutuyorum kendimi

Benim de şu an inanılmaz moralim bozuk ve kendimi yemeğe vermek istiyorum... Kalkıp uşenmeden senin yaptığını yapabilirim... Onlara yasaklı yiyecek diyecektik öyle anlamıştık hani... Eğer kalkıp ondan yaparsam ve bu hafta kilo veremezsem senin verdiğin kiloları bana yazarız ödeşiriz

Bende menümü paylaşayım

KAHVALTI:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek

ÖĞLEN:
1 kase yayla çorbası
1 tabak tavuk patates yemeği
Salata

ARA:
Salata

AKŞAM:
1 1/2 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmek

Bende sabahlari corbaya bayılırım super menu

Ya kendi elimle kakaolu kek yaptım servis yaparken yemedim ama şimdi öyle bir canım çekiyor ki zor tutuyorum kendimi

Seni anliyorum.benimde yarin misafrlerim gelcek yaptiklarimindan agzima alamadim ne guzel kokuyorlar ah ah

ALLAH kavustursun canim

Yerde yapılan egzersizler çok zor geliyor bana... Hoplayıp zıplayınca zevkli oluyor... Aslında bi ara kendimi zorlayıp callan yapmıştım ama şimdi zor geliyor..
Bu arada bu saatte yasaklı bi şey yedim..

Yerde yapılan egzersizler çok zor geliyor bana... Hoplayıp zıplayınca zevkli oluyor... Aslında bi ara kendimi zorlayıp callan yapmıştım ama şimdi zor geliyor..
Bu arada bu saatte yasaklı bi şey yedim..

Hoplayip ziplamak daha eğlenceli kuzum
Ne yedin canim

Ya kızlar kurallar çok değil zaten

Ama ben 19.00 dan sonra da lütfen bir şey yemeyelim

Gece 2 de yemek yemek nedir yahu

Ve lütfen açık açık yazmayalimm o yediğimiz zararlı şeyleri ya da yaptığımız

GÜNAYDIN BU ARADA HADİ ÖNCE su SONA KAHVALTI

Kızlar ben genel olarak menüleri beğendim. Bir kaç istisna var tabii ama

Türk Kahvesi süper şekersiz olarak önerilir hem de çok faydalı

Ama Nescafe için aynı şeyi soyleyemeyecegim yanlış bilmiyorsam selülit bile yapmıyor mu

Günaydın canımm 1 bardak suyumu içtim. Kahvaltıda çorbamıda içtimm ohh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…