• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

hanımlar diyet deyince ben kötü oluyorum mesela iştahım hastalıktan dolayı resmen gitti, bir şey yesemde midem bulanıyor hemen ama buna rağmen dünden beri psikolojik olarak yemek istiyorum, başım ağrıyor elim ayağım titriyor, oğlum çok emiyor hala yeni doğan gibi saat başı, o da çok etkiliyor sanırım, morale ihtiyacım var, sabahtan beri yediklerimi yazayım görün ne kadar saçmaladım

Kahvaltı: Teflon tavada patates, peynir iki küp, bir küp helva, kuşburnu şekersiz tabi ki

Ara: İki galeta, krem peynir

Öğlen: Haşlanmış tavuk, bulgur pilavı

Ara: İki galeta, iki zeytin

Akşam üzeri: Bulgur pilavı, turşu, nohut

Şimdi: Fındıklı kahve

Sabah erken kalkıyorum o yüzden akşam öğünüm çabuk oldu, zaten dengesiz bir beslenme tablosu oldu, suyu iki litre içerim, spor yapamıyorum bebeğimin uyku sorunu var fırsatım yok yani

Normalde pilav makarna sevmem ayda bir anca yerim, diyet olunca onları yemek istiyor canım

Bana gaz verin artık kilo vermem lazım:(

İyi akşamlar arkadaşlar.... Bu günkü menümü gururla sunuyorum...

Sabah 9.00 dan 10.30 a kadar yürüdüm... Eve geldim 11 de kahvaltı yaptım
2 yumurta
1 çay bardağı ceviz
1 avuç kadar peynir
13 zeytin
3 çeri domates 1 salatalık (bunlar olmamalıydı aslında :( )

Saat 4 gibi başım döndü 1 bardak yeşil çay yanında 5 ceviz yedim

Akşam yeşil mercimek haşladım sade 1 çay bardağı...
Yanında marul, soğan, domates ve cevizli salata ile yedim...
1 kase yoğurt yedim..

1.5 litre suyum bitti.. 1 litre daha hazırladım yatana kadar içerim...

Derman inan hiçbir fikrim yok. Ama vardır bir yararı ama demek ki bir zamana kadar .. sargı bezi kanaması dursun diye duruyor orda. Mide de bulandırıcı. Midem guruldamaya başladı. Acıktım ..
Anneme geldim corba yaptı. Akşama anca corba içerim. O değil ben yer fıstığı nı nasıl yicem onu düşünüyorum. Psikolojim bozuldu artık kaç gün yemek yiyemem
Yer fistigini niye yiyorsun çok sevdiğin için mi ?

hanımlar diyet deyince ben kötü oluyorum mesela iştahım hastalıktan dolayı resmen gitti, bir şey yesemde midem bulanıyor hemen ama buna rağmen dünden beri psikolojik olarak yemek istiyorum, başım ağrıyor elim ayağım titriyor, oğlum çok emiyor hala yeni doğan gibi saat başı, o da çok etkiliyor sanırım, morale ihtiyacım var, sabahtan beri yediklerimi yazayım görün ne kadar saçmaladım

Kahvaltı: Teflon tavada patates, peynir iki küp, bir küp helva, kuşburnu şekersiz tabi ki

Ara: İki galeta, krem peynir

Öğlen: Haşlanmış tavuk, bulgur pilavı

Ara: İki galeta, iki zeytin

Akşam üzeri: Bulgur pilavı, turşu, nohut

Şimdi: Fındıklı kahve

Sabah erken kalkıyorum o yüzden akşam öğünüm çabuk oldu, zaten dengesiz bir beslenme tablosu oldu, suyu iki litre içerim, spor yapamıyorum bebeğimin uyku sorunu var fırsatım yok yani

Normalde pilav makarna sevmem ayda bir anca yerim, diyet olunca onları yemek istiyor canım

Bana gaz verin artık kilo vermem lazım:KK43:
Cnm kafanda diyetteyim az yicem vs gibi şartlandirma insan oyle derse daha çok yiyo yemeği menünde güzel bn sadece iki oğün üst üste bulgur pilavini biraz fazla buldum

Selam kizlarr bnde menümü paylaşayim
sabah 1 çeri domates 1kk peynir 5 yeşil zeytin
ara 1yeşil elma
oğlen yarim tabak kısır 1bardak ayran
ara 1bardak çay
akşam 1 tavuk but 1 tabak salata
gün içerisinde 2 litre su içdim 1 saat yürüyüş 1 saat egzersiz yaptim eleştirilere açiğim kizlarr

Selam güzeller
Kahvaltı
1 tavada yumurta
Yarım sivri biber
3salam
2 zeytin 1 kasık bal

Ara
1armut

Ara
1 domates
1neskafe

Aksam
1dolma biber
1kase çorba
1 kase yoğurt

1porsiyon puding

Bugün oğlumun doğum günü iyiki doğdun oglummm ömrüm:-)pasta yemiycem bana güvenin kızlar:-)

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün eşimi askere götürdük:KK61::KK61::KK61:

Kahvaltıyı 10 gibi yaptık dışarıda çok bir şey yemedim, bir haşlanmış yumurta hatırlıyorum başka ne yedim valla hiç bilmiyorum.

Dönerken sürekli su içtim .

Az önce de dün eşime Galdirik Turşusu kavurmuştum, biliyor musunuz bilmiyorum. Ondan yedim iki dilim ekmekle.
Canım hiç bir şey ne yemek ne de içmek istemiyor. Uyumaya çalışacağım... Rabbim tüm askerlerimizin ve bekleyenlerinin yardımcısı olsun inşallah...

Selam güzeller
Kahvaltı
1 tavada yumurta
Yarım sivri biber
3salam
2 zeytin 1 kasık bal

Ara
1armut

Ara
1 domates
1neskafe

Aksam
1dolma biber
1kase çorba
1 kase yoğurt

1porsiyon puding

Bugün oğlumun doğum günü iyiki doğdun oglummm ömrüm:-)pasta yemiycem bana güvenin kızlar:-)
Nice güzel mutlu senelere Allah iyi bir kader yazsın inş.

Iyi akşamlar kızlar
Bende menümü paylaşayim
Sabah 1 dilim tam buğday ekmegi
1 haşlanmiş yumurta
1 kk peynir
4adet siyah zeytin

Ara tarcınlı kahvesi

Öğlen

1 tane tavuk pirzola fırında

Ara
4adet çilek
3/1 muz
1 elma (çok acikmistim)

Aksam
1 porsiyon balık(150gr)
Bol salata
1dilim tam buğday ekmegi

Bugün kendimi çok aç hissediyorum
Biseyler Yemeden erkenden yaticam

Merhaba Arkadaşlar,

Kahvaltıyı 10 gibi yaptık dışarıda çok bir şey yemedim, bir haşlanmış yumurta hatırlıyorum başka ne yedim valla hiç bilmiyorum.

Az önce de dün eşime Galdirik Turşusu kavurmuştum, biliyor musunuz bilmiyorum. Ondan yedim iki dilim ekmekle.
Canım hiç bir şey ne yemek ne de içmek istemiyor. Uyumaya çalışacağım... Rabbim tüm askerlerimizin ve bekleyenlerinin yardımcısı olsun inşallah...
Nerede yapıyor askerliğini Allah kavustursun.

Selam güzeller
Kahvaltı
1 tavada yumurta
Yarım sivri biber
3salam
2 zeytin 1 kasık bal

Ara
1armut

Ara
1 domates
1neskafe

Aksam
1dolma biber
1kase çorba
1 kase yoğurt

1porsiyon puding

Hayirli Nice güzel yaşlara bebeğim
Merhaba Arkadaşlar,

Allah kavuştursun canım
sayılı gün çabuk geçer insallah

Sabah
Bi kepekli sandivic (lor peynirli)

Öglen
1 kase tavuk sote
1kase tarahana corba
2 dilim tahil ekmek
1 bardak ayran

Akşam
1 kase sehriyeli çorba

Araögun
Türk kahvesi (şekersiz)

Su 2litre

Kizlar bugun sabah hafif bi kahvalti yaptim ama oglen dort kucuk dilim pizza yedim iki litre suyumu tamamladim aksam dengelemek icin sadece yogurt yedim ama keske pizza yemeseydim dayanamiuorum pizzaya hic :(

Merhaba Arkadaşlar,

Canım Allah kavuştursun üzme kendini göz açıp kapatana kadar geçer inşallah.

Evet ya cidden oyle birsey var. Mesela aksam atistirip habire birseyler yedgmde sabah karnim gurulduyarak uyaniyorum cok ac hissediyorum. Ama aksam yemedgmde diyete uygun yedigimde hic aclik hissetmiyorum yani asiri derecede aclik

Aynı beni anlatmışsın canım demek ki ne kadar az yersek o kadar iyi vücut alışıyor tabi bir yerden sonra . .

kızlar nasıl gidiyor diyetleriniz bakalım? ben bugün 300 gram eksi çıktım. keşke hergün böyle eksi çıksam :KK14:

Her gün tartılıyor musun canım ben haftada 1 kez tartılıyorum daha iyi oluyor. Çünkü her günün diğerine uymaya bilir moral bozukluğu olmadın diye haftada 1 kez daha iyi bence sende öyle yapsana

Back