- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
hanımlar diyet deyince ben kötü oluyorum mesela iştahım hastalıktan dolayı resmen gitti, bir şey yesemde midem bulanıyor hemen ama buna rağmen dünden beri psikolojik olarak yemek istiyorum, başım ağrıyor elim ayağım titriyor, oğlum çok emiyor hala yeni doğan gibi saat başı, o da çok etkiliyor sanırım, morale ihtiyacım var, sabahtan beri yediklerimi yazayım görün ne kadar saçmaladım
Kahvaltı: Teflon tavada patates, peynir iki küp, bir küp helva, kuşburnu şekersiz tabi ki
Ara: İki galeta, krem peynir
Öğlen: Haşlanmış tavuk, bulgur pilavı
Ara: İki galeta, iki zeytin
Akşam üzeri: Bulgur pilavı, turşu, nohut
Şimdi: Fındıklı kahve
Sabah erken kalkıyorum o yüzden akşam öğünüm çabuk oldu, zaten dengesiz bir beslenme tablosu oldu, suyu iki litre içerim, spor yapamıyorum bebeğimin uyku sorunu var fırsatım yok yani
Normalde pilav makarna sevmem ayda bir anca yerim, diyet olunca onları yemek istiyor canım
Bana gaz verin artık kilo vermem lazım
Kahvaltı: Teflon tavada patates, peynir iki küp, bir küp helva, kuşburnu şekersiz tabi ki
Ara: İki galeta, krem peynir
Öğlen: Haşlanmış tavuk, bulgur pilavı
Ara: İki galeta, iki zeytin
Akşam üzeri: Bulgur pilavı, turşu, nohut
Şimdi: Fındıklı kahve
Sabah erken kalkıyorum o yüzden akşam öğünüm çabuk oldu, zaten dengesiz bir beslenme tablosu oldu, suyu iki litre içerim, spor yapamıyorum bebeğimin uyku sorunu var fırsatım yok yani
Normalde pilav makarna sevmem ayda bir anca yerim, diyet olunca onları yemek istiyor canım
Bana gaz verin artık kilo vermem lazım