- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
İyi akşamlar arkadaşlar.... Bu günkü menümü gururla sunuyorum...
Sabah 9.00 dan 10.30 a kadar yürüdüm... Eve geldim 11 de kahvaltı yaptım
2 yumurta
1 çay bardağı ceviz
1 avuç kadar peynir
13 zeytin
3 çeri domates 1 salatalık (bunlar olmamalıydı aslında)
Saat 4 gibi başım döndü 1 bardak yeşil çay yanında 5 ceviz yedim
Akşam yeşil mercimek haşladım sade 1 çay bardağı...
Yanında marul, soğan, domates ve cevizli salata ile yedim...
1 kase yoğurt yedim..
1.5 litre suyum bitti.. 1 litre daha hazırladım yatana kadar içerim...
Hayirli Nice güzel yaşlara bebeğim
Allah kavuştursun canım
sayılı gün çabuk geçer insallah
Canım Allah kavuştursun üzme kendini göz açıp kapatana kadar geçer inşallah.
Neden olmamalıydı ki? Domates salatalık gayet sağlıklı .?
Çok güzel bir menü canım
dayanmıyorum kiHer gün tartılıyor musun canım ben haftada 1 kez tartılıyorum daha iyi oluyor. Çünkü her günün diğerine uymaya bilir moral bozukluğu olmadın diye haftada 1 kez daha iyi bence sende öyle yapsana
Nice yıllara oglusunaSelam güzeller
Kahvaltı
1 tavada yumurta
Yarım sivri biber
3salam
2 zeytin 1 kasık bal
Ara
1armut
Ara
1 domates
1neskafe
Aksam
1dolma biber
1kase çorba
1 kase yoğurt
1porsiyon puding
Bugün oğlumun doğum günü iyiki doğdun oglummm ömrümpasta yemiycem bana güvenin kızlar
Allah kavuştursun insallahMerhaba Arkadaşlar,
Bugün eşimi askere götürdük
Kahvaltıyı 10 gibi yaptık dışarıda çok bir şey yemedim, bir haşlanmış yumurta hatırlıyorum başka ne yedim valla hiç bilmiyorum.
Dönerken sürekli su içtim .
Az önce de dün eşime Galdirik Turşusu kavurmuştum, biliyor musunuz bilmiyorum. Ondan yedim iki dilim ekmekle.
Canım hiç bir şey ne yemek ne de içmek istemiyor. Uyumaya çalışacağım... Rabbim tüm askerlerimizin ve bekleyenlerinin yardımcısı olsun inşallah...
Menüm
Sabah 1 yumurta, 1 kase kabuklu yer fıstığı , 1 kk peynir, 6 adet siyah zeytin, bol maydanoz, yarım domates, şekersiz çay,
Ögle yok
Akşam 1.5kase mercimek corbası
2 yemek k pirinç pilavı
Önemli degil Can'ım güzel oluyor tam Karatay beslenmesine uygunÇok sağol canım. Yarın alıp deneyeceğim.. İnşallah güzeldir..
Ooooo herkesler listesini yazmış,ben de yazayım ozaman;
Bu sabah az şekerli çay eşliğinde sıkı bir kahvaltı yapdım,sıkı olmasının sebebi de 2-30 havuza gittim ve kahvaltıyla gidiyorum,öğle yemeği yersem havuzda rahatsız oluyorum,yarı aç gidiyorum yani:)
Öğlen yemeği hiç bi Zaman yemem zaten,
Havuzdan 16:30 da geldim,hemen kısır yaptım ve iki tabak yedimdoğal olarak çok aç oluyorum ondan sonra hiç bişey yemedim,su içiyorum ve birazdan papatya çayı içeceğim.
Belirli bi listem yok hedefim akşam 19 dan sonra bişey yemeden zayıflamak sonucu hep birlikde göreceğiz
Kızzz menüde ne varkiYa bi git ya... Hem kilonla hem menünle hava mı atıyon bize
İnşallah kilo alırsın
Kızzz menüde ne varkivalla senin menü daha şaşalı
Kilo almam be alırmıyımki
Yeşilmi kız ayyy çok güzel olur salatası,dere otu falanİki tabak kısır yemişsin daha ne olsun... Ben haşlanmış mercimek yedim
Yeşilmi kız ayyy çok güzel olur salatası,dere otu falanbende yapıyim bu ara,bide biri kereviz salatası paylaşmış ya şahane oluyor mutlaka dene,sarımsakla ama, mis misss
Şuan dolapda erişteli yeşil mercimek var çocuklar çok seviyorYeşil mercimeği sade haşladım bu gün... Yanında salatayla.yedim... Çok merak ettim kerevizi ya inşallah markette vardır da yarın alırım...
Yeşil mercimeği ben de çok seviyorum... Lahanalı, pırasalı, erişteli vs her türlü yerim...
canım listeler kapandı ama dışarıdan katılabilirsin bizlere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?