Maşallah canım ya bu kadar çeşidi nasıl yapıyorsun... Bir de er yemeği nasıl oluyor..
Hoplayip ziplamak daha eğlenceli kuzum
Ne yedin canim
Ya kızlar kurallar çok değil zaten
Ama ben 19.00 dan sonra da lütfen bir şey yemeyelim
Gece 2 de yemek yemek nedir yahu
Ve lütfen açık açık yazmayalimm o yediğimiz zararlı şeyleri ya da yaptığımız
GÜNAYDIN BU ARADA HADİ ÖNCE su SONA KAHVALTI
kesinlikle çok zararlı... Ben günde 3-4 tane içerdim... Hem de 3u bir arada... Bir çok hastalığıma sebep neskafedir.. Yanında selulit ve kilo da eşantiyon geldi...Kızlar ben genel olarak menüleri beğendim. Bir kaç istisna var tabii ama
Türk Kahvesi süper şekersiz olarak önerilir hem de çok faydalı
Ama Nescafe için aynı şeyi soyleyemeyecegim yanlış bilmiyorsam selülit bile yapmıyor mu
Bak ya terbiyesize gece 2 de herkes uyurken çocuk sallamış.. Acıkmış niye acıkıyor halbuki.. Bi de morali bozuk olunca yemiş.. Dedim ya dengesiz işteiyiyiz canım sadece aramızda gece 2'de yemek yiyen arkadaşlar var onlarla uğraşmak zorunda kalıyoruz
Hımm anladım canım ben de bi an dedim hem öğle hem akşam farklı maşallah nasıl yetişiyor diye... Er yemeği çok merak etmiştim ya yeşil mercimekli falan bişey sanmıştımöğle yemeğini ben yapmıyorum canım iş yerinden hazırben sadece akşam için yapıyorum. nohut bi gün önceden kalmıştı ben sadece çorba ve mantar yaptım. bu arada telefonun azizliği et yemeği olacak .
menü süper gerçektenİyi akşamlar arkadaşlar.... Bu günkü menümü gururla sunuyorum...
Sabah 9.00 dan 10.30 a kadar yürüdüm... Eve geldim 11 de kahvaltı yaptım
2 yumurta
1 çay bardağı ceviz
1 avuç kadar peynir
13 zeytin
3 çeri domates 1 salatalık (bunlar olmamalıydı aslında)
Saat 4 gibi başım döndü 1 bardak yeşil çay yanında 5 ceviz yedim
Akşam yeşil mercimek haşladım sade 1 çay bardağı...
Yanında marul, soğan, domates ve cevizli salata ile yedim...
1 kase yoğurt yedim..
1.5 litre suyum bitti.. 1 litre daha hazırladım yatana kadar içerim...
aynen şartlanınca olmuyor, işte normalde pilav sevmem bile diyetteyim yaCnm kafanda diyetteyim az yicem vs gibi şartlandirma insan oyle derse daha çok yiyo yemeği menünde güzel bn sadece iki oğün üst üste bulgur pilavini biraz fazla buldum
menü ve spor çok güzelSelam kizlarr bnde menümü paylaşayim
sabah 1 çeri domates 1kk peynir 5 yeşil zeytin
ara 1yeşil elma
oğlen yarim tabak kısır 1bardak ayran
ara 1bardak çay
akşam 1 tavuk but 1 tabak salata
gün içerisinde 2 litre su içdim 1 saat yürüyüş 1 saat egzersiz yaptim eleştirilere açiğim kizlarr
iyiki doğmuş oğlun, puding olmamış cıss :) diğerleri güzelSelam güzeller
Kahvaltı
1 tavada yumurta
Yarım sivri biber
3salam
2 zeytin 1 kasık bal
Ara
1armut
Ara
1 domates
1neskafe
Aksam
1dolma biber
1kase çorba
1 kase yoğurt
1porsiyon puding
Bugün oğlumun doğum günü iyiki doğdun oglummm ömrümpasta yemiycem bana güvenin kızlar
güle güle kavuşun canım bir bakmışsın gelmişMerhaba Arkadaşlar,
Bugün eşimi askere götürdük
Kahvaltıyı 10 gibi yaptık dışarıda çok bir şey yemedim, bir haşlanmış yumurta hatırlıyorum başka ne yedim valla hiç bilmiyorum.
Dönerken sürekli su içtim .
Az önce de dün eşime Galdirik Turşusu kavurmuştum, biliyor musunuz bilmiyorum. Ondan yedim iki dilim ekmekle.
Canım hiç bir şey ne yemek ne de içmek istemiyor. Uyumaya çalışacağım... Rabbim tüm askerlerimizin ve bekleyenlerinin yardımcısı olsun inşallah...
menün çok güzel aslında doyurucuda neden aç hissediyorsun acaba diyet psikolojisimi seninkideIyi akşamlar kızlar
Bende menümü paylaşayim
Sabah 1 dilim tam buğday ekmegi
1 haşlanmiş yumurta
1 kk peynir
4adet siyah zeytin
Ara tarcınlı kahvesi
Öğlen
1 tane tavuk pirzola fırında
Ara
4adet çilek
3/1 muz
1 elma (çok acikmistim)
Aksam
1 porsiyon balık(150gr)
Bol salata
1dilim tam buğday ekmegi
Bugün kendimi çok aç hissediyorum
Biseyler Yemeden erkenden yaticam
çok güzel bir menüSabah
Bi kepekli sandivic (lor peynirli)
Öglen
1 kase tavuk sote
1kase tarahana corba
2 dilim tahil ekmek
1 bardak ayran
Akşam
1 kase sehriyeli çorba
Araögun
Türk kahvesi (şekersiz)
Su 2litre
yemişsin artık olan olmuş bundan sonra yemek yok cısssKizlar bugun sabah hafif bi kahvalti yaptim ama oglen dort kucuk dilim pizza yedim iki litre suyumu tamamladim aksam dengelemek icin sadece yogurt yedim ama keske pizza yemeseydim dayanamiuorum pizzaya hic
oh maşallah, tam diyete bugün başladım inşallah o yüzden vermedim dahakızlar nasıl gidiyor diyetleriniz bakalım? ben bugün 300 gram eksi çıktım. keşke hergün böyle eksi çıksam
çok güzel bir menüBende menümü paylaşayım
KAHVALTI:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
ÖĞLEN:
1 kase yayla çorbası
1 tabak tavuk patates yemeği
Salata
ARA:
Salata
AKŞAM:
1 1/2 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmek
oo süper olmuşİyiaksamlar kızlar ancak gelebildim.
Bugun ki menum sabah 2dilim Etimek peynir 5 zeytin yeşil çay maydonoz 1 çay kaşığı bal
Öğlen bamya yemeği yoğurt
Akşam karnibahar tarhana çorbası
2,5 lt su 2 türk kahvesi 1 nescafe şekersiz 10 fındık 2 ceviz 1 muz da ara öğünler
güzel menüMenüm
Sabah 1 yumurta, 1 kase kabuklu yer fıstığı , 1 kk peynir, 6 adet siyah zeytin, bol maydanoz, yarım domates, şekersiz çay,
Ögle yok
Akşam 1.5kase mercimek corbası
2 yemek k pirinç pilavı
çok az yemişsin bence biraz artırmalısınSelam KK Ailesi
Az yesemde kendimi kötü hissediyorum nedenini bilmiyorum.
Öglen yagsiz tost ve 1 kibrit kutusu peynir
ikindi ayran ve 2 adet esmer pirinc patlagi
aksam izmir köftesi ve yogurt
ayy sen nerenden kilo vericen sıfır beden mi olucanOoooo herkesler listesini yazmış,ben de yazayım ozaman;
Bu sabah az şekerli çay eşliğinde sıkı bir kahvaltı yapdım,sıkı olmasının sebebi de 2-30 havuza gittim ve kahvaltıyla gidiyorum,öğle yemeği yersem havuzda rahatsız oluyorum,yarı aç gidiyorum yani:)
Öğlen yemeği hiç bi Zaman yemem zaten,
Havuzdan 16:30 da geldim,hemen kısır yaptım ve iki tabak yedimdoğal olarak çok aç oluyorum ondan sonra hiç bişey yemedim,su içiyorum ve birazdan papatya çayı içeceğim.
Belirli bi listem yok hedefim akşam 19 dan sonra bişey yemeden zayıflamak sonucu hep birlikde göreceğiz
Ya bi git ya... Hem kilonla hem menünle hava mı atıyon bize
İnşallah kilo alırsın
güzel menüBende menümü yazayım
Sabah iki dilim ekmek arası 1 kk peynir
3 bardağı şekersiz çay
Ara 1 kase leblebi kuruüzüm karışık
Öğle bi kase Mahluta çorba bi tabak er yemeği
Öğleden sonra bi elma bi tane Ayva
Bi tane tek şekerli nescafe
Akşam bi tabak tavuk çorbası
Bi tabak nohut yemeği biraz fırında mantar
Bi bardak zencefil çayımı
Bi buçuk litre su içtim. Bi saate yakın yürüdüm 20 Tanede mekik çektim
ah ah bende akşam sinirlendim iki yasaklı şey yedim halbuki evde o kadar durdu, diyetteyim yaYerde yapılan egzersizler çok zor geliyor bana... Hoplayıp zıplayınca zevkli oluyor... Aslında bi ara kendimi zorlayıp callan yapmıştım ama şimdi zor geliyor..
Bu arada bu saatte yasaklı bi şey yedim..
çorba diyeti mi yapıyorsun?Günaydın canımm 1 bardak suyumu içtim. Kahvaltıda çorbamıda içtimm ohh.
aa hiç görmedim çıkınca alırım inşallah, kahve hiç sevmezdim sonra fındıklı kahve vs. derken granür kahvelere dadandım her gün içer oldum, türk kahvesi yapmıyorumda gerçi pek sevmiyorum onu:) diğeri tok tutuyor beni ilginç bir şekilde birazda ondan içiyorumKızlar bir de size a101 in dibek kahvesini şiddetle tavsiye ediyorum... 2-3 fincan içiyorum ben... Çok güzel yumuşak bir içimi var...
Günaydın. Eşim akşam bi kase tatlı bişe yedi adını söylemeyim ama ben çok severim Neyse öyle de canım çekmişti gittim büyük bardak su içtim kaseyi ona verdim ben YEMEDİM.
Dışardan takip edenler yazabilirmi sıkıntı olurmu
Ohhhh beni dün iki tabak kısır yedim diye topa tuttunYerde yapılan egzersizler çok zor geliyor bana... Hoplayıp zıplayınca zevkli oluyor... Aslında bi ara kendimi zorlayıp callan yapmıştım ama şimdi zor geliyor..
Bu arada bu saatte yasaklı bi şey yedim..
Hanım hanımmmmOhhhh beni dün iki tabak kısır yedim diye topa tuttunkendisi sabahın ikisinde yasaklı yiyoyor hanım hanım ben en azından akşam 5 de yedim ve birdaha bişey yemedim
tebrik ediyorumGünaydın. Eşim akşam bi kase tatlı bişe yedi adını söylemeyim ama ben çok severim Neyse öyle de canım çekmişti gittim büyük bardak su içtim kaseyi ona verdim ben YEMEDİM.
Günaydın kızlar sabah Sporum yaptım Leslie3mil
100 mekik
50 ip atlama
4 bardak su ictim
Kizlar tunaydinlar 1 yumurta bir dilim ekmek le kahvaltimi yaptim smdi turk kahvesi icecegim soz veriyorum bugun kacamak yapmiycagimm gitcek kilolar dimiiiii insAllahhhh :)))
Kizlar tunaydinlar 1 yumurta bir dilim ekmek le kahvaltimi yaptim smdi turk kahvesi icecegim soz veriyorum bugun kacamak yapmiycagimm gitcek kilolar dimiiiii insAllahhhh :)))
Hep birlikde gülelim :) Anka bitanedir anlayışlı kızdır,gurupdaşımdırrrrrHanım hanımmmm
Ay çok şekersin canım ya, güldürdün beni. Allah 'ta seni güldürsün
Yesacanım gün bitince toplu yaz menünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?