1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Maşallah canım ya bu kadar çeşidi nasıl yapıyorsun... Bir de er yemeği nasıl oluyor..

öğle yemeğini ben yapmıyorum canım iş yerinden hazır ben sadece akşam için yapıyorum. nohut bi gün önceden kalmıştı ben sadece çorba ve mantar yaptım. bu arada telefonun azizliği et yemeği olacak .

Hoplayip ziplamak daha eğlenceli kuzum
Ne yedin canim

Misafirler gelirken çocuklara N**** (Siyahi) getirmiş hiç sevmem kakaolu şeyleri ama canım çekti yedim...

Evet ya gece 2 de yemek mi yenir.. Dengesiz işte..

kesinlikle çok zararlı... Ben günde 3-4 tane içerdim... Hem de 3u bir arada... Bir çok hastalığıma sebep neskafedir.. Yanında selulit ve kilo da eşantiyon geldi...

iyiyiz canım sadece aramızda gece 2'de yemek yiyen arkadaşlar var onlarla uğraşmak zorunda kalıyoruz
Bak ya terbiyesize gece 2 de herkes uyurken çocuk sallamış.. Acıkmış niye acıkıyor halbuki.. Bi de morali bozuk olunca yemiş.. Dedim ya dengesiz işte

Hımm anladım canım ben de bi an dedim hem öğle hem akşam farklı maşallah nasıl yetişiyor diye... Er yemeği çok merak etmiştim ya yeşil mercimekli falan bişey sanmıştım buyuk hayal kırıklığı var şu anda...

Kızlar bir de size a101 in dibek kahvesini şiddetle tavsiye ediyorum... 2-3 fincan içiyorum ben... Çok güzel yumuşak bir içimi var...

menü süper gerçekten
Cnm kafanda diyetteyim az yicem vs gibi şartlandirma insan oyle derse daha çok yiyo yemeği menünde güzel bn sadece iki oğün üst üste bulgur pilavini biraz fazla buldum
aynen şartlanınca olmuyor, işte normalde pilav sevmem bile diyetteyim ya
menü ve spor çok güzel
iyiki doğmuş oğlun, puding olmamış cıss :) diğerleri güzel
güle güle kavuşun canım bir bakmışsın gelmiş
menün çok güzel aslında doyurucuda neden aç hissediyorsun acaba diyet psikolojisimi seninkide
Sabah
Bi kepekli sandivic (lor peynirli)

Öglen
1 kase tavuk sote
1kase tarahana corba
2 dilim tahil ekmek
1 bardak ayran

Akşam
1 kase sehriyeli çorba

Araögun
Türk kahvesi (şekersiz)

Su 2litre
çok güzel bir menü
Kizlar bugun sabah hafif bi kahvalti yaptim ama oglen dort kucuk dilim pizza yedim iki litre suyumu tamamladim aksam dengelemek icin sadece yogurt yedim ama keske pizza yemeseydim dayanamiuorum pizzaya hic
yemişsin artık olan olmuş bundan sonra yemek yok cısss
kızlar nasıl gidiyor diyetleriniz bakalım? ben bugün 300 gram eksi çıktım. keşke hergün böyle eksi çıksam
oh maşallah, tam diyete bugün başladım inşallah o yüzden vermedim daha
Bende menümü paylaşayım

KAHVALTI:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek

ÖĞLEN:
1 kase yayla çorbası
1 tabak tavuk patates yemeği
Salata

ARA:
Salata

AKŞAM:
1 1/2 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmek
çok güzel bir menü
oo süper olmuş
Menüm

Sabah 1 yumurta, 1 kase kabuklu yer fıstığı , 1 kk peynir, 6 adet siyah zeytin, bol maydanoz, yarım domates, şekersiz çay,

Ögle yok

Akşam 1.5kase mercimek corbası
2 yemek k pirinç pilavı
güzel menü düşün nasıl oldu?
Selam KK Ailesi

Az yesemde kendimi kötü hissediyorum nedenini bilmiyorum.

Öglen yagsiz tost ve 1 kibrit kutusu peynir

ikindi ayran ve 2 adet esmer pirinc patlagi

aksam izmir köftesi ve yogurt
çok az yemişsin bence biraz artırmalısın
ayy sen nerenden kilo vericen sıfır beden mi olucan
Ya bi git ya... Hem kilonla hem menünle hava mı atıyon bize
İnşallah kilo alırsın

güzel menü
Yerde yapılan egzersizler çok zor geliyor bana... Hoplayıp zıplayınca zevkli oluyor... Aslında bi ara kendimi zorlayıp callan yapmıştım ama şimdi zor geliyor..
Bu arada bu saatte yasaklı bi şey yedim..
ah ah bende akşam sinirlendim iki yasaklı şey yedim halbuki evde o kadar durdu, diyetteyim ya
Günaydın canımm 1 bardak suyumu içtim. Kahvaltıda çorbamıda içtimm ohh.
çorba diyeti mi yapıyorsun?
Kızlar bir de size a101 in dibek kahvesini şiddetle tavsiye ediyorum... 2-3 fincan içiyorum ben... Çok güzel yumuşak bir içimi var...
aa hiç görmedim çıkınca alırım inşallah, kahve hiç sevmezdim sonra fındıklı kahve vs. derken granür kahvelere dadandım her gün içer oldum, türk kahvesi yapmıyorumda gerçi pek sevmiyorum onu:) diğeri tok tutuyor beni ilginç bir şekilde birazda ondan içiyorum

Günaydınlar artık yeter diyorum altı üstü abur cubur yemiycem kilo vermek için ne olmuş sanki yapamam birde leslie başlasam ah eski dostum ne güzel kilo vermiştim onunla

Günaydın. Eşim akşam bi kase tatlı bişe yedi adını söylemeyim ama ben çok severim Neyse öyle de canım çekmişti gittim büyük bardak su içtim kaseyi ona verdim ben YEMEDİM.

Kızlar gunaydınn . İki gundur yatıya mısafır vardı adam gıbı baslayamadım bile Bugunden ıtıbaren dıkkat edıcem ama

Yerde yapılan egzersizler çok zor geliyor bana... Hoplayıp zıplayınca zevkli oluyor... Aslında bi ara kendimi zorlayıp callan yapmıştım ama şimdi zor geliyor..
Bu arada bu saatte yasaklı bi şey yedim..
Ohhhh beni dün iki tabak kısır yedim diye topa tuttun kendisi sabahın ikisinde yasaklı yiyoyor hanım hanım ben en azından akşam 5 de yedim ve birdaha bişey yemedim

Kizlar tunaydinlar 1 yumurta bir dilim ekmek le kahvaltimi yaptim smdi turk kahvesi icecegim soz veriyorum bugun kacamak yapmiycagimm gitcek kilolar dimiiiii insAllahhhh :)))

Ohhhh beni dün iki tabak kısır yedim diye topa tuttun kendisi sabahın ikisinde yasaklı yiyoyor hanım hanım ben en azından akşam 5 de yedim ve birdaha bişey yemedim
Hanım hanımmmm
Ay çok şekersin canım ya, güldürdün beni. Allah 'ta seni güldürsün

Günaydın. Eşim akşam bi kase tatlı bişe yedi adını söylemeyim ama ben çok severim Neyse öyle de canım çekmişti gittim büyük bardak su içtim kaseyi ona verdim ben YEMEDİM.
tebrik ediyorum canım sende ocak annesiydin değil mi
Günaydın kızlar sabah Sporum yaptım Leslie3mil
100 mekik
50 ip atlama
4 bardak su ictim

Kizlar tunaydinlar 1 yumurta bir dilim ekmek le kahvaltimi yaptim smdi turk kahvesi icecegim soz veriyorum bugun kacamak yapmiycagimm gitcek kilolar dimiiiii insAllahhhh :)))

Selam kızlar bende bugün kahvaltıda :1 muz ,turp ve mor lahana ,avuç içi kadar peynir,15 adet zeytin şekersiz duble adaçayı içtim sonrada 3 saat yürüyüş yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…