• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

İyi akşamlar arkadaşlar.... Bu günkü menümü gururla sunuyorum...

Sabah 9.00 dan 10.30 a kadar yürüdüm... Eve geldim 11 de kahvaltı yaptım
2 yumurta
1 çay bardağı ceviz
1 avuç kadar peynir
13 zeytin
3 çeri domates 1 salatalık (bunlar olmamalıydı aslında :KK43: )

Saat 4 gibi başım döndü 1 bardak yeşil çay yanında 5 ceviz yedim

Akşam yeşil mercimek haşladım sade 1 çay bardağı...
Yanında marul, soğan, domates ve cevizli salata ile yedim...
1 kase yoğurt yedim..

1.5 litre suyum bitti.. 1 litre daha hazırladım yatana kadar içerim...

Neden olmamalıydı ki? Domates salatalık gayet sağlıklı .?
Çok güzel bir menü canım

Hayirli Nice güzel yaşlara bebeğim

Allah kavuştursun canım
sayılı gün çabuk geçer insallah

Canım Allah kavuştursun üzme kendini göz açıp kapatana kadar geçer inşallah.

Allah razı olsun kızlar inşallah hip hızlı geçecek... bende yarın kendimi biraz daha toplayıp diyet spor vs askerim döndüğünde onu çok daha güzel karşılayacagim (diye kendimi gaza getirip motive etmeye çalışıyorum)

Her gün tartılıyor musun canım ben haftada 1 kez tartılıyorum daha iyi oluyor. Çünkü her günün diğerine uymaya bilir moral bozukluğu olmadın diye haftada 1 kez daha iyi bence sende öyle yapsana
dayanmıyorum ki :KK17: bir de ben zayıfken hergün tartılırdım ne zaman tartıyı unuttum, az tartılmaya başladım geldi kilolar. o yüzden biraz psikolojik sanırım ;)

İyiaksamlar kızlar ancak gelebildim.
Bugun ki menum sabah 2dilim Etimek peynir 5 zeytin yeşil çay maydonoz 1 çay kaşığı bal
Öğlen bamya yemeği yoğurt
Akşam karnibahar tarhana çorbası
2,5 lt su 2 türk kahvesi 1 nescafe şekersiz 10 fındık 2 ceviz 1 muz da ara öğünler

Selam güzeller
Kahvaltı
1 tavada yumurta
Yarım sivri biber
3salam
2 zeytin 1 kasık bal

Ara
1armut

Ara
1 domates
1neskafe

Aksam
1dolma biber
1kase çorba
1 kase yoğurt

1porsiyon puding

Bugün oğlumun doğum günü iyiki doğdun oglummm ömrüm:-)pasta yemiycem bana güvenin kızlar:-)
Nice yıllara oglusuna

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün eşimi askere götürdük:KK61::KK61::KK61:

Kahvaltıyı 10 gibi yaptık dışarıda çok bir şey yemedim, bir haşlanmış yumurta hatırlıyorum başka ne yedim valla hiç bilmiyorum.

Dönerken sürekli su içtim .

Az önce de dün eşime Galdirik Turşusu kavurmuştum, biliyor musunuz bilmiyorum. Ondan yedim iki dilim ekmekle.
Canım hiç bir şey ne yemek ne de içmek istemiyor. Uyumaya çalışacağım... Rabbim tüm askerlerimizin ve bekleyenlerinin yardımcısı olsun inşallah...
Allah kavuştursun insallah

Menüm

Sabah 1 yumurta, 1 kase kabuklu yer fıstığı , 1 kk peynir, 6 adet siyah zeytin, bol maydanoz, yarım domates, şekersiz çay,

Ögle yok

Akşam 1.5kase mercimek corbası
2 yemek k pirinç pilavı

Selam KK Ailesi

Az yesemde kendimi kötü hissediyorum nedenini bilmiyorum.

Öglen yagsiz tost ve 1 kibrit kutusu peynir

ikindi ayran ve 2 adet esmer pirinc patlagi

aksam izmir köftesi ve yogurt

Menüm

Sabah 1 yumurta, 1 kase kabuklu yer fıstığı , 1 kk peynir, 6 adet siyah zeytin, bol maydanoz, yarım domates, şekersiz çay,

Ögle yok

Akşam 1.5kase mercimek corbası
2 yemek k pirinç pilavı

Dişinden dolayı bu gün affediyorum ama yarın pilav yok artık... Saçını çekerim sonra...

Ooooo herkesler listesini yazmış,ben de yazayım ozaman;

Bu sabah az şekerli çay eşliğinde sıkı bir kahvaltı yapdım,sıkı olmasının sebebi de 2-30 havuza gittim ve kahvaltıyla gidiyorum,öğle yemeği yersem havuzda rahatsız oluyorum,yarı aç gidiyorum yani:)

Öğlen yemeği hiç bi Zaman yemem zaten,

Havuzdan 16:30 da geldim,hemen kısır yaptım ve iki tabak yedim :KK43: doğal olarak çok aç oluyorum o_Oondan sonra hiç bişey yemedim,su içiyorum ve birazdan papatya çayı içeceğim.

Belirli bi listem yok hedefim akşam 19 dan sonra bişey yemeden zayıflamak sonucu hep birlikde göreceğiz:KK51:

Ooooo herkesler listesini yazmış,ben de yazayım ozaman;

Bu sabah az şekerli çay eşliğinde sıkı bir kahvaltı yapdım,sıkı olmasının sebebi de 2-30 havuza gittim ve kahvaltıyla gidiyorum,öğle yemeği yersem havuzda rahatsız oluyorum,yarı aç gidiyorum yani:)

Öğlen yemeği hiç bi Zaman yemem zaten,

Havuzdan 16:30 da geldim,hemen kısır yaptım ve iki tabak yedim :KK43: doğal olarak çok aç oluyorum o_Oondan sonra hiç bişey yemedim,su içiyorum ve birazdan papatya çayı içeceğim.

Belirli bi listem yok hedefim akşam 19 dan sonra bişey yemeden zayıflamak sonucu hep birlikde göreceğiz:KK51:

Ya bi git ya... Hem kilonla hem menünle hava mı atıyon bize :11:
İnşallah kilo alırsın :D

Yeşilmi kız ayyy çok güzel olur salatası,dere otu falan :kk77: bende yapıyim bu ara,bide biri kereviz salatası paylaşmış ya :kk77:şahane oluyor mutlaka dene,sarımsakla ama, mis misss

Yeşil mercimeği sade haşladım bu gün... Yanında salatayla.yedim... Çok merak ettim kerevizi ya inşallah markette vardır da yarın alırım...
Yeşil mercimeği ben de çok seviyorum... Lahanalı, pırasalı, erişteli vs her türlü yerim...

Yeşil mercimeği sade haşladım bu gün... Yanında salatayla.yedim... Çok merak ettim kerevizi ya inşallah markette vardır da yarın alırım...
Yeşil mercimeği ben de çok seviyorum... Lahanalı, pırasalı, erişteli vs her türlü yerim...
Şuan dolapda erişteli yeşil mercimek var çocuklar çok seviyor:kk77:

Bende menümü yazayım
Sabah iki dilim ekmek arası 1 kk peynir
3 bardağı şekersiz çay
Ara 1 kase leblebi kuruüzüm karışık
Öğle bi kase Mahluta çorba bi tabak er yemeği
Öğleden sonra bi elma bi tane Ayva
Bi tane tek şekerli nescafe
Akşam bi tabak tavuk çorbası
Bi tabak nohut yemeği biraz fırında mantar
Bi bardak zencefil çayımı

Bi buçuk litre su içtim. Bi saate yakın yürüdüm 20 Tanede mekik çektim