• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Kızlar ben geldim. Sabahtan bu yana koşuştur dur. Dişim iyi cok şükür. Olmayan diş:)
Annemdeyim diye en hafifle atlatmaya çalışıyorum.

@anka_misali canım ya karatay a bir türlü adapte olamıyorum napıcaz bu durumu
Sabah bir tane D börek yedim . Dünden aç oldugum için.

Kızlar ben geldim. Sabahtan bu yana koşuştur dur. Dişim iyi cok şükür. Olmayan diş:)
Annemdeyim diye en hafifle atlatmaya çalışıyorum.

@anka_misali canım ya karatay a bir türlü adapte olamıyorum napıcaz bu durumu
Sabah bir tane D börek yedim . Dünden aç oldugum için.
Bende öyle Can'ım adapte olamıyorum bugün tam anlamı ike tekrar başladım akşama Karataya uygun beslenmeye calış

Ben de adapte olamadım. Kizlar benim esim hic sebze yemegi yemiyor. Surekli et tavuk ben de sıkıldım. Dun patates yemegi vardi o da seker bombasi. Bana alternatif bir seyler bulun nolur cok muzdaribim cidden..

Ben de adapte olamadım. Kizlar benim esim hic sebze yemegi yemiyor. Surekli et tavuk ben de sıkıldım. Dun patates yemegi vardi o da seker bombasi. Bana alternatif bir seyler bulun nolur cok muzdaribim cidden..

Bence balik ve tavuktan zarar gelmez doğru pişirildiği taktirde protein deposu

Bende yerim valla tavuk et.
Eşin eti cok yiyor sa yanına salata yap salata cok ye. Yogurt koy mesela.
Ya da brokoli karnıbahar haşla yanında ye

Midem in guruldaması ne güzel bir duygu .. oğlumu banyo yaptırdım uyudu şimdi.
A101e dogru gidim bakalım neler var. Yarın cok güzel ürünler geliyomuş. Hem yürüyüş de olur missss

Sevgili Yesa iradene hayran kaldım tebrikler darısı basima

teşekkürler canım da arada benim de kaçamaklarım oluyor ama

1- mümkün olduğunca erken saatte

2- mümkün olduğunca az miktarda yiyorum

çünkü nefsimiz diye de bir gerçek var ben zorlasam 15 gün boyunca ağzıma sürmem ama 16. gün patlama yaşarım

o yüzden abartmamak en güzeli ve hepimizin dediği gibi bunu yaşam tarzı haline getirmek

:KK68::KK68::KK68:

Back