1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Arkadaşlar diet sürecimizin ilk günü hayırlı olsun
Ben su içemiyorum ya sabahtan beri sadece 1 bardak su icebildim
Sabah içtiğim limonlu su dışında
Nasıl artırabilirim

öncelikle 1 şişe alıyorsun canım o senin ayrılmaz dostun oluyor

sonra telefonuna su içemeyenler için bir uygulama var saat aralıklarını sen belirliyorsun ve o aralıklarda su sesi çıkarıyor çıktıkça içiyorsun :)

Yemegimi birazdan yicem. Sonra menümü yazarım. Ufak bir kaçamak yaptım. Bakalım yarın eksi görücek miyim. Yemekten bir saat sonra Leslie yaparım. Bel ve basen de çalışıcam.

arkadaşlar herhangi bir programınız var mı herkes kendiine göre mi yapacak

Canım ilk mesaja da yazdım

Dikkat etmemiz gereken bir kaç madde var onları yapıyoruz onun dışında karatay yapan da var dukan yapan da sadece belirli şeylere dikkat eden de

Canım her gün mi tartılıyorsun sen ?

Malesef böyle bir hastalığım var. Eski diyet dönemimde de her gün tartılıyordum.
Eksi gördükçe daha da az yiyordum.

1.5 litre su içtim .. bende akşama kadar bir litre daha içerim su da sıkıntım yok
Yalnız ılık su daha rahat içiyorum

Evet ilk menü benden gelsin ..

Sabah aç karnına yeşil kahve

• Sabah 1 yumurta, 10 yeşil zeytin, 1 domates, 2 kk peynir, 4 parça sucuk , 1 kase kabuklu yer fıstığı, 6 dal ıspanak yaprağı (çiy olarak yedim . Normalde salata sını da yiyorum. Yeşillik kalmadı o yuzden ıspanak yedim )
  • Ara
  • Ara
  • Akşam

1.5lt su
Leslie 1 mile Ekspres yaptım .. Yemegi yeni yedim. Bir saat geçsin spor yapıcam .. yapınca yazarım

Eleştirelere açığım kızlar.

Selam kizlarr hayirli akşamlarr bugunki menümü paylaşayim
sabah öncelikle 2 bardak limonlu su 1yumurta (haşlanmiş ) 1 dilim ekmek 5 zeytın
ara 1bardak yeşilcay
Oğlen 1 tabak ispanak yemeği
ara 1 yeşil elma
Akşam 1kase mercimek çorbasi1tabak salata 1 lahmacun
2,5 litre su 1 saat egzersiz sizinde menülerinizi bekliyorum kizlarr

Kizlar merhabalar. Bu sabah iki dilim ekmekle kahvaltimi yaptim kahvaltidan sonra yarim saat spor yaptim .acikinca oglen yani yayla corbasi yedim bol su ictim aksam yemeginden once icim kiyildi bi elma yedim :))tabi bu arada suyumuda ihmal etmedim.az oncede buyuk bardak auran ve pirasa yemegi yedim.toplam 2 litre suyumu ictim .2.5 a tamamlayacagim insAllah elestirirlerinize acigim kizlarrr )) hepinize basarilar :)

19 dan önce yemek benim için normal şartlarda çok zor ama bugun erken çıkınca yemeğimi de yedim çok şükür 19 a kadar :)

Sabah : Mantarlı omlet 5 yeşil zeytin 1 şu bardağı portakal suyu

Ara: yeşil çay ve 500 ml su

Öğlen: 3 yemek kaşığı kadar pilav 4-5 minik kup patates yemeğinden aldım bir de domates çorbası

Ara 500 ml su leblebi

Aksam 2 yemek kaşığı pilav 2 köfte eşime fırında Kaşarlı mantar yaptım kendime 6 tane kasarsiz yaptım. Ekmek de yemedim gün boyu :)

Herkese merhaba bugünkü menüm

Sabah : maydanoz limon kürü
Yarım saat sonra
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Yeşillik

Öğlen : 1 kase ev yoğurdu
2 dilim salam

Akşam : yağsız tuzsuz haşlanmış pırasa üzerine 1 yemek kaşığı zeytin yağı
Yarım kase yoğurt

Su : 1,5 litre ( 1 litre tarçınlı yarım litre karbonatlı )

Spor 15 dakka dans 15 dakka trambolin 5 dakka hulahop 20 dakka abuk subuk hareketler 1 saatten fazla temizlik kısaca gün boyu hep hareketli idim

Kaçamak. Yokkkkk

Merhaba kızlar biit menude benden

Kahvaltı
1 haslanmıs yumurta
2 zeytin
Kibrit kutusu kadar peynir
3 salam
Sekersiz nescafe

Oglen
Yarım tabak patates salatası
2ciğ köfte
2 sarma

Aksam
1,kabak dolması
1 kase yoğurt
Su ve spor kaldı kızlar herkese başarılar

Canım tebrikler gayet güzel bi menü olmuş toplamda 1 litremi içtin suyu

Menün çok güzel cnm

Menün güzelde sanki çiğkofte ve sarma bir arada olmamiş

Canım tebrikler gayet güzel bi menü olmuş toplamda 1 litremi içtin suyu
Teşekkür ederim canım :) inşallah böyle gider net bildiğim bu şişeyi iki kez doldurdum çünkü :) ama arada şu bardağı ile de içtim benim en büyük derdim şu içermemek onu yenmeye çalışıyorum yatana kadar devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…