• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Ohh süper zamanla diğerleri de azalacak inşallah. Bende şeker kullanmıyorum çay kahve de, ama tatlıya bayılırım ve ekmeksiz doymuyorum gibi gelirdi. Şu an sabah ve öğle yemeğimi de yedim ama ekmek yok inanıyorum olacak :)

bende bir ay oldu şekeri kestim çayı şekersiz türk kahvesi yada neskafe içersem ki haftada bir yada 2 kere de tek şekerli içiyorum. ben ayça kayanın kitabında 2 küp şekerin bir dilim ekmeğe denk geldiğini duyunca 2 şekerli çay içeceğime bir dilim ekmek yerim mantığıyla birden kestim şekeri ve oh çok iyi ettim :KK49:

Benim kızım spor yapmama izin vermiyo ya bende abuk subuk bi dünya hareket yapıyorum trambolin zıplıyoz beraber dans ediyoz temizlik yapıyom böyle yoksa ne jili ne mili ne lesli hiç bişey yapamıyom bu cadı yüZğnden

ya al benden de o kadar . benim kızda spor yapmama izn vermiyor o uyuyuncada saat 11 oluyor ondan sonrada ben yorgunluktan yapamıyorum. nasıl yapsam bu spor işini. havalar güzel olsa alıcam kızımı parka gidelim gezelim , bebek arabasına koyup yürüyeceğim ama işte kış günü ne yapsam. :KK14::KK14:

allahtan iş yerine yakın biryerde araba koyacak yer yok biraz uzağa bırakıyorum da sabah akşam 5-10 dakika yürüyorum. bide tabi pazara gidince 1 saat falan geziyorum kabul olursa :oops::oops:

bende bir ay oldu şekeri kestim çayı şekersiz türk kahvesi yada neskafe içersem ki haftada bir yada 2 kere de tek şekerli içiyorum. ben ayça kayanın kitabında 2 küp şekerin bir dilim ekmeğe denk geldiğini duyunca 2 şekerli çay içeceğime bir dilim ekmek yerim mantığıyla birden kestim şekeri ve oh çok iyi ettim :KK49:

ya al benden de o kadar . benim kızda spor yapmama izn vermiyor o uyuyuncada saat 11 oluyor ondan sonrada ben yorgunluktan yapamıyorum. nasıl yapsam bu spor işini. havalar güzel olsa alıcam kızımı parka gidelim gezelim , bebek arabasına koyup yürüyeceğim ama işte kış günü ne yapsam. :KK14::KK14:

allahtan iş yerine yakın biryerde araba koyacak yer yok biraz uzağa bırakıyorum da sabah akşam 5-10 dakika yürüyorum. bide tabi pazara gidince 1 saat falan geziyorum kabul olursa :oops::oops:

Gerçekten sağlıklı bir yaşam için çok güzel bir adım daim olsun :KK28: Bahsettiğin kişiyi hiç duymamıştım bir bakaım :)

Gerçekten sağlıklı bir yaşam için çok güzel bir adım daim olsun :KK28: Bahsettiğin kişiyi hiç duymamıştım bir bakaım :)

dr ayça kaya sayarak zayıfla 5333 diye bi kitabı var. diyet listesi diye birşey yok. herşey yiyebilirsin ama tabiki sayarak. ben okuyunca çok hoşuma gitti bu sistem. instagram adreside var ordada güzelpaylaşımları var.

Benimde iki oğlum var bende kimseye bırakmıyor um evde kendim yapıyorum 80 idim 65 düştüm hedefim 60 olmak canım yutube de videolar var fazla zor olmayan aryobik yazınca çıkıyor ondan yap çok faydasını görürsün canım
Maşallah sevgili derman .....sakıncası yoksa boyun u ve yasini yazar misin kilolarımiz birbirine yakin

Nill41 Nill41 canım diğer üyelerimiz için isteğe bağlı

Ama senin zorunlu. kaçamak yapıyorsun çünkü :KK70:

:KK70::KK70::KK70: eyvaaaahhh :KK70: napalm aksama yazicm artk :KK70::KK70: ama biraz motivem dustu kahvalti da kaynim ben sende hic bir degisiklik goremiyorum dedi. Ara ogun de kahve iciyordum sade. Kahveleri ic ic sonra niye kilo veremiyorum de, dedi. Ne kadar zararli kahve dedi

Valla canım baya gözlerim karardı.. Mecburen yedim.. Evde olsam yemezdim..

Leslinin 3 millik videoları var ya onu diyorum..
Dogru gerci evde olsam ben neler yiyorum kostururken insan daha kotu oluyor. :KK66: o videolar gittikce daha cok kalori mi yakiyor. Hani sonraki video daha cok sonraki dahaa

:KK70::KK70::KK70: eyvaaaahhh :KK70: napalm aksama yazicm artk :KK70::KK70: ama biraz motivem dustu kahvalti da kaynim ben sende hic bir degisiklik goremiyorum dedi. Ara ogun de kahve iciyordum sade. Kahveleri ic ic sonra niye kilo veremiyorum de, dedi. Ne kadar zararli kahve dedi

Dogru gerci evde olsam ben neler yiyorum kostururken insan daha kotu oluyor. :KK66: o videolar gittikce daha cok kalori mi yakiyor. Hani sonraki video daha cok sonraki dahaa

Sonraki derken 1 millik videolar var mesela 1 mil yürümüş oluyorsun.. 2 mil açarsan 2 mil öyle yani... Miller çoğaldıkça daha fazla kalori yakıyorsun tabi..

dr ayça kaya sayarak zayıfla 5333 diye bi kitabı var. diyet listesi diye birşey yok. herşey yiyebilirsin ama tabiki sayarak. ben okuyunca çok hoşuma gitti bu sistem. instagram adreside var ordada güzelpaylaşımları var.

Okudum biraz mantıklı görünüyor aslında instagramda da bakayım hemen teşekkür ederim :)

Arkadaşlar diet sürecimizin ilk günü hayırlı olsun
Ben su içemiyorum ya sabahtan beri sadece 1 bardak su icebildim
Sabah içtiğim limonlu su dışında
Nasıl artırabilirim

FB_IMG_1453156678299.jpg

Eklentiler

• FB_IMG_1453623961651.jpg
    FB_IMG_1453623961651.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 39
arkadaşlar herhangi bir programınız var mı herkes kendiine göre mi yapacak

Back