- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.296
- 53
- 35
Menün güzelde sanki çiğkofte ve sarma bir arada olmamiş
Sarma öyle büyük değildi kıldan ince kılıçtan keskindi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Menün güzelde sanki çiğkofte ve sarma bir arada olmamiş
Su benimde baş belam bu saate kadar 1,5 bitti çok geç yatıyoruz 2,3 gibi kızım sayesinde o zamana kadar 2 litreyi tamamlarımTeşekkür ederim canım :) inşallah böyle gider net bildiğim bu şişeyi iki kez doldurdum çünkü :) ama arada şu bardağı ile de içtim benim en büyük derdim şu içermemek onu yenmeye çalışıyorum yatana kadar devam :)
Canım bende buna yürekten inanıyorum inanmazsak olmaz zatenKızlar ben inanıyorum bir haftada güzel kilolar gidicek hepimizden.
heyecandorukta yatmadan iki saat önce su içmeyi bırak bence. Sabaha kadar sürekli lavaboya koşarsın.
heyecandorukta yatmadan iki saat önce su içmeyi bırak bence. Sabaha kadar sürekli lavaboya koşarsın.
Spor Yapan arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum.
Sabah spor kahvaltıdan önce mi yapılmalı sonra mı yada şimdi akşam yemeğini yedim spor ne zaman yapmalıyım? En sağlıklı verimli olan hangisidir ? Teşekkür ederim
Sarma ciğköfte misss. Iki si bir arada olmamış..
Pembis Hayaller cıss lar var. Onlara ne diyosun. Herkes kaçamaksız gitmiş ben durmadım yine.
Kızlar menüler süper ve gayet yerinde.
Canım ibni sinaya çok inanırım ve söylediği şeylere çok değer veririm sina diyor ki sporu açken yapın tokken yapılan spor kalbe yük bindirir öğünleriniz çok çeşitli olmasın yumruğunuz kadar yiyin yemekle birlikte su tüketmeyin ben bunları uyguluyorum faydasını da görüyorum yemek yedikten 1 saat sonra yada önce spor yapabilirsinSpor Yapan arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum.
Sabah spor kahvaltıdan önce mi yapılmalı sonra mı yada şimdi akşam yemeğini yedim spor ne zaman yapmalıyım? En sağlıklı verimli olan hangisidir ? Teşekkür ederim
Spor Yapan arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum.
Olur canım olur yeter ki iste ve yanında devamli şu şişesi bulundur bir de yarından itibaren renklendirmeye çalışacağım tarçın limon vs gibi biraz araştırmam lazım öncesinde. Kilo vermekten çok sağlıklı yaşamak istiyorum ben devamli olsun istiyorum bakalımSu benimde baş belam bu saate kadar 1,5 bitti çok geç yatıyoruz 2,3 gibi kızım sayesinde o zamana kadar 2 litreyi tamamlarım
Evet olmadı ama misafirlikteyim gerçi bu bahane olmamalı bu günlük böyle oldu kızlar yapcak bişey yokyarın dahaaaa dikkatli olmam inşallah
Evet ilk menü benden gelsin ..
Sabah aç karnına yeşil kahve
- Sabah 1 yumurta, 10 yeşil zeytin, 1 domates, 2 kk peynir, 4 parça sucuk , 1 kase kabuklu yer fıstığı, 6 dal ıspanak yaprağı (çiy olarak yedim . Normalde salata sını da yiyorum. Yeşillik kalmadı o yuzden ıspanak yedim )
- Ara Eki Görüntüle 1760525
- AraEki Görüntüle 1760532
- AkşamEki Görüntüle 1760539
1.5lt su
Leslie 1 mile Ekspres yaptım .. Yemegi yeni yedim. Bir saat geçsin spor yapıcam .. yapınca yazarım
Eleştirelere açığım kızlar.
Cıslar? Derken anlayamadım ya CIS ne demek