- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.822
- 1.223
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canm ama benmki ogretmenlkti birde saatlerce bogaz patlat filan.. ama rlevde rahatlk baska geldi birde cocuk olmadgndan sanrm aynen bende hep baslayip amaan bugun de biyle olsun derdim hep. Sonra da niye hep baslayamiyorum dedm ve sekeri hayatmdan cikardm kahvede cay da. Daha az yemeye basladm porsiyonlarmi kucuktmeye basladm.
Ohh süper zamanla diğerleri de azalacak inşallah. Bende şeker kullanmıyorum çay kahve de, ama tatlıya bayılırım ve ekmeksiz doymuyorum gibi gelirdi. Şu an sabah ve öğle yemeğimi de yedim ama ekmek yok inanıyorum olacak :)
Illa yazmamiz mi gerekiyor acaba
Selam kızlar.. Sabah hastaneye gittik kan vermeye dönüşte şekerim düştü eve kadar dayanamadım simit yedim mecbur... Neyse artık akşama kadar su ve yeşil çay dışında bi'şey yemek yok... Akşam yemeğinde ne yapsam.bakayım bakalım...
3 mil derken birinci videoyu 3 kere mi yapicaksin ???3 mil açıp yapabildiğim kadar yaparım deyince şey etmiştim...
Illa yazmamiz mi gerekiyor acaba
Kacamak yaparsam yine ve kacamaklarimdan dolayi grupta istenmeyen uye olucam diye korkuyorumBence yapmalısın. Bilmiyorum yesa konu sahibi ne der buna.
Ama ne yediklerimizi bilelim öyle eleştirelim. Eksik ya da fazla napıyorsak biliriz.
Merhaba hanımlar
SABAH
1 yumurta kepekli sandiviç ekmek arası
ARA
1 kepekli galeta
ÖĞLE
1 mantar çorba
100 gr kadar arnavut ciğeri
şuana kadar 2 litre su
Canım aksami da yaz bir bütün halinde öyle yorum yapalim olur mu
ben de 60ları görmek istiyorum umarım çok yakında görürüz.