- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
Canım ben yemekleri anlayamadım resimden yazabilir misin acaba :)
Akşam yemegi pırasa yemegi
1 ymk k pilav
2 ymk k et sote
Haklısın yazmam gerekti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben yemekleri anlayamadım resimden yazabilir misin acaba :)
Hi tamam anladım ya zaten cislar bnm hayatimdann çoktandır cikmis çok sukurrBenim abur cubur lara koyduğum masum isim ... cısss .. yani Elleme yeme kilo yapar demek gibi gibi
Bence kahvaltıdan önce spor
Bir de yemekten 1 saat sonra.
Yani akşam yemeğinden
Canım ibni sinaya çok inanırım ve söylediği şeylere çok değer veririm sina diyor ki sporu açken yapın tokken yapılan spor kalbe yük bindirir öğünleriniz çok çeşitli olmasın yumruğunuz kadar yiyin yemekle birlikte su tüketmeyin ben bunları uyguluyorum faydasını da görüyorum yemek yedikten 1 saat sonra yada önce spor yapabilirsin
Sabahları aç karnına yapılan sporun daha etkili olduğu söyleniyor. Eğer Aç karnına spora dayanamazsan öncesinde bir muz yada bir kac badem, ceviz vs. o tarz besinlerle dinç olabilirsin..
Akşamsa yemekten hemen sonra spor,yürüyüş tavsiye edilmiyo. En az 1.5 , 2 saat sonra egzersizlere başlanması gerekiyormuş..
Hi tamam anladım ya zaten cislar bnm hayatimdann çoktandır cikmis çok sukurr
Darısı bize inşallah.
Çikolatayı çok özledim ya kızlar varmı tavsiyeniz
Tam tuz biber oldunya sağol BN yememek için tavsiye istemiştim ayy en sevdiğim çikolatada bitter yahuuBitter :)
Bitter :)
En iyisi % 80 bitter benimde kacamagim oluyor kendileriÇikolatayı çok özledim ya kızlar varmı tavsiyeniz
Tam tuz biber oldunya sağol BN yememek için tavsiye istemiştim ayy en sevdiğim çikolatada bitter yahuu
Sen karatay yapmayacak mıydın ben mi yanlış hatırlıyorumEvet ilk menü benden gelsin ..
Sabah aç karnına yeşil kahve
- Sabah 1 yumurta, 10 yeşil zeytin, 1 domates, 2 kk peynir, 4 parça sucuk , 1 kase kabuklu yer fıstığı, 6 dal ıspanak yaprağı (çiy olarak yedim . Normalde salata sını da yiyorum. Yeşillik kalmadı o yuzden ıspanak yedim )
- Ara Eki Görüntüle 1760525
- AraEki Görüntüle 1760532
- AkşamEki Görüntüle 1760539
1.5lt su
Leslie 1 mile Ekspres yaptım .. Yemegi yeni yedim. Bir saat geçsin spor yapıcam .. yapınca yazarım
Eleştirelere açığım kızlar.
Sen karatay yapmayacak mıydın ben mi yanlış hatırlıyorum
Bugün de herkes sözleşmis gibi ofise zararli tatlı yiyeceklerden getirdi
Ama ben yedim mi
YEMEDİMMMMMMMMMMM
Sen karatay yapmayacak mıydın ben mi yanlış hatırlıyorum
Karatay da pilav yok demi o yüzden böyle yazdın
Pilav yok, sucuk yok(ev yapımı olabilir tabi), leblebi yok, leblebinin yanındaki o siyah şey yok