• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Bence kahvaltıdan önce spor
Bir de yemekten 1 saat sonra.
Yani akşam yemeğinden

Canım ibni sinaya çok inanırım ve söylediği şeylere çok değer veririm sina diyor ki sporu açken yapın tokken yapılan spor kalbe yük bindirir öğünleriniz çok çeşitli olmasın yumruğunuz kadar yiyin yemekle birlikte su tüketmeyin ben bunları uyguluyorum faydasını da görüyorum yemek yedikten 1 saat sonra yada önce spor yapabilirsin

Sabahları aç karnına yapılan sporun daha etkili olduğu söyleniyor. Eğer Aç karnına spora dayanamazsan öncesinde bir muz yada bir kac badem, ceviz vs. o tarz besinlerle dinç olabilirsin..

Akşamsa yemekten hemen sonra spor,yürüyüş tavsiye edilmiyo. En az 1.5 , 2 saat sonra egzersizlere başlanması gerekiyormuş..

Bilgilendirdiginiz için çok teşekkür ederim :) Ben sağlıklı yaşayacağım diye 3 kere yıllık spor salonuna kayıt yaptırıp 4. Kez gitmeyen bit insan olduğum için bu konuda çok bilgisizdim. Ama bu topik bu anlamda da bana fayda sağlıyor :)

İyi akşamlar kızlar çalıştığım için ara ara yazabiliyorum. Günlük menüm
Sabah: 5 zeytin 1 dilim beyaz peynir 1 yumurta sarısı (beyaz ini yiyemiyorum),maydonoz 2dilim etimek
Öğlen: 1 tabak nohut 2dilim etimek 3 kasılma yoğurt
Aksam: 2 baget ızgara salata yarım kase mercimek çorbası
Aralarda yarım muz ve az leblebi 2 türk kahvesi 3 lt su
1 saatte yürüyüş

Benim de günüm böyle geçti.

Evet ilk menü benden gelsin ..

Sabah aç karnına yeşil kahve

1.5lt su
Leslie 1 mile Ekspres yaptım .. Yemegi yeni yedim. Bir saat geçsin spor yapıcam .. yapınca yazarım

Eleştirelere açığım kızlar.
Sen karatay yapmayacak mıydın ben mi yanlış hatırlıyorum

Back