1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Su benimde baş belam bu saate kadar 1,5 bitti çok geç yatıyoruz 2,3 gibi kızım sayesinde o zamana kadar 2 litreyi tamamlarım

Spor Yapan arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum.
Sabah spor kahvaltıdan önce mi yapılmalı sonra mı yada şimdi akşam yemeğini yedim spor ne zaman yapmalıyım? En sağlıklı verimli olan hangisidir ? Teşekkür ederim

Bence kahvaltıdan önce spor
Bir de yemekten 1 saat sonra.
Yani akşam yemeğinden

Ben akşam 7 den sonra su içtiğimde bile sabaha kadar lavaboya taşınıyorm.
Ay neyse yine de ne kadar cok su o kadar iyi ..
Gidim de zencefil tarcın limon lu su yapim içim

Canım ibni sinaya çok inanırım ve söylediği şeylere çok değer veririm sina diyor ki sporu açken yapın tokken yapılan spor kalbe yük bindirir öğünleriniz çok çeşitli olmasın yumruğunuz kadar yiyin yemekle birlikte su tüketmeyin ben bunları uyguluyorum faydasını da görüyorum yemek yedikten 1 saat sonra yada önce spor yapabilirsin

Sabahları aç karnına yapılan sporun daha etkili olduğu söyleniyor. Eğer Aç karnına spora dayanamazsan öncesinde bir muz yada bir kac badem, ceviz vs. o tarz besinlerle dinç olabilirsin..

Akşamsa yemekten hemen sonra spor,yürüyüş tavsiye edilmiyo. En az 1.5 , 2 saat sonra egzersizlere başlanması gerekiyormuş..

Su benimde baş belam bu saate kadar 1,5 bitti çok geç yatıyoruz 2,3 gibi kızım sayesinde o zamana kadar 2 litreyi tamamlarım
Olur canım olur yeter ki iste ve yanında devamli şu şişesi bulundur bir de yarından itibaren renklendirmeye çalışacağım tarçın limon vs gibi biraz araştırmam lazım öncesinde. Kilo vermekten çok sağlıklı yaşamak istiyorum ben devamli olsun istiyorum bakalım

Evet olmadı ama misafirlikteyim gerçi bu bahane olmamalı bu günlük böyle oldu kızlar yapcak bişey yokyarın dahaaaa dikkatli olmam inşallah

Bende yarın akşama dogru anneme gidicem. Yarın 20 lik dişimi çektiricem. Iki gün çiyneme olmicaktır diye düşünüyorum. Bu da bana yarar=D

Canım ben yemekleri anlayamadım resimden yazabilir misin acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…