Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes kendi kafasına göre benim topige neden gelmedin biranda hepiniz biraktinizarkadaşlar herhangi bir programınız var mı herkes kendiine göre mi yapacak
Arkadaşlar diet sürecimizin ilk günü hayırlı olsun
Ben su içemiyorum ya sabahtan beri sadece 1 bardak su icebildim
Sabah içtiğim limonlu su dışında
Nasıl artırabilirim
arkadaşlar herhangi bir programınız var mı herkes kendiine göre mi yapacak
Yemegimi birazdan yicem. Sonra menümü yazarım. Ufak bir kaçamak yaptım. Bakalım yarın eksi görücek miyim. Yemekten bir saat sonra Leslie yaparım. Bel ve basen de çalışıcam.
Canım her gün mi tartılıyorsun sen ?
Canım tebrikler gayet güzel bi menü olmuş toplamda 1 litremi içtin suyu19 dan önce yemek benim için normal şartlarda çok zor ama bugun erken çıkınca yemeğimi de yedim çok şükür 19 a kadar :)
Sabah : Mantarlı omlet 5 yeşil zeytin 1 şu bardağı portakal suyu
Ara: yeşil çay ve 500 ml su
Öğlen: 3 yemek kaşığı kadar pilav 4-5 minik kup patates yemeğinden aldım bir de domates çorbası
Ara 500 ml su leblebi
Aksam 2 yemek kaşığı pilav 2 köfte eşime fırında Kaşarlı mantar yaptım kendime 6 tane kasarsiz yaptım. Ekmek de yemedim gün boyu :)
Evet ilk menü benden gelsin ..
Sabah aç karnına yeşil kahve
- Sabah 1 yumurta, 10 yeşil zeytin, 1 domates, 2 kk peynir, 4 parça sucuk , 1 kase kabuklu yer fıstığı, 6 dal ıspanak yaprağı (çiy olarak yedim . Normalde salata sını da yiyorum. Yeşillik kalmadı o yuzden ıspanak yedim )
- Ara Eki Görüntüle 1760525
- AraEki Görüntüle 1760532
- AkşamEki Görüntüle 1760539
1.5lt su
Leslie 1 mile Ekspres yaptım .. Yemegi yeni yedim. Bir saat geçsin spor yapıcam .. yapınca yazarım
Eleştirelere açığım kızlar.
65kgKaç kilosun canım
Menün güzelde sanki çiğkofte ve sarma bir arada olmamişMerhaba kızlar biit menude benden
Kahvaltı
1 haslanmıs yumurta
2 zeytin
Kibrit kutusu kadar peynir
3 salam
Sekersiz nescafe
Oglen
Yarım tabak patates salatası
2ciğ köfte
2 sarma
Aksam
1,kabak dolması
1 kase yoğurt
Su ve spor kaldı kızlar herkese başarılar
Teşekkür ederim canım :) inşallah böyle gider net bildiğim bu şişeyi iki kez doldurdum çünkü :) ama arada şu bardağı ile de içtim benim en büyük derdim şu içermemek onu yenmeye çalışıyorum yatana kadar devam :)Canım tebrikler gayet güzel bi menü olmuş toplamda 1 litremi içtin suyu