1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Selam kızlar.. Sabah hastaneye gittik kan vermeye dönüşte şekerim düştü eve kadar dayanamadım simit yedim mecbur... Neyse artık akşama kadar su ve yeşil çay dışında bi'şey yemek yok... Akşam yemeğinde ne yapsam.bakayım bakalım...

Ohh süper zamanla diğerleri de azalacak inşallah. Bende şeker kullanmıyorum çay kahve de, ama tatlıya bayılırım ve ekmeksiz doymuyorum gibi gelirdi. Şu an sabah ve öğle yemeğimi de yedim ama ekmek yok inanıyorum olacak :)

Ben pırasa yı yaptım. Akşam 5 gibi bi tabak yerim ekmeksiz Yogurtla ..
Regl olucam Karnıma feci ağrı girdi.
Ama bu engel olmıcak aburcubur yok.
Almıyorum artık. Oglan da yemesin miss,)
Oglanı uyutim de şöle ayaklarımı uzatıp dinlenim. Tv keyfi yapim

Aynen insallahh zamanla alisiriz. Hersey zamanla. Ben iki sekerden bir bucuk kup seker sonra bir sonra atmamaya basladm. Inan ki ben yazdan beri kilo verdim ama tartida bilmem. Fotomda belli. Sadece sekeri cikardm ve bol su icmeye basladm kabizlik sorunum duzeldi. Onun disinda hersey normaldi dusun. Smdi de neden daha fazlasi olmasn diyorum

Canmmmm vallaaaa simit bilmem kac ekmek dilimine karsilikmis diye biliyorum hani haberin yoksa eger...

Merhaba hanımlar
SABAH
1 yumurta kepekli sandiviç ekmek arası

ARA
1 kepekli galeta

ÖĞLE
1 mantar çorba
100 gr kadar arnavut ciğeri

şuana kadar 2 litre su

Merhaba hanımlar
SABAH
1 yumurta kepekli sandiviç ekmek arası

ARA
1 kepekli galeta

ÖĞLE
1 mantar çorba
100 gr kadar arnavut ciğeri

şuana kadar 2 litre su

Canım aksami da yaz bir bütün halinde öyle yorum yapalim olur mu

Benim kızım spor yapmama izin vermiyo ya bende abuk subuk bi dünya hareket yapıyorum trambolin zıplıyoz beraber dans ediyoz temizlik yapıyom böyle yoksa ne jili ne mili ne lesli hiç bişey yapamıyom bu cadı yüZğnden

Kizlar mrb kilom 80.4

15 tatil basladi baslayali kv deyim cuna evime donucem o xamana kadar menu yazmayim yesa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…