• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Selamlar bugün itibariyle başlıyorum bir zahmet:) hasta olduğum için pek aktif olamadım sayfalarda çok ilerlemiş geçmiş okumam zor bebekten fırsat olmaz.
yesa yesa günlük menü yazmak zorunlu değil sanırım, ben yazmasam daha iyi çünkü abur cubur dışında normal yiyorum, abur cubur yemeyince veriyorum kilo, yazınca arkadaşların canı ister diye yazmıyım diyorum:)

Selamlar bugün itibariyle başlıyorum bir zahmet:) hasta olduğum için pek aktif olamadım sayfalarda çok ilerlemiş geçmiş okumam zor bebekten fırsat olmaz.
yesa yesa günlük menü yazmak zorunlu değil sanırım, ben yazmasam daha iyi çünkü abur cubur dışında normal yiyorum, abur cubur yemeyince veriyorum kilo, yazınca arkadaşların canı ister diye yazmıyım diyorum:)

olur canım olur :KK19:

günaydınlar ıyıkı bıldırımı 8 ıne almışınız :KK22::KK22:yoksa sonucum vahımdi bugun artık başlıyoruuum
hepimızın bırbırıne desteğiyle hadi bismillah

Saat 8.33

SU ŞİŞESİNİ DOLDURMAYAN KALMASIN

HADİ KIZLAR

YA GİDECEK

YA GİDECEK BU KİLOLAR

:rolleyes::rolleyes::KK71::KK71::rolleyes::rolleyes:

su şişem dolu , bu sabah tartıda 73 gördüm çok mutlu oldum. ben ayça kaya nın sayarak zayıflama olayını takip ediyorum. hem yasaklar yok hemde kendi programımı kendim yapıyorum.
bu sabah kahvaltımı paylaşayım bir dilim ekmek , bi kibrik kutusu peynir, 2-3 yaprak marul 2 bardak şekersiz çay. ara öğün yapmadım ben ara öğünleri öğleden sonraya saklıyorum. öğle yemeği iş yerinden pilav makarna ekmek dışında ne varsa yiyorum.

gitsin bu kilolar gitsin ne olur artık 60 lı rakamları görmek istiyorum :mad::mad::mad::mad:

su şişem dolu , bu sabah tartıda 73 gördüm çok mutlu oldum. ben ayça kaya nın sayarak zayıflama olayını takip ediyorum. hem yasaklar yok hemde kendi programımı kendim yapıyorum.
bu sabah kahvaltımı paylaşayım bir dilim ekmek , bi kibrik kutusu peynir, 2-3 yaprak marul 2 bardak şekersiz çay. ara öğün yapmadım ben ara öğünleri öğleden sonraya saklıyorum. öğle yemeği iş yerinden pilav makarna ekmek dışında ne varsa yiyorum.

gitsin bu kilolar gitsin ne olur artık 60 lı rakamları görmek istiyorum :mad::mad::mad::mad:
ben de 60ları görmek istiyorum :KK68: umarım çok yakında görürüz.

canım menülerimizi akşam bir bütün olarak yazalım yorumlar da gelsin tamamına :KK68:

Kahvaltımı yaptım şimdide yeşil çayımı içiyorum. Akşama pırasa yemegi yapıcam sanırım.

Allah razı olsun canım evet benim eşim..
Bende 2 Şubat itibariyle kendime kurallar koydum inşallah başarabilirim eğer yapabilirsem yazacağım burada da :)
Bende evde oturursam başlayamam çalışmaya gibi geliyor :KK70: Bende hep poğaça simit ıvır zıvırla besleniyordum ama bıraktım İnşallah :)
Şu an şirketteyim yeşil çayımı aldım ve su şişemi doldurdum kendimi çok iyi hissediyorum :)

Aynen canm ama benmki ogretmenlkti birde saatlerce bogaz patlat filan.. ama rlevde rahatlk baska geldi birde cocuk olmadgndan sanrm :KK70: aynen bende hep baslayip amaan bugun de biyle olsun derdim hep. Sonra da niye hep baslayamiyorum dedm ve sekeri hayatmdan cikardm kahvede cay da. Daha az yemeye basladm porsiyonlarmi kucuktmeye basladm. :KK36:

Back